RE: درخواست مشورت برای انتخاب خواستگارم
سلام نادیا خانم
دوستان گفتنی ها رو گفتن
فقط یک نکته در مورد حضور والدین این آقا در مراسم خواستگاری، اگه میخوان فعلا دخترشون نفهمه تا جنجال درست نکنه میتونن بگن فقط برای دیدن پسرشون میخوان بیان تهران و اینجوری در مراسم خواستگاری که حق شما و خانواده شما هست که باهاشون آشنا بشید شرکت کنن
انشالله با خبرهای خوبی برگردی
:72:
زیبایی چهره
و چهره تان نشان نمیدهد که یک زن مطلقه هستی .و همچنان چهره دخترها رو داری
این باعث میشه بیشتر خواستگاراتون پسر مجرد باشند .
این خوبه که همیشه چهره جوانی دارید . اما نباید دلیل بشه که تن به ازدواج با مجرد بدهی .
عرض کردم در پستم که استثناع پیدا میشه که خیلی باهم خوبند.
اما از گفته های شما نشان میده که مقداری عجله دارید برای ازدواج .ولی خودتان میگید که ندارم. !!!
من نظرم رو دادم. و حرف و نظرمن هم 100درصد کامل نیست اما از تجربیاتم بوده که از نظر خودم مهم بوده .
و عینن دیدم.
بازهم باید خیلی تحقیق و صبر کنی . نه صیقه کن نه زود عقد . بزار زمان خودش باطن خواستگارت رو نشون
میده . و از راهای که تجربشو داری و از دوستان کمک بگیر انتحانش کن ببین در هر شرایطی چگونه است .
مثال در عصبانیت ببینید حرمتهارو میشکند یا حرفهای میزند . معمولا یکی دوبار اول سعی در این دارند که خود را کنترول کنن اما طول نیمکشه که از کوره در میرند .
و در مسایل مادی همینطور .
در مسایل خانواد.
بازهم میگم. خواهرم. یک بار طمع تلخ جدای رو کشیدی سعی تلاش کن این آخرین انتخابتون باشه .
شما یک بار فرصت دارید که انتخاب کنید . پس دقت کنید . با این شرایط و روحیه طافت شکستی دوباره رو ندارید.
چشم دوستان گلم
خیلی خوشحالم که شمارو در کنارم دارم و بهم آرامش و روحیه و مشاوره میدین
همتونم دوست دارم :46:
برای من به عنوان یک پسر باور پذیر نیست چنین شرایطی که می فرمایید
هرچه قدر که دختری زیبا باشه و خانواده ثروت مند بازهم خواستگاری که شما می فرمایید! عجیب غریبه
مگر اینکه ایشون صرفا یک خواستگار نباشن و با شما وارد ارتباط دوستی شده باشن و طی ارتباط عاشق شده باشن
مگرنه بعیده یک خواستگار با این شرایط کناربیاد..مگر اینکه شما رو طمعه قرار داده باشه
به نظر من اگر واقعا کسی هست که شرایط شما رو پذیرفته و مناسب هست دست دست نکنید چون چنین شرایطی محاله بازم تکرار شه براتون
mehras عزیز
شاید از نظر شما زنی با شرایط من خیلیییییییییییییییییی غیر قابل قبول باشه
ولی از نظر خیلی از پسرها هم خیلی قابل قبوله، به خاطر دلایلی که خودشون دارند
درباره اینکه گفتین دست دست نکنین تا از دستش ندین
باید بگم که
من اصلا عجله ای ندارم و چون خواستگارای دیگه ای هم دارم به هیچ وجه نمیخوام با سرعت و عجله تصمیم بگیرم
در رابطه با اینکه باهم ارتباط عشقی داریم که باعث شده ایشون عاشق و وابستم بشه باید بگم اینطور نیست
من نیازی ندارم برای اینکه ازدواج کنم تن به هرکاری بدم.شد شد ...نشد نشد
من چیزی از دست نمیدم
به هرحال خیلی خوشحالم که نظرات گوناگونی رو ببینم و بشنوم تا تجربیاتم از اینم بالاتر بره
باتشکر:72:
سلام نادیا جان:72:
نمیشه یه کاری کرد که خواهرشون به پزشک اعصاب و روان مراجعه کنند؟چون این طوری که هم خودشون و هم دیگران در عذاب هستندکه.....
شوکای عزیزم
اونا خودشون میدونن که باید چکار بکنند و چکار نکنند
فعلا من این وسط هیچکاره ام و به نظرم به من ربطی نداره که نظری بدم در مورد مسائل خانوادگیشون و مشکلاتشون
عزیزکم
من نمیخوام درگیر مسائل خانوادگی کسی بشم..میخوام آرامش داشته باشم و با شریک زندگی آیندم خوش باشم
هروقت از من نظر یا مشورتی خواستند (در صورتیکه در زندگیش بودم) در خدمتشونم ولی تا وقتی ازم نظری نخواند و به من مربوط نباشه، ترجیح میدم دخالتی نکنم
سلام نادیا خانم میشه بپرسم که ازدواجتون صورت گرفت یا نه؟اگه سر گرفته با خواهر شوهرتون مشکلی دارید یا نه؟
aphd جان
من زیاد فکر کردم و دیدم از خیلی جهات با این خواستگارم و مخصوصا خانوادش اختلاف داریم
فرهنگی،اقتصادی،تحصیلی،مذه بی و .....
البته خودشون پسر خوبی هست و فوق لیسانس و از نظر مالی خوبه
ولی من چون تجربه یکبار جدایی دارم، نمیخوام ایندفعه بی گدار به آب بزنم
و فقط صرف ازدواج کردن و یا بالا رفتن سنم
اونچیزی رو که واقعا دوست ندارم ، انتخاب کنم
هرچند من احساس یه دختر 20 ساله رو دارم ،با اینکه از نظر پختگی مثل یه زن 40 ساله هستم
آآآآآآآآآآآآآآخر اعتماد به سقف بود این یه تیکه ها :311:
چرا از همسر اولتون جدا شدید واقعا دلتون برای بچتون تنگ نشده؟