RE: داشتم عشقشو باور مي كردم ... تنهام گذاشت بي دليل بدون خداحافظي رفت
خوب رابطه جنسی شما اشتباه بوده ولی نگید دو طرفه چون تعریف خانومها ازین رابطه با مردها متفاوته برای زنها یعنی تسلیم بی قید وشرط خود به مردها
شما حتما باید به خواستگاری برید چون غیرت خودتونو ثابت کنید حتی اگه علاقه ای هم نباشه شما الان در برابر آبروی یک دختر یک خانواده ویک جامعه مسئولید. به نظر من دل پدر ومادر این دختر را نرم کنید حتی اگر شده مانند خود همان دختر در خانه شان بایستید شب همان جا جلوی در بمانید تا آنان را راضی کنید
این طور حداقل به خودتان ثابت میکنید که خائن نیستید وپیش وجدان خودتان ودر برابر یک جامعه رو سیاه نمیمانید
محمد مهدی عزیزم
من تاپیکتونو خوندم . میخواستم یکم باهاتون حرف بزنم. از جنس حرفای دلم . نه حرفای مشاوره ای. شاید هیچ بار مشورتی تو حرفام نباشه اما لااقل حرف دلمه.
منم شبیه اون خانوم.
با یه گذشته تلخ.
مردی که به خاطرش از همه چیم گذشتم. از خیلی از نبایدها و خط قرمزها. از نجابت و باکرگی. با یه عالمه درد جدا شدم. چون نمیخواست منو.
چون در شأنش نبودم ظاهراً.
چون براش مهم نبود چی به سرم اومده.
.
.
.
خدا رو شکر میکنم به خاطر وجدانتون. خدا رو شکر میکنم به خاطر مرد بودنتون .مردونگی که دارید و نگرانش هستید.
حداقلش اینه که دارید تلاش میکنید که وجدانتون رنج نکشه. اما مردی که تو زندگی من بود واقعاً چی بود؟ کی بود؟ کجا بود وجدانش؟
تو میگی که خانوادش کنارش بودن ، قطعا کمکش میکنن.
میبرنش دکتر. تنهاش نمیزارن. دخترشونه. باباش هست. مامانش هست.
اما من چه رنجی کشیدم؟ دکتر که میرفتم به پهنای صورتم اشک میریختم. با قلبی که به شدت شکسته بود. با روحی که به شدت داغون بود. با دلی که براش پر میزد که دوباره برگرده. عاشق بودم . اما اون بر نگشتم. من موندم و یه عمر ترس.
با لبخندی که سعی میکردم تو خونه به لبم باشه تا پدر و مادرم متوجه نشن . تا اونا دیگه رنج منو نخورن.
ب حالی که خراب بود و نمیتونستم راه برم، میاومدم سر کارم....
ببخش سر درد دلم باز شده. اما چندتا راهکار بلدم که واقعا ازشون جواب گرفتم . چیزی که کمکم کرد. بخدا بهت راست میگم. خیلی آروومت میکنه. خیلی بیشتر از توقف فکر و ....
مثل امشب که شب لیله القدره از خدا بخواه. امشبو از دست نده داداش.
برای خودت دعا کن. برای یاسمینم دعا کن. دعا کن آرووم بشین. شک نکن خدا جوابتون میده..
باور کن من شب قدر توبه کردم و فکر میکنم به همون دلیله که الانم زنده ام وگرنه باید میمردم.
یه کار دیگه ام بکن. حدیث شریف کساء رو بخون . معجزه میکنه این حدیث . عجیب آدمو آرووم میکنه.
حدیث کساء که از ضرت زهراست حتما بخون.
مطمئنم با احساس مسئولیتی که دارید و نگرانی که برای آینده این خانم دارید و علاقه ای که وجود داره بینتون، خدا هم نظر میکنه.
از خدا بخواه. خودش چنان راهی جلوی پات میذاره که حال کنی.
ببخش. فقط تجربه مو بهت گفتم . راهی که کمکم میکرد من آرووم بشم.
محمد مهدی حال اون دختر مطمئن باش خیلی خرابتر از این حرفاست. با گوشت و پوستم درکش میکنم و میفهمم چه رنجی داره میکشه. انشالله خدا یه گشایش تو کار شما میکنه.
شاد باشی داداش.:72:
سلام
به نظر من پر اشتباه ترین فرد در این رابطه مادر اون دختر بوده که اجازه داده یک رابطه غیررسمی ادامه پیدا کنه و احساسی بشه و ... از یک آدم سرد و گرم چشیده و عاقل این کار بعیده!
آیا امکانش نیست از طریق یک واسطه مثلا یکی از دوستان اون دختر خانم از احوالش با خبر بشید؟
اگر اون خانم دانشجو هست یا جایی بیرون خونه فعالیت داره امکانش نیست که خواهرتون یا یک فرد مونث دیگه بره باهاش صحبت کنه و از احوالش با خبر بشه؟
البته اگر به خاطر تنبیه زندانی نشده باشه که در اون صورت علاوه بر اینترنت و تلفن از دانشگاه رفتن و ... هم محروم هستش.
اول از احوالش با خبر بشید از تصمیمش اطلاع پیدا کنید بعد شما تصمیم بگیرید که چه کار کنید.
شرایط همه یکی نیست ولی خوب اگه بخوام در مورد رابطه خودمون بگم من چون واقعا از ته دل دوسش داشتم از هر طریقی بود ارتباطمو باهاش قطع نکردم.البته طرز برخورد خونواده ها هم مهمه.اگه واقعا زندانیش کرده باشن چطوری میتونه بهتون ایمیل بزنه؟!
باز میگم منتظر بمونین.اگه بخوادتون بعد یه مدت که خونواده ش ازادش گذاشتن میاد سراغتون.نکنه کار اشتباهی بکنین و برین تو این خلا عاطفی با یکی دیگه اشنا بشین.
از حرفاتون میشه فهمید که جدی جدی دوسش دارین.پس خدا کنکتون میکنه.
راستی یه چیز دیگه
برای تبرئه خودتون اونو مقصر جلوه ندین یش همه دلش خالی میشه اینطوری.باید نشون بدین که همه جوره حمایتش میکنین.این مسایل بی اعتمادش میکنه.
سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمايياتون
sera عزيز ممنون ولي من يه بار از صبح تا شب جلوي درب خونشون ايستادم اما كسي نديدم
اينطوري بدتر اونموقع پدرش خيال مي كنه مي خوام آبروي خانوادشونو ببرم
از mehrabooni عزيز واقعا واقعا واقعا ممنون
از ته قلبم مي گم
از لحاظ درد و دل هر وقت خواستي درد و دل كن منم به عنوان يه دوست بدون يه برادر
من گفتم اگر مي خواهيد هر كي مي تونه
چه پسر په دختر قرار بگزاريم و مشكلاتمونو رو در رو با هم حل كنيم مثل اينكه داريم ميريم مشاوره
مي دونم حالش بد ولي من كاري واقعا نمي تونم بكنم اجازه بهم ندادن
واقعا متا سفم كه اين اتفاق براي شما افتاده
اينطور پسرا هستم حتي به منم دوستام ميخندن ميگن بيكاري افتادي دنبال همچين دختري
ولش كن برو دنبال يكي ديگه
باور مي كني تو دوستاي خودم هم يا هر كسي كه با هاشون هستم
براشون رابطه به اين شكل بي معني
يعني حسي ندارن مهم نيست اگه با دختري بهم بزنن
مطمئنم اون دوست شما هم اينطور بوده
ولي نميدونم خوشبختانه يا بدبختانه
من چرا انقدر احساسي هستم
اين به ضرر من داره تموم ميشه
نیلوی عاشق
ممنون ار شما خانم محترم
ممنون از اينكه داريد منو راهنمايي مي كنيد
واقعا جدي جدي دوسش دارم
گفتم راحت تر از اون چيزي كه فكر كنيد مي تونم برم با يكي ديگه شروع كنم ولي اينكارو بميرمم نمي كنم
نه مغزم معيوب نه الان داغ هستم كه بگيد همينطور داره يه چيزي مي گه
من فقط به خدا ايمان دارم
با خودم ميگم خدا كه هست منو مي بينه
اينطور اگر متعهد نباشم هرزه بار ميام
در جواب به فكور عزيز كه لطف كردن و راهنماييم كردن
بايد بگم كه
ايشون الان ديگه دانشجو نيستن و سر كارم نميره تا اوايل تابستون كه من اطلاع داشتم
واقعا محروم ميشه
من باور نميكنم مگه ميشه الان 2 ماه گذشت يعني بهش گوشي ندادن
من مي گم خودش از من متنفر شده و خطشم عوض كرده ديگه مي دونه راه برگشتي هم نداره من اينطور فكر ميكنم
اشتباه؟؟؟؟؟؟؟
وقتي تايپيك مهربوني الان خوندم
بريد بخونيد مي بينيد نميدونم چي بگم حتي مردهاي متاهل بهش اس ام اس مي دن
خوب اينطور ؟؟؟
ولي خوبه ها
لابد مثل من خوب هروز منتظرش باشم كه برگرده
ازش بدم مي اد ازش متنفرم
از خودم بدم مي آد
از خانوادش بيزارم
اين همه دختر هست منتظر چه كسي هستم
وقتمو دارم براي كي تلف مي كنم
محمد مهدي ما بالاخره نفهميديم تو كدوم وري هستي؟؟؟؟
يا ما نفهميديم بهش فكر نكن يعني چي يا تو ميخواي با خودت و بقيه بازي كني!!!
فقط منتظر جواب بقيه و تاييد بقيه هستي و اصلا نميخوني چي نوشتن
بگو تا ما هم تكليف خودمون رو بدونيم
تو دنيا قتل هست, غارت هست, خيانت هست, دزدي هست, عشق هست, نفرت هست...
يعني الان هر كدومو بشنوي ربطش ميدي به خودت؟
تو به حرف كسي گوش نميدي و اصلا نميخواي ازين وضعيت بياي بيرون
برو و يكبار ديگه با دقت بخون , هر چند با اين اوضاع انچه البته به جايي نرسد فرياد است
موفق باشي
نميدونم چرا ديروز يه دفعه به هم ريختم باور كن از دوست داشتن زياد
دار منو از پا در مياره نه به اون تايپيك اهميتي نديد زهره جان
تو دنيا قتل هست, غارت هست, خيانت هست, دزدي هست, عشق هست, نفرت هست
منظورت نفهميدم؟؟؟؟
مگه من چيزي ربط دادم
اگه منظورت تايپيك مهربوني
به نظر من خيلي ها اينطور هستن دور ور من كه اينطور تو جامعه من مي بينم
الان مي خواي درصد بگيريم ببين كي درست ميگه؟
همين الان تو همين تالار همدردي من كه گشتم پسري مثل من چند نفر هست كه اينطور باشه
در ضمن مشكل من اين ها نيست مشكل منو خوندي و همه كار كردم اما نميشه
ببخشید که اینو میگم
من یک بار همون اول نظرم رو و موضع خودم رو در مورد عملکرد ایشون و این تاپیک گفتم و هنوز هم نظرم همونه.
به نظر من ایشون کاملا مشخصه که چه کرده با اون دختر و خانوادش و خودش هم میدونه.پشیمون هم نیست و اگه برگرده عقب باز هم همون کار رو میکنه.دلیل این بحث ها هم عذاب وجدان ایشونه که فقط داره سعی میکنه از طرف یه عده تایید بشه که حس بدی که پیدا کرده از بین بره. وگرنه ایشون از اولشم موضع و تصمیمش مشخص بود.
بازم معذرت میخوام از رک گوییم.
سلام خسته نباشین
با این اوصاف احتمال اینکه اون دختر خانوم خواهان ادامه رابطه نباشه هم هست.
احتمالات خیلی زیادی وجود داره و فعلا نمیشه تبدیل به یقینشون کرد.
ولی باز به نظرم شما باید روال عادی زندگیتونو طی کنین.
شما مردین و قراره در اینده مدیر یه زندگی بشین و مسولیت همسر و بچه هاتونو به عهده بگیرین.پس محکم باشین.اگه بخواین میتونین.محکم باشین و خودتونو نبازین.شما زندگیتونو بکنین.
زمان علاج همه دردهاست.:72: