RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)
دوست عزیز
اینجور که من خوندم همه متفق القول، ایشان را فرد مناسبی برای ادامه رابطه به این شکل نمیدن، حالا که اینقدر اصرار دارین، کمی هوشمندانه جلو برین، مثلا پیشنهاد یه مشاوره از دواج بدین، ببینین نظرشون چیه، میتونین مطرح کنین فعلا برای ازدواج عجله ای ندارین و یا ازدواجم کنین چند سال باید صبر کنین، شما شرایط تعیین کنین و ببینین عکسالعملشون چگونه هست، ما خانمها هر چند باهوش، خیلی جاها احساسی عمل میکنیم و نمیتونیم خودمون را مخفی کنیم، ایشون هم با این حربه میتونین محک بزنین، ببینین تا کجا خاطرتون براشون عزیزه، راههای زیادی هست، به قولی مهندسی معکوس جلو برین،ببینین پای شرایط شما می ایسته یا دنباله فرد دیگه ای میره تا خواستشون عملی شه،ولی اگر خاستین ازدواج کنین حتما پیش مشاور ازدواج برین، تست شخصیت شناسی میگیرن و خیلی تو شناخت کمکتون میکنن، اگه یه خانم بودین چند تا کتب معرفی می کردم اما از دید یک آقا، کتابی نخوندم تا معرفی کنم، انتشاراته نسل نو اندیش کتابهای خوبی داره، یک سرچی بکنین، مقالات این تالار هم فوقالعاده هستند.
نقل قول:
با اين هوش بالايي كه ازش تعريف ميكنين حتي اگه واقعا شما رو دوست داشتن و به ازدواج با شما فكر ميكردن، اين قدر عقلشون ميرسيد كه با اين پيشنهاد رابطه جنسي كار رو خراب ميكنن و اعتماد شما مطمئننا ازشون سلب ميشه! ... پس ايشون فقط دنبال وابستگي جنسي شما به خودش و به طبع اون وابستگي عاطفي شما و در نهايت رسيدن ايشون به ساير منافعشون هست
این فکر میکنم خیلی نزدیک به واقعیته بعداز اینکه نسبت به خوب بودن من با صحبت تلفنی البته اطمینان پیدا کرد این پیشنهادو کرد البته ریسک کرد چون ممکن بود یکی مثله خودش روبه روش باشه!
درمورد ایدز هم بله درسته ناپختگی کردم انشالله که با توجه به اینکه مطمننا با هرکسی رابطه نداشته و مراقب خودش هست مشکلی نباشه
به نظر شما من احتمال اینکه با چند نفر رابطه جنسی داشته رو بدم
با دوست پسر اولش ونامزد بعدیش رو مطمئنم و حدود 4 سال از به هم خوردن نامزدیش میگذره البته تو یه شهردور افتاده دوسال طرح پزشکیشو میگذرونده و سه یا چهار خواستگار دیگه هم جدی داشته که یکی خودکشی کرده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
دوست عزیز
اینجور که من خوندم همه متفق القول، ایشان را فرد مناسبی برای ادامه رابطه به این شکل نمیدن، حالا که اینقدر اصرار دارین، کمی هوشمندانه جلو برین، مثلا پیشنهاد یه مشاوره از دواج بدین، ببینین نظرشون چیه، میتونین مطرح کنین فعلا برای ازدواج عجله ای ندارین و یا ازدواجم کنین چند سال باید صبر کنین، شما شرایط تعیین کنین و ببینین عکسالعملشون چگونه هست، ما خانمها هر چند باهوش، خیلی جاها احساسی عمل میکنیم و نمیتونیم خودمون را مخفی کنیم، ایشون هم با این حربه میتونین محک بزنین، ببینین تا کجا خاطرتون براشون عزیزه، راههای زیادی هست، به قولی مهندسی معکوس جلو برین،ببینین پای شرایط شما می ایسته یا دنباله فرد دیگه ای میره تا خواستشون عملی شه،ولی اگر خاستین ازدواج کنین حتما پیش مشاور ازدواج برین، تست شخصیت شناسی میگیرن و خیلی تو شناخت کمکتون میکنن، اگه یه خانم بودین چند تا کتب معرفی می کردم اما از دید یک آقا، کتابی نخوندم تا معرفی کنم، انتشاراته نسل نو اندیش کتابهای خوبی داره، یک سرچی بکنین، مقالات این تالار هم فوقالعاده هستند.
ممنونم دوستم
اتفاقا هفته قبل پیشنهاد مراجعه به مشاوره وتست ام ام پی ای وشخصیت شناسی رو بشون دادم وبرای اینکه مجاب بشه مجبور شدم نظرات یونگ رو دراین مورد براش بازگو کنم که نهایتن قبول کردن که علمی هست اما پرسید "اگه کسی دورغ بگه چی تو تست؟"
پیشنهاد سفر چندروزه روهم خودشون دادن واسه شناخت بیشتر که حتما درنظر دارم
درمورد اینکه زمان ازداوج رو عقب بندازیم بشون گفتم من شرایطشو از لحاظ مادی ندارم ولی انگار میخواد جدی بشه و کمی هم مخالفه طول کشیدنه حس میکنم قصد ازداوج داره اما انگار از روی فشار سنی یا ...
میگه بعد ازدواج منو خیلی محدود میکنی خیلی این حدسو میدونم که به خاطر نوع رابطش با من میزنه ونحوه شروعش
البته درمورد زندگی گذشتش خیلی برای من حرف زده ومن هنوز تناقضی پیدا نکردم اما به من میگفت که با نامزد دومش رابطه جنسی نداشته اما موقع رابطه جنسی با بنده وقتی منو با اون فرد مقایسه کرد متوجه این قضیه شدم و احتمال دادم ممکنه بازهم صادق نبوده باشه!
کسی که اعتقادی به چارچوب نداره چه 2 نفر چه 100 نفر،
اگه فقط اون 2 نفر باشن مشکله شما حل میشه؟ خیلی ساده به این قضیه نگاه نکنین، خیلی ایشون را بررسی کنین
البته واقعا این احتمال هم شاید باشه که دیگه میخوان متعهدانه زندگی کنن اما این افراد اگه به هر چالشی در زندگی مشترک مواجه شن، امکان داره، دست به هر کاری بزنن، اینها رو نگفتم بدبین شین ، گفتم تا بررسی کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
کسی که اعتقادی به چارچوب نداره چه 2 نفر چه 100 نفر،
اگه فقط اون 2 نفر باشن مشکله شما حل میشه؟ خیلی ساده به این قضیه نگاه نکنین، خیلی ایشون را بررسی کنین
البته واقعا این احتمال هم شاید باشه که دیگه میخوان متعهدانه زندگی کنن اما این افراد اگه به هر چالشی در زندگی مشترک مواجه شن، امکان داره، دست به هر کاری بزنن، اینها رو نگفتم بدبین شین ، گفتم تا بررسی کنین
اینو که بگم شاید بگید معلومه که به درد زندگی مشترک نمیخوره اینطوره؟
بعضی وقتا موقع صحبتای جنسی که باهم داریم میگه از سکس گروهی خوشش میاد که من با یه نفر دیگه اینکارو کنم و اون ببینه البته چند وقتیه که دیگه نمیگه وقتی بحث ازدواجو پیش کشیده اخه قبلش توصحبتاش مخالف ازدواج بود اما حالا میگه واسه ازدواج تصمیم گرفته که لازمه!
انگار از اول با من یه رابطه هوس الود رو برنامه ریزی میکنه بعد میبینه که من میخوامش راضی به این کار میشه یه همچین حالتی اما خواستنه من وقتی درموردش بیشتر میپرسم دچار تردید میشه!!!
ایشون ازنظر خونوادگی باید بگم که پدرشون سرهنگ بازنشسته هستند که درحال حاضر به شدت بیمار هستند و در یکی از شهرهای بزرگ به دنیا اومدن و اینجا (تهران)هم با برادرشون خونه گرفتن و به شدت جسور هستندوماجراجو!
ودنبال مجوز مطب هستند و خرید خونه شخصی!
اين حرفي كه ميزنم فقط فقط در حده يه نظره... اصلا نميگم كاره درستيه يا نه ...
آقا سينا شما براي سنجش ميزان تعهد اين خانم ميتونين از فرد سومي كمك بگيرين؟؟؟
يه مرد ديگه با چهره جذاب و داراي موقعيت اجتماعي خوب ميتونه تو اين مسير كمك كنه؟؟
امتحانش كنيد، ببينين از اينجا به بعد برخوردش با ساير آقاييون جذاب و خووووووووش رفتار چيه
ببينين آيا به همه مردها با چند بار تماس تلفني چراغ سبز نشون ميده
البته مراقبه طبيعي بودنه كار باشين
خواهشا بعد از اين پست من رو مورده هجوم انتقادات قرار ندين ....
در ضمن باورم نميشه كه يه خانم با سلامت جنسي و روحي حاضر به سكس گروهي بشه....... يه خانم كه عاشق همسرشه هيييييييييييچ وقت نميتونه چنين صحنه هايي رو تحمل كنه .... شايدم بدش نياد بعده ها اون با يه فرد سوم اين كار رو بكنه و شما نگاشون كنين.... واقعا حاضري به اين كار تن بدي؟؟؟
بعضی مسائلی که مطرح میکنم بیش از حد شخصی هستند اما به خاطر حساسیت مجبورم بگم جسارت بنده رو ببخشید!
جناب 7SINA گرامی
در ابتدا بابت صراحت کلام و بیانم از شما عذر می خوام اما قصدم صرفا توجه شما به مواردیه که نادیده گرفتینش.
شما هم که پیشنهاد ایشون رو پذیرفتین فرقی با ایشون ندارین. یعنی شما هم آزادی جنسی و روابط اون رو حق خود
می دونید پس اصلا مساله بکارت مسئله ای نیست که در مورد یک دختر شما بخواید نظر بدین که میتونین کنار بیاین
یا نه. اینو واسه این گفتم که نباید توقع داشته باشین که کسی که باهاش ازدواج می کنین حتما دختر باشه چون
ممکنه شما رو راضی نکنه و از طرفی این رو بپذیرین که رابطه جنسی نا مشروع چه برای مرد و چه برای زن به یک اندازه
سنگین و اشتباهه. تا حالا بهش فکر کردین چه تضمینی هست خود شما در آینده کارتون رو تکرار نکنین؟ تا حالا بهش
فکر کردین که شاید اون خانوم هم راجع به شما اینطور فکر کنه که رابطه ها داشتین؟
می خوام به این نتیجه برسم که این رابطه 2 سر سوخته و غلط! نه به خاطر پیشنهاد خانوم و روابط جنسیش ، بلکه
به این خاطر که اون شما رو برای یک زندگی برای سالهای دوم زندگیش و داشتن بچه می خواد صرفا و شما هم از
اون طرف دائم در شک به سر می برین! پس احتمال منجر شدنش به طلاق زیاده مگر اینکه باورهاتون رو تغییر بدین!
من در کلام شما اثری از علاقه صرف و خالص به این زن رو ندیدم!
پس بهتره بنشینین و حسابی با خودتون سنگاتون رو وا بکنین و 100 البته از برقراری ارتباط نا مشروع تا پیش از ازدواج
دست بردارین چون آثار روانی نامطلوبش نظیر شک به همسر به دلیل عملکرد بد خودتون تاثیر بدی در زندگی مشترک
آیندتون و روابط با همسرتون خواهد داشت.
پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
اين حرفي كه ميزنم فقط فقط در حده يه نظره... اصلا نميگم كاره درستيه يا نه ...
آقا سينا شما براي سنجش ميزان تعهد اين خانم ميتونين از فرد سومي كمك بگيرين؟؟؟
يه مرد ديگه با چهره جذاب و داراي موقعيت اجتماعي خوب ميتونه تو اين مسير كمك كنه؟؟
امتحانش كنيد، ببينين از اينجا به بعد برخوردش با ساير آقاييون جذاب و خووووووووش رفتار چيه
ببينين آيا به همه مردها با چند بار تماس تلفني چراغ سبز نشون ميده
البته مراقبه طبيعي بودنه كار باشين
خواهشا بعد از اين پست من رو مورده هجوم انتقادات قرار ندين ....
در ضمن باورم نميشه كه يه خانم با سلامت جنسي و روحي حاضر به سكس گروهي بشه....... يه خانم كه عاشق همسرشه هيييييييييييچ وقت نميتونه چنين صحنه هايي رو تحمل كنه .... شايدم بدش نياد بعده ها اون با يه فرد سوم اين كار رو بكنه و شما نگاشون كنين.... واقعا حاضري به اين كار تن بدي؟؟؟
نه این روش رو درست نمیدونم چون به این راحتی هم حاضر به برقراری رابطه نمیشه پیشنهاد زیاد داره میدونم !یا حداقل من اون فرد رو که هم حاضر به این نوع همکاری باشه وهم قابل اعتماد باشه وهم تواناییشو داشته باشه سراغ ندارم فعلا!
اتفاقا بلافاصله بش بعد این نوع ابراز علاقش گفتم داری مفرری پیدامیکنی که بعد تن دادنه من به خواسته عجیبت درمورد سکس با یه نفر دیگه این حق رو برای خودت قائل بشی که دیگه حرفی نزد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
جناب 7SINA گرامی
در ابتدا بابت صراحت کلام و بیانم از شما عذر می خوام اما قصدم صرفا توجه شما به مواردیه که نادیده گرفتینش.
شما هم که پیشنهاد ایشون رو پذیرفتین فرقی با ایشون ندارین. یعنی شما هم آزادی جنسی و روابط اون رو حق خود
می دونید پس اصلا مساله بکارت مسئله ای نیست که در مورد یک دختر شما بخواید نظر بدین که میتونین کنار بیاین
یا نه. اینو واسه این گفتم که نباید توقع داشته باشین که کسی که باهاش ازدواج می کنین حتما دختر باشه چون
ممکنه شما رو راضی نکنه و از طرفی این رو بپذیرین که رابطه جنسی نا مشروع چه برای مرد و چه برای زن به یک اندازه
سنگین و اشتباهه. تا حالا بهش فکر کردین چه تضمینی هست خود شما در آینده کارتون رو تکرار نکنین؟ تا حالا بهش
فکر کردین که شاید اون خانوم هم راجع به شما اینطور فکر کنه که رابطه ها داشتین؟
می خوام به این نتیجه برسم که این رابطه 2 سر سوخته و غلط! نه به خاطر پیشنهاد خانوم و روابط جنسیش ، بلکه
به این خاطر که اون شما رو برای یک زندگی برای سالهای دوم زندگیش و داشتن بچه می خواد صرفا و شما هم از
اون طرف دائم در شک به سر می برین! پس احتمال منجر شدنش به طلاق زیاده مگر اینکه باورهاتون رو تغییر بدین!
من در کلام شما اثری از علاقه صرف و خالص به این زن رو ندیدم!
پس بهتره بنشینین و حسابی با خودتون سنگاتون رو وا بکنین و 100 البته از برقراری ارتباط نا مشروع تا پیش از ازدواج
دست بردارین چون آثار روانی نامطلوبش نظیر شک به همسر به دلیل عملکرد بد خودتون تاثیر بدی در زندگی مشترک
آیندتون و روابط با همسرتون خواهد داشت.
پیروز باشید.
لازم میدونم دقت نظرتون رو نسبت به این مساله جلب کنم:
ازنظر بنده صرف داشتن ونداشتن رابطه جنسی وصفریایک بودن اون مطرح نیست بلکه کمی باید دقیقتر بود!
دختران رو به سه دسته تقسیم میکنم:
1.به رابطه جنسی قبل از ازدواج تن نمی دهند
2.به رابطه جنسی تن میدهند اما اونقدر عاقل هستند که اجازه نمیدهند بکارتشون از بین بره
3.بکارتشون رو به خاطر دوست داشتن طرف یا هوسرانی از دست داده اند
پسران رو هم به سه دسته:
1.به رابطه جنسی پیش از ازدواج تن نمیدهند.
2.به رابطه جنسی تن میدهند اما با وجود امکان از بین بردن بکارت یک دختر اینکارو انجام نمیدهند وروی این مساله دقت میکنند.
3.حداقل بکارت یک دختر رو ازبین برده اند
گروه 1 درهردودسته مناسب هم میباشند
گروه 3 ازنظر من کیفیت یک فرد متارکه کرده رو دارند هرچندکه رسما ثبت نشده.
گروه 2 رو هم مناسب هم میدونم چون حداقل اینقدر عاقل بودند که چهارچوب رو حفظ کنند
اما میتونیم مثله شما خیلی عام نگاه کنیم که اره چوب دوسرسوخته وازاین جنس حرفا!
بازم ممنونم اما شما هم درگیر جنگ با اقایون زیاده خواهین ولی من اینطور نیستم!
این خانم هر چیزی که بخواد میتونه در ایران بدست بیاره به غیر از بچه!! و شما را به عنوان پدر بچه اش انتخاب کرده و یکی از دلایلش میتونه علاقه به شما باشه...بعید میدونم که این خانم دنبال عشق باشه با توجه به حرفی که راجع به سکس گروهی زد!! مسئله ازدواج را چه کسی اول مطرح کرد؟ شما یا اون؟
فکر میکنی اگه بش بگی نمیخوای از اون بچه دار بشی باز هم به رابطه با تو ادامه بده؟؟ من که فکر نمیکنم چون به نظرم این خانم دنبال بچه دار شدنه و اگه شما با هم بودید برای همیشه که خوبه اگه هم نبودید و طلاق گرفتید که چندان هم براش مهم نیست....
همچنین من اعتقاد دارم که اگه این خانم فقط با دوست پسرش و نامزدش ارتباط جنسی داشته نمیشه برچسب عدم تعهد داشتن را بش چسبوند...چون با کسایی که بشون علاقه داشته رابطه داشته و طی اون دوره متعهد بوده..
ببخشید من یک سوال مهم برات مطرح شده...
شما که شرایط خوبی دارید و شرایط ازدواج براتون فراهم هست
ظاهر خوب ،مهندس و شغل خوب ،احتمالا در امد خوب و سنتون که دیگه واقعا نشون می ده وقته ازدواجتون هست....
پس کمبودی ندارید که بگید فقط این خانم حاضر شده با من ازدواج کنه پس دو دستی بچسبم بهش...
اگر بعد هوس بخوام بگم ..
از طرفی با اون خانم رابطه جنسی دارید رابطه کاری دارید و ایشون کاملا در دسترس شما بوده ...
و دلیلی نداره که باهاشون ازدواج کنید و زیر بار مسئولیت و تعهد و این مسائل برید
این جوری که خیلی راحت ترید نه؟؟؟؟
از طرف دیگه ایشون که خانمی نیست که با رفتن شما بهش ضربه بخوره و شما عذاب وجدان داشته باشید که چه بر سر اون می اد اگر باهاش ازدواج نکنمممم
خیلی راحت کنار می اد و از حرفاش و شیوه زندگیش و نوع نگاهی که به رابطه جنسی داره (صرفا لذت بردن به هر طریقی بدون هیچ چهارچوبی خارج شدن از خطوط قرمز ،انحرافات جنسی ) پس اهل زندگی و ازدواج نیست
شما هم این جوری که بیان می کنید در ازدواج با این خانم دچار تردید هستید
و علاقه مندی تون هم اون جوری نیست ..مه عاشق و شیدا شده باشید...
پس چه دلیلی داره که خودتون رو بندازید تو این ماجرا و ازدواج کنید با ایشون !!
با این همه ابهام
با این همه شک و تردید
با این همه مشکل
؟؟؟؟
دلیل خودتون برای ازدواج با ایشون چیه واقعا؟؟؟؟