RE: در حقم نامردی کردن(خدایا به حق همین روز عزیز خودت جوابشون رو بده)
عکس نده. بگو یه روز که خونوادت هم باشن بیاد خونتون یه لباس بپوش که بالاتنه اش تنگ باشه. می بینه دیگه. یا اصلا نه. همون لباس گشادی هم که پوشیدی یه دقیقه با دستت بکش که چسب تنت بشه و سایز سینه رو ببینه. بسه. عکس نده. ببین این دوستات عکس نداشتن چه اعصابی ازت خورد کردن. حالا عکستو هم بدی به یکی دیگه ممکنه برات بد بشه بعدا.
سلام دوست خوبم
به نظر من هم شما به هیچ عنوان عکس ندهید و :
دعوتشون کنید خونتون و خیلی معمولی ظاهر بشوید تا ایشون از لحاظ اندامی شما رو ببینند و اما اگر من جای شما بودم بعد از این دیگه بهش اجازه نمی دادم راجع به هیکلم حرف بزنه چون در همین حد کافیه.
شما نیمه دیگه لیوان رو ببینید که اگر این ازدواج سر نگرفت و شما خیلی راجع به این قضیه صحبت کرده باشید و عکس داده باشید و در منزل خودتون با لباس چسبون شما رو دیده باشه و .......... اون موقع مثل اعتماد بی جایی که به دوستانتون کردید ممکنه مشکلی براتون پیش بیاد و دیگه قضیه بیش از حد بین دوستان هم گروپیتون باز شده.
پس به نظر من فقط با یه مهمانی دیگه و پوشیدن لباس مناسب که اندازه واقعی اندامتون رو نشون بده این قضیه رو تمام کنید. البته عزیز دلم خیلی خودتون روی این موضوع حساسیت دارید و دارید ناخواسته این موضوع رو به خواستگارتون منتقل می کنید
از این جهت می گم ناخواسته که من اگه جای شما بودم نمی گفتم می خوام این مشکل رو به شما بگم می گفتم می خواستم با لباسی راحت تر شما رو در جریان این موضوع بگدارم اما متاسفانه به صورت یک حسادت بیجا و خیلی بی موقع عنوان شد.
امیدوارم که موفق باشی عزیزم کمی روی اعتماد به نفستون کار کنید و باور کن موضوع خیلی مهمی نیست توی زندگی مشترک موضوعاتی بسییییییییییییییییار مهمتر از این هست (البته موضوع بی اهمیتی نیست ولی به نظر من توی ازدواج 5 درصد اهمیت داره ) بیشتر سعی کنید توی شناخت اخلاق و روحیات و منش و صداقت و ایمان ایشون تمرکز کنید و ایشون رو هم به این سمت هدایت کنید. :46::72::72:
به اینم فکر کن شاید قضیه عکس یه حربه باشه واسه محک زدن شما .
چیزی رو که باید میفهمیدن فهمیدن وتمام. دیگه توضیح وتوجیه بسه.
بهشون بگید برن وفکر کنن واگه خواستن پاپیش بذارن رسما.
با گذشت زمان ملاک ایشون واستانداردهایی که یه عمر بهش فکر کردند عوض نمیشه وفقط ممکنه وابستگی در شما ایجاد بشه.
وبه این هم تاکید کنید که اگه شما رو انتخاب میکنن باید شمارو هرجور هستید قبول کنن .