RE: مشکل عجیب من برای ازدواج
سلام دوستان.ممنون که تو این مدت به حرفام گوش کردید و راهنماییم کردید دلسوزانه و خالصانه.:72:
من امروز به دوستم که واسطه مون هست زنگ زدم و گفتم که قضیه متفی هست تا بهشون اعلام کنه.
این آقا توی این یک ماه در کل از این رو به اون رو شده!کسی که انقدر سریع از حرف اطرافیانش تاثیر میگیره به درد زندگی مشترک نمیخوره.در جلسات اول و دوم این اقا میگفت هرچی شما بگین هرچی شما بخاین!کوچکترین اشاره ای به عینک من نکرد.اما دیشب خود واقعیشو نشون داد.مثلا من توی جلسه اول بهش گفتم من بخاطر شرایط زندگیم کمی حساس و زودرنجم.ای آقا دیشب برگشت به من گفت:ببخشید که اینو میگما من اصلا از دخترای لوس و نازنازی که تا بهشون میگی بابلا چشمت ابروئه قهر میکنن خوشم نمیاد!!از ناز کردن خوشم نمیاد!!!
این اقا رفته تک تک حرفای منو به مادر و خواهرش گفته و الان واسه تک تک حرفای من جواب اورده بود.
روز اول انقدر خانوادش ازش تعریف کردن که من فکر کردم یک فرشته س که از اسمون واسه من فرستادن!!از همون ابتدا هم تاکید میکردن که چون شرایط شما ویژه و خاص هست(من پدرمو سالها پیش از دست دادم ) ما مطمئنیم پسرمون مناسب شماست.یعنی خیلی مهربون و صبور و فداکاره!!!
این اقا حتی دیشب به من گفت اگه کسی از خانواده من ببهت حرفی هم بزنه باید خودت جوابشونو بدی من دخالتی نمیکنم.حتی حاضر نیس از من دفاع کنه.امان از دروغگویی ما آدمها...
شرایط ظاهری بارش خیلی مهم بوده و شاید سر مساله مورد نظرتون هم به مشکل میخوردن
انشالله یک خواستگار دیگه و یک شرایط بهتر
شاید قسمت هم نبودید و خیر هست:72:
دوست عزیز
فقط به عنوان یک تجربه بهش نگاه کن و اصلا هم ناراحت نباش.
موفق باشی:72:
الحمدلله رب العالمین.
...
انشالله همیشه شاد و سلامت باشی و در مسیر تکامل انسانی پیش بری.
:72:
حتما خدا برات ادم بهتری رو در نظر داره.:46:
فاطیماجون سلام
اول اینکه خداروشکر که زود فهمیدی اخلاقیات این اقارو (شاید الان احساس نکنی ولی این خیری در لباس شر بود به ظاهر رد کردن خواستگار ناراحت کنندست ولی ...)
در مورد مشکلت هم عزیزم یه نصیحت کوچولو دارم
سال دوم راهنمایی بودم که دبیری داشتیم بسیار فهمیده . این خانم حرفی زد که من واقعا بهش معتقدشدم : اگه اون خدایی که بندشو آفریده همدلشو هم آفریده همون خدا چنان مهرشونو تودل هم میندازه که هیچی جلودار نیست حتی زشتیها و عیبها زیبا بنظر میرسن (البته مورد شما نه عیبه نه زشتی بلکه حل شدنی) تا حالا دیدی مردی رو که به خانم قد کوتاهی عشق بورزه؟ حتما دیدی تازه همون مرد باتمام وجودش ابراز میکنه عاشق خانمای ریزه میزهست :311: و معتقده زن باید ظریف باشه و حالا برعکس این حرف رو هم ازخیلی از مردا شنیدیم یه دختر میخوام خوش قدو بالا جالبه نه؟! این همون مهریه که گفتم یه جور معجزت از جانب خدا ولی بعضی وقتا ما فراموش میکنیم
اعتماد بنفس داشته باش موضوع تو خیلی کوچیکه ولی بازم پیشنهادمن واسه دل تو رفتم به سالن بدنسازی زیر نظر یه مربی خوب و رژیم غذایی واستفاده از دستگاههاست
موفق باشیو شاد شاد شاد:46:
سلام دوستان.بعد ازاینکه من به دوستم گفتم جواب منفی هست.همون شب خواهر این اقا تماس گرفت و مامانم گفت دخترم میخاد با داداشتون حرف بزنه.من هم تمام حرفامو بهش زدم و گفتم شما فرد مورد نظر من نیستی.جالب بود که حالا میگفت نه شما درای اشتباه میکنی و...من اصلا برام چاقی لاغری مهم نیست و... 2 روز بعد بازم خواهرش زنگ زد مامانم گفت نه دخترم میگه ما با هم به تفاهمی نرسیدیم.!!!
الانم فقط به فکر اینم که یکی یکی مشکلاتمو حل کنم.میخام رژیم بگیرم و چاق بشم.مطمئنم واسه اکثر اقایون اونم از نوع ایرانی این مسائل مهمه!:311:
سلام عزیزم..
همان طور که دوستان هم گفتند به این مسئله فقط به شکل یک تجربه نگاه کن و اصلا غصه نخور.
حالا که میخوای چاق بشی مصرف پروتوئین را باید زیاد کنی...سفیده تخم مرغ گوشت بادام زمینی ... نون تمام غلات ...سیب زمینی اب پز شده یا تو فر بپز...از خوردن کالری های مضر اجتناب کن که شامل فست فود چیپس سیب زمین سرخ کرده انواع کیک شکلات نوشابه خامه و اسنک هایی که چربی زیادی دارند چون فقط شکم میارند و هیکل را زشت می کنند. روغن هم فقط زیتون استفاده کن. خوردن قرص مولتی ویتامین یک ساعت قبل از نهار اشتها اوره.
به هر حال بعید می دونم که این موضوغ سایز سینه هات را خیلی زیاد کنه اما سعی کن با ورزش و تغذیه مناست هیکلت را بسازی. قرار نیست چاق کنی قراره متناسب بشی که مطمئن باش شدنیه !! پسرهای ایرانی قدیم ممکن بود چاق دوست داشته باشند اما پسرهای امروزی تپل هم دوست ندارند چه برسه به چاق!!! عکسی از یک مدل اینجا واست می ذارم که اعتماد به نفست را زیاد کنه و بدونی که سایز سینه روی زیبایی چندان هم اهمیت نداره. :72:
عکس را نتونستم اپلود کنم اما کلا سینه هاش در حد تخت بود و قیافه در حد صفر اما هیکلش خیلی خوب بود. ..این لینکش اگه تونستی بازش کن http://www.zara.com/
خوش بحالت، تو چه خوش بختی که میتونی همه این خوراکی ها رو ب امقداره زیاد و بدونه ترس از چاقی بخوری، کاش من هم مثله شما لاغر بودم و زرفیاته خوردنه این چیزا رو داشتم