RE: غرايز شديد جسمي منو بيشتر ترغيب به ازدواج ميكنه
سلام رامای عزیز
فکر نکن تو تنها دختری هستی که غریزه ی جنسیش بیداره و نیاز داری از راه شرعی به اون پاسخ بدی.
اما تکرار و فکر کردن بهش باعث تشدیدش میشه... به قول جناب مهرداد شلوغش نکن.
نگران نباش این حس تو اصلا از بین نمیره بلکه اگه کنترلش کنی و بذاری به وقت خودش برات شیرین ترم میشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeded
بیشتر دوستان راهنمایی هایی کردن که از اینور و اونور خوندن یا شنیدن و یا تجربه کردن. حقیقتش اینه که هر کسی ظرفیت مشخصی داره! حقیقت اینه که نیاز جنسی دقیقا مثل آب و غذا که برای بقای جسم شما لازمه برای فکر و روان هر کسی یکی از واجبات هست و باید به گونه ای برطرف بشه نه جایگزین ! هیچوقت فعالت های ورزشی و کار شما رو از نیاز های جنسیتون بی نیاز نمیکنه درسته که وقت و انرژی لازم برای رفع نیاز جنسی از روش های غیر معمول رو از شما سلب میکنه ولی هیچوقت نمیتونه جایگزین باشه ... مگر همین روش (کار و ورزش و عبادت) سرکوب نیاز جنسی نیست ؟ اسلام برای جلوگیری از به دام افتادن جوان ها به این پدیده غیر اصولی ازدواج زودهنگام رو پیشنهاد کرده که دقیقا در موقع شروع نیاز جنسی صاحب یک همسر شرعی شده باشن که از این طریق نیاز جنسی رو برطرف بکنن. متاسفانه موقعیت اقتصادی خانواده ها و مشکلات جامعه و انتظارات خانواده ها و و و و ، که بحث یکی دو سال نیست باعث شده که سن ازدواج حدودا 10 سال (خانم / آقا) افزایش پیدا کنه ... خب برای رفع نیاز های جنسی و احساسی جوون ها هم فکری شده ؟
در رابطه با صیغه هم دوستان نظراتی دادن که مطلق نیست ...
صیغه برای دختر باکره برخی علما اذن پدر رو شرط دونستن و برخی خیر! این مسئله به مرجع تقلید شما بستگی داره. تازه تو همین انجمن کم نیستن دخترایی که قبل از خواستگاری و ازدواج (دوران آشنایی) با همسرشون رابطه جنسی (بدون صیغه و یا عقد) داشتن و این نمونه ای از خروار جامعه هست.
.
مطمئنا شرایط جنسی هر کسی با شخص دیگری کاملا فرق میکنه !!! مطمئنا فردی که در روابط جنسی سرد مزاج هست آن لذت و تجربه ای رو که در شخص گرم مزاج هست نمیبره ! برای یک نفر رابطه جنسی عذاب آوره برای یکی دیگه اگه هفته ای 3و4 بار انجام نشه مشکلات جسمی و روحی در پی داره ... اینو میگم که نیاز های جنسی همه رو با یک متر اندازه نگیرین.
راهنمایی های همه دوستان متین که ارضای نیاز جنسی از طرق غیر شرعی و قانونی مشکلات خاص خودش رو داره ولی خواهشا راهکار کلیشه ای پیش پای دوستان قرار ندین !
.
حقیقتش من که راهکار عملی و منطقی برای رفع این نیاز سراغ ندارم به جز ازدواج دائم یا موقت.
جناب saeeded ! چیزایی که شما فرمودی رو همه میدونیم!:305:
ولی ظاهرا شما متوجه نیستی که اینجا هدف کمک کردن به مراجعه کننده هست, هر چند اون کمک کم و ناچیز باشه! حتی اگر بشه 10-20% مشکلات شخص رو کمتر کرد این خودش کمک واقعا بزرگی هست! باید موقع مشورت دادن همه شرایط رو درنظر گرفت!
ازدواج موقت برای دختر باکره هزار و یک مشکل ایجاد میکنه که جای بحثش اینجا نیست!
بابت همه نظراتون ممنونم.... :72::72::72:
اول خدمت دوستاني كه مي فرمايند : اوقات فراغتم زياده، بايد عرض كنم كه اتفاقا من دختر خونه نشيني نيستم كه 24 ساعت تو خونه بي كار نشسته باشم.... چندين بارم خدمتتون عرض كردم اين مطلب رو
شما وقتي زمانتون پره ديگه تشنه نميشين؟؟ گرسنه نميشين؟؟
اين طور كه شما ميفرمايين من بعده ها هم كه ازدواج كردم ، فقط وقت هايي كه اوقات فراغتم زياد بود اين نيازم فوران ميكنه و بايد با همسرم هم بستر بشم....
من گرم مزاجم.... لطفا من رو جزء دسته افرادي كه با يه 3و 4 ساعت ورزش كل انرژيشون واسه اين كار تخليه ميشه نذارين.... اگه نيازم اين قدر كم بود مطمئن باشين نميومدم اينجا و ازتون واسه رفع مشكلم كمك نمي خواستم.... من هرچي ام دير بيام خونه بازم واسه اين كار انرژي دارم
من شلوغش نكردم.... شايد شمايي كه اين حرف رو ميزنين نصف نيازي كه من دارم رو در خودتون حس نميكنين... واسه همون باورش واستون سخته.... و ميگين مگه ميشه يه خانوم اين طوري باشه!!!!
من تست گرم مزاجي هم دادم.... و اين به صورت علمي هم بهم ثابت شده... و دكترم بهم گفته همسرتم قبل ازدواج بايد اين تست رو بده تا بعدا به خاطر سرد مزاجي اون به مشكل نخورم
من خودمم با ازدواج موقت مخالف بودم.... فقط چون دورو برم زياد اين مساله رو ديده بودم، فقط مي خواستم نظر شما هم بپرسم در موردش
اگه احساس ميكنين ملاك هام واسه ازدواج هم نا معقوله بهم بگين.... شايد اگه بدونم دارم در مورده ملاكام اشتباه ميكنم اين قدر واسه ازدواجم سخت نگيرم.... البته نه فقط به خاطر مسائل جنسي، كلي ميگم، واسه آيندم
سلام راما جان خوبی؟
حالا چرا انقد عصبانی؟
دوست خوبم حق داری و اینو بدون خیلیا مثل تو هستند اما چه راهکار دیگه ای میشه بهت داد؟؟
فعلا همینه..تا زمانی که ازدواج کنی باید صبر کنی.
پیشنهادایی که من بهت میدم اینان:
از تنهایی پرهیز کن..چون موقع تنهایی فکر ادم ناخوداگاه هزارتا جا میره.
وقتی با مردا سر و کار داری مراقب نگاهت باش..نه اینکه همش اسمون و زمین رو نگاه کنی اما خیره نگاشون نکن..رو اندامشون زوم نکن...اگه احیانا نگاه کردی و فکری تو سرت اومد همون کاری که کردی خوبه یعنی اونجا رو ترک کن..یا حداقل سریع ذهنت رو کنترل کن.
سعی کن تا اونجایی که میشه ازخیال پردازی خوداری کنی.
دور عکسای عشقولانه و فیلم و اهنگ خط بکش.مثلا تو ممکنه عکس یه دختر و پسرو دست تو دست هم ببینی بعد ذهنت میره به جاهای دیگه..مثلا اگه من و همسرم بودیم..میرفتیم فلان جا و هی ادامه میدی تا برسه به مسائل جنسی.
هوای گرم هم میتونه تاثیر بذاره..
پس با این حساب ممکنه افکار جنسی سراغت بیان اما به مرور میتونی روشون کنترل داشته باشی.
کلا اینا راه حلهایی هستن که میتونن این وضعیتت رو کمتر کنن..غصه بعد ازدواجت رو هم نخور وقتی شوهر واقعیت پیشت باشه ناخوداگاه گرم مزاجیت هم سراغت میاد.
رو اون معیارت هم تجدید نظر کن..یعنی اولویت بندیشون کن و با توجه به اولویتشون یکی ازخواستگاراتو انتخاب کن.
موفق باشی
به خاطر نیاز جنسی ازدواج نکن که فقط پشیمونی به بار میاره چون بعد از ارضا شدن اون که جز نیازهای سطح پایینه نیازهای دیگری برات پیش میاد که ممکنه اون طرف نتونه براوردش کنه ...اما از طرفی هم خیلی هم ارمانی فکر نکن فکر ما تا واقعیت خیلی فرق داره توقعاتت رو بیار پایین..
بهار زندگي عزيزم، حرفات بهم آرامش ميده... لااقل حس كردم دركم كردي:43:
من عصباني نيستم به خدا :310:... شايد شما با يه لحن عصباني جملات من رو خوندي....
آره، گويا بايد فعلا بسوزم و بسازم
سلام راما خانوم:shy:
این مشکلی که شما میگید(نیاز شدید جنسی)حداقل برای ما آقایون چیز غریبی نیست که البته در بین آقایون هم شدت و ضعف داره.
فکر میکنم راهکارهایی رو که عملی بود دوستان گفتن مثل ورزش یا از بین بردن شرایط تحریک.
به نظرم دور ازدواج موقت رو کلا خط بکشید و به خاطر مسئله جنسی هم حاضر به زیر پا گذاشتن معیارهاتون نشین اما باز هم همونطور که دوستان گفتن خوبه که معیارهاتون اولویت بندی بشن.
فقط خواستم اینو بگم که این مشکلی که شما فرمودید دامنگیر همه ما قشر جوان هست با کم و زیادش و احساس نکنین که تنها هستین. راه حل اساسی ای هم ظاهرا با شرایط جامعه ما نداره به جز صبر و توکل بر خدا برای یافتن همسر مناسب.:316:
ما هم واقعا بیرون گود نایستادیم و درد اکثرمون یک چیزه.
راما جان شما که قرار نیست این نیازو سرکوب کنید.اونو کنترلش میکنید.
با همین راه کار هایی که دوستان دادن نیاز جنسی رو کمتر احساس میکنید.که این کمتر رو هم میشه تحمل کرد.
منم مثل شما گرم مزاج هستم.خیلیییی.ولی واقعا به این نتیجه رسیدم که فکر کردن درمورد این مسائل خیلی خیلی تاثیر داره.سعی کنید اصلا به این چیزا فکر نکنید.ذهن خودتونو منحرف کنید.بهش بی توجه باشید
باور کنید من خودم تجربه کردم.اینجوری واقعا احساس نیاز کمتری میکنم.ولی به محض اینکه درموردش فکر میکنم.یا درمورد چیزای ناجور فکر میکنم باز به قول شما فوران میکنه
ایشالا که به زودی یه مورد مناسب که دلخواهتون باشه برای ازدواجتون پیش بیاد و خوش بخت بشید :72:
راستی دوستان چرا تو طرح ختم قرآن شرکت نمیکنید؟؟:305:
اینم لینکش:
http://www.hamdardi.net/thread-23534-page-7.html
بابت نظراتتون ممنونم دوستان:72:
تمام تلاشم رو براي كنترل افكارم ميكنم... متاسفانه ذهن خلاقي در اين زمينه دارم.... از روي افكارم ميشه يه فيلم ساخت
خدا رو شكر تا الان تونستم كاري كنم كه افكارم بخشي از رفتارم با آقاييون نشه... و خدا رو شكر نذاشتم هيچ مردي به احساسي كه دارم پي ببره
از طرفي تجسم اينكه تا 5 ، 6 سال ديگه ازدواج نكرده باشم رعشه به اندامم ميندازه:163:
نه اينكه فكر كنين فقط دنبال رابطه جنسي ازدواجم.... دوست دارم در كنار يه مرد به آرامش برسم... نياز به غذاي روح دارم... از لحاظ عاطفي بهش نياز دارم
به نظرم اين شكست اخيرم بيشتر نياز جنسيمو لجام گسيخته و سركش كرد
قربون خدا برم كه اين چنين آرامش مرد و زن رو در كنار هم قرار داده :323:
سلام رامای عزیز
گفتنی ها رو دوستان گفتن.
شما برای رسیدن به خواسته هات ، به یه ذره صبر نیاز داری.
همه ما باید بدونیم که دنیابا محدودیت توام شده ، محدودیت های متفاوت ، نه اینکه محدودیتهای شرعی ، قانونی ، عرفی و... نه اینا فعلا مد نظرم نبود محدودیت هائی مثل محدودیت در دوره جوانی ، محدودیت در مدت زمان عمر و... (که دیگه برای همه هست)
هرکسی هم برای رسیدن به خواسته هاش باید با روحیه خوب و مثبت ، برنامه ریزی کنه و قابلیتهاش رو ببره بالا.
دو نکته :
- با بها ندادن به غریزه ، غریزه تضعیف نمیشه ، بلکه کنترل میشه. این مثل بنزینی می مونه که به موقع میشه ازش استفاده کرد.
- همه کارهای خدا حکیمانه س ، گاهی همه برنامه ها رو هم ردیف کردیم اما حکمتش و اراده اش "نمی خواد" ، همسو بشیم با اراده اش و به او توکل کنیم. ضمن تلاش خودمون. جمع این دو این میشه که دیگه بی تابی نمی کنیم. دنبال رسیدن به هدفمون هستیم اما بدون جزع و فزع.
واما مشکل اصلی :
"از طرفي تجسم اينكه تا 5 ، 6 سال ديگه ازدواج نكرده باشم رعشه به اندامم ميندازه"
اجازه ندید افکار منفی به سراغتون بیاد ، شاید همین فردا همه کارهاتون جور شد و اونی که تو رویاهاتون (اینجا حرف برا گفتن هست) ساختید اومد سراغتون و.... مبارک باد و....
شما با تفکراتتون زندگی می کنید ، حالا که قدرت ذهنی تون اینقدر بالاست و تجسمتون قویه ، چرا برا خودتون امور خوب رو متصور نمیشید. مثلا تصور کنید که کاملا افکارتون رو لجام زدید و مث یه اسب هر طرفی که بخواید اونو می برید، رام رام.
بر این ترس (ازدواج نکردن تا 5 سال دیگه) غلبه کنید ، ببینید برا چی می ترسید ، فکر می کنید چه اتفاقی میفته اگه تا اون موقع ازدواج نکرده باشید ، بدتر از بد رو برا یه لحظه تو ذهن بیارید ، اون رو هضمش کنید ، و مثل یه تفاله دور بندازیدش ، دیگه هم بهش فکر نکنید.