منم منظور tabرو كه از آقاي ابراهيمي تشكر كرد نگرفتم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منم منظور tabرو كه از آقاي ابراهيمي تشكر كرد نگرفتم ؟
منظورش خبردادن این موضوع بوده بال تکین جان زیاد روی این موضوع متمرکز نشو
ما كه تقريبا تازه وارديم اما دلمون ميگيره ...
يه كوچولو يواشكي به تالار سربزنيد ..... نگيد خداحافظ
سلام
من به عنوان كسي كه تازه وارد همدردي شدم ميخواستم بگم ما به راهنمايي ها و تجربه هاي شما دوستان نياز داريم و اگر بنا بود با زياد شدن تعداد ما همدرديا صميميتمون هم از بين ميرفت شايد بايد خيلي وقت پيش از اين مثل خيلي از سايت هاي نا موفق تعطيل ميشد من به آتنا خانوم به عنوان يه تازه وارد و يك همدرد و همراه ميگم كه اگه باشيد و به ديگران در رسيدن به اون چيزي كه از اين سايت ميخوان كه همون سبك شدن و آرامشي كه به خاطر مشكلاتي كه باهاش دستو پنجه نرم ميكرديم دچارش شديم كمك كنيد بهتر خواهد بود اميدوارم كه از دست ما تازه واردا ناراحت نباشيد واگر هم قرار به جدايي بود كه انشاا... نيست با خاطره خوش از ما جدا شويد
با تشكر
سلام،
کامرانم،
من عاشق شدم و دیگه تردیدی روی انتخابم ندارم. من و مهسا به زودی رسما ازدواج میکنیم، و به همین دلیل، و خیلی از دلایل شخصی دیگه، تصمیم گرفتم به زودی برای همیشه از همدردی خداحافظی کنم.
و البته این خداحافظی، شامل ترک کامل، ایمیل مربوط به این آیدی، که باهاش با برخی از اعضا در ارتباط بودم، هم میشه.
خیلی دوست داشتم، تک تک اسم بیارم، و از همه دوستان عزیزی، که در این ۲-۳ سال حضور من در همدردی، در رشد من در این محیط نقش داشتند، تشکر کنم.
اما تعداد این اسمها انقدر زیاد هست که میترسم دم رفتن اسمی رو از قلم بندازم، و بی قصد باعث شکستن دلی بشم.
واقعیت این هست که حضور تک تک شمایی که در این محیط حضور دارید و باعث بالندگی اون شدید، باعث رشد کامران۲۰۰۷ شد. چرا که معتقدم، هر کدام از شما، درسی داشتید برای من، و حق استادی دارید بر گردنم.
از همتون ممنون و متشکرم.:72:
در تمام این مدت همه تلاشم رو کردم که مفید باشم، و به بقیه کمک کنم. نمیدونم تا چه حد موفق بودم، اما نیتم، بر خلاف خیلیها که فکر میکنند تخلیه هیجانات روحی بود، صرفاً کمک بود و کار خیر.
به هر حال،
پرونده کامران۲۰۰۷ با ۴۶۰ ارسال برای همیشه بسته شد?:302:
من همیشه سعی کردم در همه مشاوره هام، تعصب رو بذارم کنار، چون به شخصه اون رو یکی از آفتهای مشاوره میدونم،
خوب البته همیشه هم موفق نبودام، چون من هم مثل همه شما یک انسان هستم!
از همه آنهایی که از من دلخوری دارند، یا جایی تو مشاوره دادن هام یا ...، باهاشون برخورد تندی داشتم، عذر میخواهم، میخوام حلالم کنند و من رو ببخشند، که هیچگاه قصد و نیت بدی نداشتم.
خودم هم، اگر از کسی دلخوری داشتم و دل شکستگی، بخشیدم.
و البته بسیار خوشحالم میکنید اگر، ۲-۳ خطی برایم بنویسید، به عنوان حسن ختام یا شاید بشه گفت، نقدی بر شخصیت و عملکرد من!
پیشاپیش سپاسگزارم!
برای خوشبختی من و مهسا دعا کنید.
برای همیشه خداحافظ:72::72::72:
ارادتمند،
کامران۲۰۰۷
جناب کامران نیومدم اینجا خود شیرینی کنم یاخداحافظی!فقط اومدم بگم حضور شما
در این تالار خودنعمتی بوده وهست حتی اگر تند صحبت کرده باشیدومن خودم به شخصه خیلی از شما مخصوصا پست
سبکتکین چیزها آموختم.
وبه صراحت میتونم بگم این برخورد تند شما رو نه ازسر دشمنی بلکه ازسر دوستی میدانم مثل رفتار پدرومادری که برای
اصلاح فرزندش دعوامی کنه وگاهی لازم باشه کتک هم می زنه.اما خبر خداحافظی تون غافلگیرم کردومطمئنا ناراحت.
براتون آرزوی خوشبختی دارم درکنار عشقتون.واگه امکانش باشه ازتون میخوام که در تصمیمتون تجدید نظرکنید نه به
خاطر خودتون بلکه به خاطر همه اعضا.
سلام کامران جان،
بابت رفتن کسی مثل تو خوشحال نیستم.
ولی خوشحالم از اینکه بالاخره یار زندگیت رو پیدا کردی.
و چه خوب که این محیط باعث رشد تو شده و حالا با رضایت و با دل خوش اینجا رو ترک می کنی.
همه ما از پست های تو استفاده کردیم.
به خصوص من که همیشه از خواندن پست هایت لذت می بردم و به جرات می توانم بگم که جای تو اینجا خالی خواهد بود.
پس بالاخره کسی که دوست می داری، عشق رو از نگاهت خواند...!
و دیگر نیازی نیست که بگی افسوس... :)
به خاطر همه کمک هایت ازت ممنونم!
مواظب خودت باش.
خدا به همراهت!
[size=medium]سلام یا بهتره بگم خدانگهدار آقا کامران
یک روز میایم و یک روز دیگه میریم این طبیعت زندگیه
من که از شما شناختی ندارم ولی به عنوان یه دوست همدردی میگم هرجا که هستی با هرکی که هستی خوش و خرم و شاداب و موفق باشی انشاالله خوشبخت و به پای هم پیر بشید :323:
کامران عزیز
در تمام زندگی در حال گذر هستیم،اما همیشه نشانی از خود به جا خواهیم گذاشت،هیچکس بی نشانه نیست
تو ماندگاری رفیق
سلامت باشی،پایدار مثل همیشه، خوشبخت و شاد
سلام
خارپشتم
من خیلی با خداحافظی میونه خوبی ندارم
اخه یعنی چی "برای همیشه خداحافظ ؟؟"
نه تورو خدا نرو ، بمون ، بی تو هرگز
اینقدرم بدم میاد از اینایی که تا شوهر میکنن یا زن میگیرن ، همه رو فراموش می کنن
اما انصافا خبر ازدواج کامران وخانم مهسا بهترین خبر سه روز گذشته ام بود
(سه روز پیش دوستم بهم خبر داد که کتابم رو که نزدیک یه سال پیش دودر کرده بود میخواد بهم پس بده )
وای خدا یعنی میشه منم یه روز بیام بگم دارم ازدواج میکنم :302:
اما از اونجاییکه خودش خواسته ، برای حسن ختام نقدش کنیم
با کمال میل اینکارو میکنم
بلکه با گریه از این تالار بره بیرون
اول اینکه خیلی مغروره ، انگار اسمون وا شده یدونه تک سایز، کامران ، افتاده پایین
تو رو خدا ببین ، عجب رویی داره ،" ملت غصه نخورین حلالتون میکنم بخشیدمتون !!!"
یه خرده دگمه ، فکر میکنه فقط خودشه که درست میگه و درست رفتار میکنه
بعدم اینکه الکی تو پروفایلش زده متاهل !
خدا میدونه من چقدر غصه خوردم ، همش فکر میکردم بالاخره با کسی غیر از خانم مهسا ازدواج کرده ! بعد اینده خودم رو تصور میکردم که با کسی به جز دختر مورد علاقم هستم !
به خودم میگفتم بنده خدا داغونه ، حالش خوب نیست ، واسه همینه که نمیشه با یه من عسلم خوردش :160:
اون تاپیکش که میگه با همتون حرف داره ، خیلی باحاله ، دوبار خوندمش ولی اخرشم نفهمیدم چی شد !
محتوا و نحوه ارائه پست هاش خیلی ویژه است ، جالب بود
همین دیگه فقط یه خرده زمانش رو بیشتر کنین
نمیشه نری ؟:)
ارادتمند،
خارپشت:72::72::72: