هنوز با خانواده مطرح نکردم فعلا فقط با خواهر بزرگم که متأهل هستن درمیون گذاشتم.
چون فعلا این رو به عنوان سوال با من مطرح کردن و پرسیدن که" آیا از نظر خونواده شما قابل قبوله یا بد می دونن این رو؟"
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز با خانواده مطرح نکردم فعلا فقط با خواهر بزرگم که متأهل هستن درمیون گذاشتم.
چون فعلا این رو به عنوان سوال با من مطرح کردن و پرسیدن که" آیا از نظر خونواده شما قابل قبوله یا بد می دونن این رو؟"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
عزیزم ببخشید اگه تند و با صراحت زیاد میگم ولی به نظر من مشکل شما این حرفا نیست، مشکل اینه که شما تا اینجاش هم برای این آدم کلی سرمایه گذاری عاطفی کردی ناخوداگاه و حتی از اینکه به خونواده ت بگی و حرفای مشابه دوستان در اینجا رو از زبون خونواده بشنوی وحشت داری.
تصور کن این سرمایه عاطفی که شما فقط یک کمی نگران شده ای که به باد برود ( هنوز نه چیزی به هم ریخته نه آن آقا پافشاری ای بر خلاف نظرتون کرده، نه...) در عرض چند روز یا هفته یا ماههای آینده، با عقد موقت و ورود فاز عاطفی و احساسی و جسمی و... به ارتباطتون این سرمایه چند برابر میشه و چه حالی خواهید شد اگه اون سرمایه چند برابر شده بخواد به باد بره؟ اگه اون آقا بخواد بهم بزنه ... میدونید باید چند وقت زمان و چقدر انرژی صرف ریکاوری روانی خودتون کنید؟... تازه اسم هم از روتون پاک نمیشه در صورتیکه توی نامزدی به هم خورده، لااقل فقط غم دل خودتونو دارین، نه غم حرف مردم و آینده نگران کننده و اینکه به خواستگار بعدیم چی بگم و نگم و...
با خانواده تون صحبت کنید. خیل مهمه خصوصا باتوجه به سنتون اونا خیلی میتونن راهنما و پشتیبان مناسبی باشند
راستی گفتید 22 سالتونه- از روی 1989 نام کاربریتون میگم- آقا 25 سالشونه؟
نه مسئله سرمایه گذاری عاطفی نیس، به قول یه بزرگی آدم تا وقتی رابطه ش با یه نفر رسمی نشده بالقوه همسر میلیون ها مرده و وقتی رابطه ش با یه نفر رسمیت پیدا می کنه تازه اونوقته که همسر بودنش در کنار یک نفر به فعلیت میرسه، نگرانی از بابت تموم شدن رابطه در این مرحله ندارم، به هر حال هر دلیل منطقی که به اندازه کافی محکم باشه می تونه منو ملزم به صرف نظر کنه و اگه قابل چشم پوشی باشه ملزم به ادامه. و خدا رو شکر اونقدر منطقی هستم که مشکلی با کنترل احساسات نداشته باشم.
و اینکه گفتم با خانواده مطرح نکردم به این معنا نیس که باهاشون مطرح نخواهم کرد، همونطور که خانواده م تا الان در جریان جزئیات صحبتای ما بودن ، در این رابطه هم باهاشون صحبت میکنم.
اینکه اینجا مطرح کردم می خواستم دیدگاه افراد که از بیرون به این مسئله نگاه می کنن و از اعضای خونواده م نیستن رو هم بدونم صرفا برای مطمئن تر شدن.
من هم نظری مشابه با نظر دوستان رو دارم ، خواستم درستی نظر خودم رو با رویکرد نفی و استدلال بررسی کنم
افرین دختر خوب که قبل از هر تصمیمی اول مشورت میگیری.:104:
فکر کنم خودتم دیگه نمیخوای به این پیشنهاد جواب مثبت بدی فقط سوالت اینه که آیا میتونی بهش اعتماد کنی بخاطر دادن این پیشنهاد؟ و آیا بازم از این موردها در زندگیش بوده یا خواهد بود با توجه به اینکه این مساله خیلی براش عادیه؟
اینها سوالهایی هست که خودت باید با شناخت بیشتری که ازش پیدا میکنی به جوابشون برسی.ما نمیدونمیم اون آقا چه اخلاقیات و روحیاتی داره.
اگر اصرار داشت که حتما باید به این پیشنهاد جواب مثبت بدی و اینو یکی از شرطهای ازدواج با شما گذاشت و تحت فشارتون قرار داد بدونید که یجای کار میلنگه و ایشون شدیدا تو فاز جنسی هستند و نمیتونن خودشونو کنترل کنند
ولی اگه گفتند باشه قبول، هر جور که تو و خانوادت راحتید و نمیخوام تورو تحت فشار قرار بدم پس آقای متشخصی هستند و شما و خانوادتون براش مهمی.
منم يه چيري بگم جديدا پسرا روي رنگ پوست يا اندام همسرشون زيادي حساس شدن من نميدونم اين حساسبت درسته يا نه اما فكر ميكنم لازمه كه زن و مرد قبل عقد رسمي بدن همو ببينن تا اگر دلخواه نبود كنسل كنن نه كه دخترو عقد كنن بعد كه خوششون نيومد با هزارتا بهونه طلاق بگيرن و دل دخترو بشكنن
یایا جان اگه اینطوره چطوره چند بارم با هم رابطه کامل جنسی برقرار کنن ببینن خوششون میاد یا نه..بعد اگه دختره دل پسره رو زد عشق و حالشم که کرده بره سراغ کیس بعدی و دوباره همین برنامه ها...نقل قول:
منم يه چيري بگم جديدا پسرا روي رنگ پوست يا اندام همسرشون زيادي حساس شدن من نميدونم اين حساسبت درسته يا نه اما فكر ميكنم لازمه كه زن و مرد قبل عقد رسمي بدن همو ببينن تا اگر دلخواه نبود كنسل كنن نه كه دخترو عقد كنن بعد كه خوششون نيومد با هزارتا بهونه طلاق بگيرن و دل دخترو بشكنن
وقتی تعهدی به اسم همسری نباشه نمیشه از پسر انتظار داشت رعایت کنه.وقتی دختر ازخودش مراقبت نمیکنه نمیشه ازپسر توقع داشت حواسشو جمع کنه.
رنگ و پوست و اندام کلیاتش از اول مشخصه مثلا اینکه پوست تیره است یا روشن یا اندامش چطوره..جزئیات هم اونقد مهم نیست که بخوان از هم طلاق بگیرن..اداب همسرداری خیلی از جزئیات رو می پوشونه.
یایا جان متاسفانه دخترای سهل الوصول (حتی اگه بخاطرعلاقه هم سمت این کارا برن) جذابیت خیلی کمتری برای مردان دارن.
رنگ پوست و اندام بهونه هایی هست که پسرا برای رها کردن دختری که باهاش هستن (دوست یا صیغه) میارن و تو زندگی مشترک مسائل مهم دیگه ای وجود داره.
و پیشنهاد می کنم افات احتمالی مشاوره رو هم بخونی دوست عزیز.
موفق باشی
بهار جان من فقط نظرمو گفتم و براي روشن شدن مسئله بهتره بگم كه من يكيو ميشناسم كه پسر اول تقاضاي صيغه داد در خواستگاري اما خانواده دختر قبول نكردن و زود مراسم عقد گرفتن اون دختر هم كمي لاغر اندام بود و پسر وقتي كامل ديده بود كلي دخترو اذيت كرد برد دكتر كلي مريضي بهش نسبت داد كه تو مشكل داشتي و زوري اومدي عقد كردي خلاصه بعد از دوماه از هم جدا شدند و مادر اون پسر خيلي قبيحانه گفته بود كه ما گفتيم صيغه كنيد پسر ما حساسه ... من اين جريانو جلو چشمم ديدم واسه همين گفتم
لطفا این کارو نکن چون جنبه منفیش از مثبتش خیلی بیشتره خصوصا واسه دختر.
من احساس میکنم محرمیت یه کلاه گذاشتن سر خودمونه به بهانه شناخت.
ما هم ازدواج کردیم همدیگه رو هم شناختیم خیلی هم راضی هستیم، محرمیت هم نداشتیم تا عقد دائم.
موضوع اینه که وقتی دختر و پسر محرم شدم مثل آتیش و پنبه میمونن و حواسشون به همه چی هست الا شناخت همدیگه چون وارد فاز عاطفی میشن.
سلام یایا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaya
آخه عزیزم همه بحث ما همینه دیگه !!!
اون پسری به چه دلیلی می خواد صیغه محرمیت بخونه ...به خاطراینکه ببینه رنگ پوست بدن اون دخترو اندام جز به جز مطابق میلش هست یا نه و با دیدن کلیات نمی تونه تصمیمش رو بگیره
این پسر اصلا قابل اعتماد هست برای ازدواج؟؟؟
به کدوم خانواده بگی از اول من به این دلیل می خوام صیغه محرمیت بخونم با دختر شما که ببینم ایا از نظر بدنی خوشم می اد ازش یا نه، قبول می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب معلومه هر عقل سلیمی باشه اون خواستگار رو رد می کنه....
مثلا همین مثالی که زدی
همون اول هم این آقا می گفت من حساسم و میخوام بدن شما رو موشکافانه ببینم بلکه مشکلی داشتید یا اصلا مطابق میل نبودیددددد
خانواده دختر چی می گفت؟می گفت چشم
بیا ببین، خوب به هم می زد دیگه و زیر بار این صیغه شدن و این خفت نمی رفت
..کدوم دختری قبول می کنه به این دلیل صیغه بشه؟
مگه اون دختر جنسه که ی پسر این جوری با این دید یعنی به این دلیل بیاد محرمیت بخونه باهاش...
پس دیدید موضوع آشنایی نیست موضوع صرفا مسائل جنسی است.
(البته من در مورد خانواده هایی که این موضوع توشون رسمه و جا افتاده و فرهنگ شون شده و به دلایل خیلی مذهبی این کار رو می کنند صحبت نمی کنما..در مورد اونایی صحبت می کنم که شامل مثال شما می شن و به دلیل حساسیتشون حتما باید......)
این پسراصلا مرد زندگی بوده مردی که به دلیل لاغر بودن زنش رو طلاق بده!!!
اولا که اندام و رنگ پوست بدون صیغه هم معلومه.
با یک لباس معمولی نیمه پوشیده هم یا حتی کاملا پوشیده هم می شه فهمید اندام به چه شکله!
در ثانی اگر واقعا قصدش همین است که رنگ پوست و اندام را ببیند، یک صیغه 10 دقیقه ای بخواند ( هر چند خودم از نوشتن این جمله خیلی خجالت می کشم و شرمنده ام ) و رنگ و اندازه را ببیند و تمام. چرا صیغه یک ماهه؟