-
RE: دوست ندارم خیانت کنم
سلام دوست عزیز من حرفات رو درک میکنم
همسر من هم خیلی بدخلق هست.الان دقیقا 4 ماهه با من حرف نمیزنه.باورت میشه چهار ماهه.خیلی سخته
درام عذاب میکشم.نمیدونم برا چی وچرا اینقدر منو عذاب میده.ولی خداییش خیلی بیرحمه که با یک زن این جور رفتار میکنه.
من همیشه مثل همه زنها کارها و وظیفه خودم رو انجام میدم ولی اون نه.
حتی جواب سلامم رو نمیدم.
پارساتل هم 3 ماه با من حرف نزد.
از نظر روحی داغونم.خیل احتیاج به محبت دارم.خوب من یه زنم.احتیاج دارم یه مرد دوستم داشته باشه.عاشقم باشه.بهم محبت کنه.اصلا با هام حرف بزنه.دارم زجر میکشم و ذره ذره آب میشم.
خوش به حالت که حداقل شوهرت باهات حرف میزنه برو خدا رو شکر کن.ولی من حتی از این لطفش که ناچیز هم هست بی دریغم.
صبح تا شب تو خونه میشینم.نمیرم بیرون میترسم اگه برم بیرون خدای ناکرده در اثر بیمحبیت اسیر محبت یه غیربه بشم.
خیلی خوبه که باهات حرف میزنه.خیلی خوبه که وقتی بهش میگی این کار رو نکن تا چند روز نمیکنه و به حرفت گوش میده.من حتی وقتی میرم حرف هم بزنم میگه با من صحبت نکن.
من دارم فقط مرگ تدریجی رو تجربه میکنم. و دارم فقط تحمل میکنه.نمیدونم چشه.چرا با من اینجور میکنه فقط اینو بدون تو شرایطت خیلی عالیه برای حفظ زندگیت.
صبر کن. و به خدا توکل کن .
خدا خودش گفته تو سختی ها از نماز و صبر کمک بگیرید.............
برا منم دعا کنید دوستان
-
سلام دوست عزیز خوش امدید
من با نظر نادیا موافقم منم اوایل نامه مینوشتم ودردودل میکردم حرفهایی که مستقیما نمیتونستم بشوهرم بگم اما بعداز چندسال خسته شدم وکاری که نباید شد درسته ادما اینطوری دردهاشونو تسکین میدن اما راه خوبی نیس مث اینه که برای دردی که بدنت داره بجای درمان مواد مخدر مصرف کنی که درنهایت خودت میسوزی
-
سلام فاخته عزيز
لطفا توضيح بده كه چرا همون چند سال پيش نتونستي با كسي كه ميخواستي ازدواج كني؟؟؟