RE: چگونه با ظاهر خود کنار بیایم؟
از تک تکتون خیلی خیلی ممنونم.
کبود عزیز کاملا حق با توئه. اگه مشکلاتم رو جزئی تر بیان نکنم کمک بیشتری نمی شه بهم کرد. (البته تا همین جا هم خیلی بهم کمک کردن همه و از همه شون ممنونم.)
سعی می کنم مشکلاتم رو با پیام خصوصی بهت بگم. اینجا و اینجوری نمی تونم. بازم مرسی.
سحر جان، خیلی ممنونم از اطلاعاتی که به من و بقیه دادی.
مشکل اینجاست که من خودم یه سری مشکلات رو دارم. واقعا دارم. نه این که توهم زده باشم. چیز سلیقه ای نیست.
احسان جان، خوشحالم که رابطه خوبی با نامزدت داری.
کاملا متوجه هستم چی می گی. خودم هم قبول دارم که شخصیت آدما خیلی بیشتر از ظاهرشون اهمیت داره. ولی خوب... حداقل واسه منی که دخترم ظاهر مهمه. (اگر چه شخصیت مهمتره ولی اونم مهمه)
کبود جان، چه طوری می تونم پیغام خصوصی بذارم واست؟!
بهارجان انگار قوانین سایت اجازه ارسال پیام خصوصی رو نمیده و فقط برای کسایی که حق عضویت پرداخت کردند قایل استفاده هست.
اگه دوست داشتی این آیدی یاهوی من هست-------------------- ، میتونی اددش کنی یا به همین ایمیل بزنی
_________________________-
این پست توسط keyvan ویرایش شد.
طبق بند 16 قوانین همدردی
16 - معرفی آی دی یاهو ممنوع ، تبلیغ شماره تلفن ، ایمیل و ... از طریق نام کاربری یا پستها در انجمنها ممنوع
هیچ کاربری حق ندارد با معرفی آی دی یاهو، شماره تلفن یا وسائل ارتباطی دیگر چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی کاربران را به اعتبار این انجمن به سمت خود سوق دهد. همه ی کاربران در همین انجمن به مقصود خود می رسند .
براي امنيت بيشتر جهت گرفتن پاسخ سوال از انجمنها استفاده نماييد در صورتي كه مستقيما با يك كاربر از طريق ايميل ، چت و يا هر طريقه ديگري ارتباط داشته باشيد سايت هيچ گونه تعهدي در مقابل بوجود آمدن مشكالات احتمالي نخواهد داشت
آقای کیوان عزیز، مطمئن باشید که نه من و نه کبود جان از این بند خبر نداشتیم. ایشون داشتن در حق من لطف می کردن. مطمئن باشید اگه می تونستم حرفامو همین جا می گفتم. البته می دونم که قانون قانونه.
کبود جون، یک دنیییاااا ممنونتم.
آقای کیوان عزیز، تمام مشکلات رو که نمیشه تو تالار عمومی عنوان کرد، اینجا مرد هم میاد و میره ، بعضی مسائل کاملا زنونه هستن و نمیشه جلوی همه مو به مو تشریحشون کرد
اگه مشکل رو اینجا تشریح میکردیم خود شما میومدین ویرایش میکردین و اخطار میدادین
اگه میخواستیم پیام خصوصی بدیم که اونم بسته بودین و پولی کردینش
اگه ایمیل میدادیم که بازم ممنوع بود و میومدین ویرایش میکردین و اخطار میدادین
حالا لطف کنید بگید مطابق با قوانین تالار پس ما باید چیکار میکردیم؟ از هر طرف میرفتیم که جریمه میشدیم!
بهارجان خواهش میکنم عزیزم. وظیفم بود
و خدا هیچ کسی را زشت خلق نکرد
این ماییم که زشت یا زیبا میبینیم
همه اسیر نماها شدیم و
هرروز و هرروز خودمون رو اذیت میکنیم که چی؟
اون خدایی که دوسش داری تورو اینطوری پسندیده ما چیکاره ایم؟
اون خدایی که تورو افرید همرو جفت افرید برا توهم یکیو گذاشته کنار
زندگی چیزی نیس غیر از نگاه ما به ان
تصویر ما در نزد دیگران چیزی نیس غیر از تصویری که خودمان ازخودمان می بینیم
زیبا شدن سخت نیس
حراحی سخت نیس
جذب تحسین سخت نیس
اما گاهی با رفتن این راه ها رسیدن به ایمان را سخت میکنیم
ایمان به زیبایی همه همه کس همه چیز
مشکل ما اینه که برا دیگران زندگی میکنیم
کافیه که خودمون رو بخواییم و ارزش قایل باشیم
من در طول عمر نه چندان زیادم به این رسیدم که
[b]همه چی درون خودمان است
برای ارامش به خودت رجوع کن شاید همین مساله باعث بشه بیشتر وبیشتر تو خودت کندو کاو کنی و به خودت برسی
عزیزم خدارو دوست داشته باش و خودت رو
مطمانم تو زندگی هرکس مشکلی نقصی هست تا بیشتر فکر کنه و بفهمه ...اون چیزی که براش به دنیا اومدیم
از صمیم قلب دعا میکنم به خودت برسی و اندوه نداشته باشی:43::72:
فک نمیکنم کسی اخر عمر موقع رفتن به اون دنیا از زشتیش ناراحت بوده باشه هرچند بنظر من هیچ زشتی وجود نداره
تو زیباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااایی:310:
فرشته اردیبهشت عزیز،
حرفات خیلی قشنگ بود. خیلی ممنونم ازت.
ولی باور کن اگه جای من بودی با این حرفا آروم نمی گرفتی.
--> اون خدایی که دوسش داری تورو اینطوری پسندیده ما چیکاره ایم؟
بالاخره این ماهاییم که داریم کنار هم زندگی می کنیم. انتخاب می کنیم و انتخاب می شیم. ماها قراره از هم خوشمون بیاد یا نیاد.
--> اما گاهی با رفتن این راه ها رسیدن به ایمان را سخت میکنیم
عزیزم، راستش من اصلا فکر نمی کنم که این دو تا مقابل هم باشن. خوب درسته که احتمالا ارزششون خیلی با هم فرق می کنه. ولی هر دوتاشون مهمن. می شه (و باید) به هر دوش توجه کرد. این دقیقا کاریه که همه می کنن. حتی اگه به نظرشون منصفانه و عارفانه نیاد.
--> مشکل ما اینه که برا دیگران زندگی میکنیم
خوب این که خیلی طبیعیه. همه برای هم زندگی می کنیم. اصلا نمی شه غیر این باشه.
-->همه چی درون خودمان است
کاملا قبول دارم حرفتو. (ولی معنیش این نیست که خودمو گول بزنم و خودمو اون طوری که نیستم ببینم)
--> از صمیم قلب دعا میکنم به خودت برسی و اندوه نداشته باشی
مرسی عزیزم. :72: منم دعا می کنم که خوش باشی.
خوب هبچ کس کامل نیست
شاید بگی یه عده کاملترن اما شما از کجا میدونی مگ اونا همه ی عیباشونو ب شما میگن؟
اما بعضی عیبا تو چشن
مثلا خود من فکر میکنم قدم کوتاست اما باش کنار اومدم قبولش کردم
خیلی از پسرارو میشناسم ک قدشون از من کوتاه تره اما رابطه های موفق تری از من دارن
همین باعث میشه نا امید نشم
بهارم اینایی که گفتم شعار نبود اعتقادات خودم بود البته خب شاید نظرامون باهم فرق داره اونم خیلی
چون واقعا معتقدم که دیکران مارو به اندازه زیباییمون دوست ندارن بلکه به اندازه ای که خودمونو دوس داریم دوسمون دارن
احسان جان، منم وقتی یکیو می بینم که همین مشکل من واسه اونم هست و حتی حادتر ولی باهاش کنار اومده و به راحتی به زندگش عادیش ادامه می ده، احساس بهتری بهم دست می ده. البته کاملا گذرا. خیلی خوشحالم که کنار اومدی و ناامید نیستی.
فرشته اردیبهشت عزیز، اصلا قصد جسارت نداشتم. منظورم اصلا این نبود که اینا فقط شعاره. امیدوارم ناراحتت نکرده باشم. خیلی هم ازت ممنونم.
با خوندن نظرات تک تکتون یک عالمه احساس آرامش اومده سراغم. از همه تون ممنونم. (به خصوص اونی که خودش می دونه) خودم باورم نمی شه بدون این که برای این مشکل اقدام جدی ای کرده باشم، تا این اندازه آروم شده باشم. درد دل کردن خیلی از بار غصه هامو کم کرد. گرچه هنوزم سر جاشونن و به خاطرشون واقعا ناراحتم ولی خیلی سبکتر از قبلم.
اول که این تاپیک رو باز کردم، می دونستم که هیچ معجزه ای اتفاق نمیفته. سخت نبود پیش بینی کردن حرفایی که قراره بشنوم. ولی حالا می فهمم که تا چه اندازه این دلگرمیا می تونه تاثیر بذاره.
خواهش می کنم اگه امکانش هست این تاپیک رو قفل کنید. من به اون چه که از اینجا می تونستم بهش برسم رسیدم. خیلی ممنونم.