RE: عاشق شدم (راهنمایی نیاز دارم)؟
خیلی ممنون
امیدوارم شما هم به خواسته هاتون برسید مشکل من اینه بچه های این سایت به بقیه جواب میدن ولی من فقط باید منتظر جواب های شما بمونم
دوست داشتن که نه ولی اخه تقصیر من بود (تاحالا انقدر تو عمرم نگفته بودم تقصیر من بود)
اصلا من موندم اون حاضره حرفامو بشنوه؟؟؟؟؟
میترسم نسبت بهمن حس نفرت داشته باشه؟
خوب گلم من سعی می کنم جواب بی دلیل ندم بهت تا وقتی که لازم نباشه که بقیه بیان برات پاسخ بذارن. ناراحت نشی. من به تاپیکت سر می زنم اما چون که ظرفیت هر تاپیک 50 تاست معمولا و پست ها از 50 که بگذره دیگه باید کم کم منتطر بود که تاپیکو قفل کنن (معمولا حدودای 60 پست که برسه قفل می کنن) سعی می کنم پست کمتر بذارم که بقیه هم بیان پست بذارن جای پستای بقیه رو نگیرم. البته بعد از قفل شدن تاپیک می تونی دوباره یه تاپیک دیگه هم بزنی.
نگران نباش. هیچکسی از هیچکسی به این زودی و راحتی متنفر نمی شه.
به هر حال اوایل تاپیکت پست های خوبی بود. یه بار دیگه نگاه بهشون بکن.
توی سایت در بالای صفحه یه جایی هست که نوشته جستجوی پیشرفته در مطالب تالار. اینجا می تونی تایپ کنی دوستی دختر و پسر و یا اینکه عاشق شدم و تاپیک های مشابه رو ببینی. اون تاپیک دلایل عینی منع دوستی دختر و پسرو هم بخون.
اینجا لینکای مفیدو هم گذاشتم شاید یه وقتی به دردت بخوره
http://www.hamdardi.net/thread-23001.html
پست 10
و
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
اگه می تونی تاپیک رفتار جراتمندانه رو بخون خوبه واست.
موفق باشی :72:
دوست عزیز
در ابتدای تاپیکت اشاره شد که در سیاست های این تالار جایی برای ارائه ی مشاوره جهت دوستی دختر و پسر قرار نداره.
بنابراین انتظار نداشته باش که کارشناسان و مشاوران بیان نظر بدند.
اما من هم به عنوان یک کاربر عادی فقط می تونم بگم:
1- مشکل شما الان دقیقا مشخص نیست، مشکلت در نحوه ی معذرت خواهی هست، یا کنترل احساساتت؟یا چطور با اون خانم حرفاتو مطرح کنی؟
2- برای مشکل اول که نظر داده شد
3- برای بقیه موارد توجه داشته باش که شما هنوز در حال ادامه تحصیل هستی و این روابط و این احساسات می تونه روند زندگی رو برای شما مشکل کنه.
تا وقتی برای اداره ی یک زندگی کاملا آمادگی نداشتی فکر عاشقی رو از سرت بیرون کن.
4- عشق در این سن فقط یک حسه، یک واقعیت عمیق و درونی نیست که بخوای بهش خیلی توجه کنی.
5- ما نمیدونیم چه اتفاقاتی باعث شد فکر کنی عاشق شدی، اما عشق پایدار، شرایطی داره، معیارهایی داره، اصولی داره، در این سن این شرایط و اصول هنوز ایجاد نشده و اگر فکر میکنی شده، پایدار نیست.
6- احتمالا اون خانم در برابر شما موضع گرفته و بر خلاف تصوری که داشتی، به اصطلاح بهت باج نداده، حالا بیشتر مجذوب این اخلاقش شدی و بیشتر به دنبال این هستی که جذب خودت کنی،
بدون به محض اینکه به سمتت بیاد یا احساس کنی به تو کشش داره، ازش سیر می شی.
7- بند 3 را ملکه ی ذهنت کن.
8- همه ی ما این تجربه ها رو پشت سر گذاشتیم بنابراین حرفاتو می فهمیم و میدونیم چی میگیم.
سلام از همه ممنون منظور من این نبود شما نظر ندید منظورم این بود که بقیه دوستان چرا نظر نمیدن
ممنون اقا ارش
اول از همه من نمیخوام باایشون روابط دوست دختر ودوست پسر داشته باشم وفکر میکنم شما بد متوجه شدین یا من بد مطرح کردم
مشکل من اینه که چه جوری موضوع را مطرح کنم؟ وموندم معذرت خواهی از دوستاش رو خودم انجام بدم یا به ایشون بگم ؟؟؟ اصلا ایشون همچین لطفی رو میکنه که درحق من که از طرف من معذرت خواهی بکنه؟؟
درمورد بند3 دو -سه سال دیگه دیپلممو میگیرم و اگه خدا بخواد باایشون ازدواج میکنم (خونه وماشین حله به احتمال زیاد) کار هم با دیپلم یک کاری میگیرم حداقل خرج خردوخوراک در بیاد ودر کنارش هم ادامه تحصیل وبعد از گرفتن مدرک میرم سربازی حالا اینم برام سوال شده ایا خانوادش وخودش با این شرایط موافقن؟؟؟
عشق هم اگه میشه دوستان از دیدگاه خودشون توضیح بدن؟؟
سلام حست رو خوب می فهمم چون من خودم تا چند هفته پیش همین حس رو داشتم و سنمم تقریبا مثل خودت
ببین می دونم سخت ولی باید بتونی باید باور کنی تو یک مردی, همین گونه صحبت کردن ها و از روی ضعف سخن گفتن ها نشون میده خیلی درگیرش شدی مثل خودم. من از تو بدتر بودم حتی چند شب شد که حتی تا صبح نخوابیدم خلاصه زندگیم شده بود اون دختر زندگیم سیاه شده بود تا این که با این سایت آشنا شدم شاید اگه سایت همدردی نبود معلوم نبود الان هزارتا قدم اشتباه رفته بودم
اما می رسیم به قسمت اصلی
ببین عزیز تو الان شرایط ازدواج و حتی نامزدی هم رو نداری
چند هفته صبر کن مطمئن باش آسمون به زمین نمیاد
چند هفته به همین احساساتت فکر کن به سنت فکر کن به آیندت فکر کن
چشمات رو روی دوروبرت نبند ببین کسی بهتر از اون نیست؟
می دونم الان می گی نه و این بهترین دختر و...
کمی فکر کن
سعی کن ازش عذر خواهی کنی
ببین دخترها یه حسی دارن اگه ببینن یه پسری زیاد دوروبرشون می پلکه و خلاصه عاشق سینه چاکشون زیاد محل نمی ذارند سعی کن مثل یه جنتلمن باشی نه کم تر نه بیش تر مثل یه مرد سنگین و باوقار سعی کن طوری رفتار کنی که طرف حساب کار دستش بیاد
می دونم سخت ولی سعی کن وقتی می بینیش دست و پات رو گم نکنی ولی اگه سعی کنی میشه
فقط مواظب ضربان قلب و سرخی چهره و بند اومدن زبون هم باش
اما باز هم می گم هرگز به ازدواج و نامزدی و دوستی فکر نکن
ببخشید شارژ گوشیم داره تموم میشه نمی تونم بقیش رو بنویسم اگه خواستی بگو برات بقیش رو بنویسم
سلام خیلی ممنون
خب باید بگم که این دختر منو جادو کرده تاحالا یک دختر رو اینجوری دوست نداشتم
الان نه ولی دوسال دیگه اره
چند هفته صبر میکنم ولی مشکل اینه که تا ماه پیش تک وتوک میومد بیرون ولی این ماه غیب شده اصلا یک وضعی
چشم فکر میکنم میدونی نمیخوام دیگه با دخترا دوست باشم یک راست میخوام دختر مورد علاقمو پیدا کنم البته اشنایی هم باهاش پیدا کنم چون امسال خیلی از دخترا کشیدم خیلی
کسی بهتر از اون که هست ولی بنظر من این برای من بهتره
حتما ازش عذر خواهی میکنم
بنظر خودم بار اول فقط مغذرت خواهی کنم وبرم وبار بعد یک جوری بهش بفهمونم البته به احتمال زیاد میفهمه که معذرت خواهی دلیلی داشته
به این خاطر میفرمایید به ازدواج فکر نکنم چون ممکنه شکست بخورم:302:
لطفا بقیشو بنویس
باتشکر
آقای نمیدونم عزیز من هم هم سن شما هستم تقریبا البته 19 سالمه در هر حال میخوام با عقیده خودم یه نصیحتی بکنم میتونی اصلا قبول نکنی.شما چه بخوای چه نخوای باید یه روزی ازدواج کنی اما قبل از اون میتونی به خیلی چیزیای دیگه هم فکر کنی مثل درس و کار و پیشرفت در زندگی البته من نمیگم که اگر ازدواج کنی نمیتونی پیشرفت کنی منظورم اینه که هر چیزی قبل از وقتش جز ضرر چیز دیگه ای نداره به جای این مسخره بازیها و عشق و عاشقی ها درست رو بخون تا یه رشته خوب قبول بشی دنیا رو فقط تو کوچتون نبین عزیز دنیا خیلی بزرگتره و موقعیت ها هم خیلی زیادن اول پیشرفت بعد کارای دیگه..........موافق نیستی؟؟
درسته ممکنه پیشرفت رو کند تر کنه ولی ضرر نداره
مسخره بازی؟؟؟؟
درسته اول پیشرفت ولی موندم ایا دختری مثله ایشون پیدا میشه که شما میفرمایید حتی بهتر ولی بازم شک دارم
اصلا من خسته شدم از مجرد بودن میخوام زن بگیرم خودمو از شر مجردی خلاص کنم
مشکل اینه نمیاد بیرون ببینمش حداقل بلکم از سرم پرید
ببخشید دیشب نتونستم کامل بنویسم
خب داشتم می گفتم
عزیزم مطمئن باش هزارتا دختر بهتر از این دختر به پستت میخوره مثل خودم که امروز بایکی از دخترای فامیل آشنا شدم که صد برابر از دختر قبلی بهتر بود .من اسم این حس رو عاشقی نمی ذارم به هزار و یک دلیل اول اینکه ببین ما تو یه سنی هستم که دخترا برامون جذابیت دارن فکر می کنیم با ازدواج و دوستی خیلی از مشکلاتمون حل می شه اما به نظر من واقعیت کاملا برعکس این
دوم اینکه چون ما تو این سن شدید درگیر احساسات می شیم و اگه نتونیم جلوی خودمون رو بگیریم تو آینده نمی تونیم از زیر بار مشکلات بیرون بیاییم، بعضی مواقع باید ترمز احساسات رو بکشیم و کمی فکر کنیم به نظر من بهترین نعمت به یک جوون تو این سن قدرت صبر و تفکر من خودم بعد این جریان ها کلا اخلاقم عوض شده به نظرم عاقل تر شدم
اما صحبت آخر من اینکه عزیزم فکر کن، خودت رو تو عالم رویا به آینده ببر ببین با ازدواج زندگیت چه فرقی می کنه ؟
عزیزم فکر کن هیچ چیز بهتر از تفکر و صبر نیست
خواهش میکنم
دوست من درسته دخترا برامون جذابیت دارن ولی این دختر اوایلش اصلا برای من جذاب نبود یک دفعه این حس اومد وهمین طور که همه دخترا برای من جذاب نیستن تعداد محدودی ولی بازم به پای ایشون نمیرسن
درسته من خیلی فکر کردم احساساتم هم تا حدودی کنترل کردم
میدونی تو عالم رویا چی منو بیشتر از همه حرص میده اینه که اگه یک روزی من باایشون ازدواج کنم(19-20سالگی)
ایشون وقتی تنها میره بیرون کسی مزاحمت ایجاد نکنه چون من خیلی حساس ام وممکنه عواقبی به وجود بیاد برای فرد مزاحم البته هزار مشکل دیگه هم است مثلا من و ایشون ازدواج کردیم ومن کار میکنم ودوتامون دانشگاه قبول شدیم بعد من باید هزینه خونه ودانشگاه رو بدم که فکر کنم بار سنگینی است
یک سوال بنظر شما سن مناسب ازدواج چنده؟