RE: رابطه ای که از اول بادید جنسی شکل گرفته میشه به ازدواج موفقی منتج شه؟
سلام.
خیلی از کارهها ومسائلی که الان تو جامعه اسلامی ما اتفاق میفته در دینمون تعریف شده نیست دوست عزیز.
ولی مشاوره کردن امریه که خیلی بهش تاکید شده .
ازدواج هم یه اتفاق پسندیدس که خیلی دینمون بهش تاکید کرده.
واقا مهراس میخوان این امر پسندیده رو بجا بیارن واومدن اینجا تا مشورت کنن ویه جواب درست بگیرن واسه سوالاشون تا نکنه روزه شک دار بگیرن تا نشن مثل هزاران جوونی که خیلی وقته قید ازدواج وروابط شرعی رو زدن وپشت در بسته صد جور کار بد میکنن واصلا نجیب نیستن.
واما کسانی میان اینجا ونظر میدن و"همدردی"میکنن حتما روابط دخترپسر رو تایید نمیکنن بلکه سعیشون براینه که به هم کمک کنن ودست همو بگیرن.
از اقامهراس هم معذرت میخوام که یه پست رو اشغال کردم .
با عرض سلام به همه دوستان
راجب مشکل این دوستمون میخواستم بگم من دقیقاً یه همچین شرایطی رو پیدا کرده بودم.من کاملا با ای حرف موافقم که خانما به همه چیز از دید علطفی نگاه میکنن ولی نمیتونم قبول کنم که یه دختر هم انقدر راحت به یه پسر اجازه بده بهش نزدیک بشه.متعسفانه ما آقایون وقتی دستمون به یه دختر برسه دیگه هیچ وقت برامون نموتونن مقدس باشن.هر چقدر هم خوب باشن باز دوباره ما دچار شکیم.اگه این آقا با این خانم ازدواج کنه تو زندگی همیشه دچاره تردیده که نکنه اون قبلانم با کس دیگه بوده در صورتی که اون دختر شاید قبلا اصلا با کسه دیگه هم نبوده.در ضمن معیارای این دوستمون واسه دوست داشتن این خانم خیلی بده.مگه یک زن آفریده شده که فقط میل جنسی ما آقایون رو ارضا کنه؟فردا روزی اگه این خانم هیکلش به خاطر بالا رفتن سن یا زایمان تغیر کرد حتما این دوستمون یاده ایراد گذشتش میوفته و اونو هی میزنه تو سرش.در کل اول با ید شما دیدتونو به ازدواج تغییر بدی و بعد باید به طور قطع قید این ازدواجو بزنی چون باعث آزلر خودت و این خانم میشی
دوست عزیز ، از کجا معلوم این دختر قبل از شما با کسی دیگه ای چنین رابطه ای یا حتی بدتر نداشته
بسیاری از جوانان ما بعد از ازدواج با چنین دختر هایی بدون شناخت دقیق متوجه می شوند همسر آنان قبل
از آنان با کسانی دیگری رابطه ایی اینچنینی داشته است. و بعد از ازدواج چه بسیار همسر آنان در غیاب آنان
در خانه به آنان خیانت می کردند اگر بعد از ازدواج به چنین نتیجه ای برسید ضرر کردید.
هستند مردای متاهلی که توی مجردی هیچ رابطه ای نداشتن و خیانت می کنند.
هستند مردای متاهلی که توی مجردی کلی رابطه داشتن و خیانت می کنند.
هستند زنای متاهلی که توی مجردی هیچ رابطه ای نداشتن و خیانت می کنند.
هستند زنای متاهلی که توی مجردی کلی رابطه داشتن و خیانت می کنند.
هستند مردای متاهلی که توی مجردی هیچ رابطه ای نداشتن و خیانت نمی کنند.
هستند مردای متاهلی که توی مجردی کلی رابطه داشتن و خیانت نمی کنند.
هستند زنای متاهلی که توی مجردی هیچ رابطه ای نداشتن و خیانت نمی کنند.
هستند زنای متاهلی که توی مجردی کلی رابطه داشتن و خیانت نمی کنند.
حالا که چی؟ :305:
ممنون از نظرات ارزنده دوستان
من مشکلم حل شد یعنی حلش کردم
اجازه ندادم فکرای مخرب ذهنم رو خراب کنه و می دونم تواین ارتباط من مقصر بودم خیلی بیشتر از اون.
:72:
بازم تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehras
اجازه ندادم فکرای مخرب ذهنم رو خراب کنه و می دونم تواین ارتباط من مقصر بودم خیلی بیشتر از اون.
:104: :104: :104: :104: :104:
mehrs گرامی
بسیار برای شما خوشحالم و امیدوارم در این راستا موفق باشین و لطف پروردگار شامل حال شما بشه و
زندگی خوب و سالمی رو در سایه حضرت دوست از این پس داشته باشین.
:72: