یه سوال هم از خانمها دارم. آیا اون هم به این مساله فکر میکرده بعد از جریان؟ به اینکه من چی میکشم؟ یا خیلی راحت فراموش کرده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال هم از خانمها دارم. آیا اون هم به این مساله فکر میکرده بعد از جریان؟ به اینکه من چی میکشم؟ یا خیلی راحت فراموش کرده؟
آزادی حق همه است. اگه شما به خودتون این ازادی رو دادین که به یه نفر بگین می خواین باهاش ازدواج کنین باید این ازادی رو هم به اون شخص بدین که بخواد با شما ازدواج کنه یا نه. پس بحث اینکه چی می کشین و حالتون چطوره اصلا نباید پیش بیاد مگر اینکه اون شخص رو واقعا دوست داشته باشین. اگه ایشونو واقعا دوست دارین پس باید بهش بگین که دوسش دارین و سعی کنین دلشو به دست بیارین.
موفق باشید.
يك كم زمان بديد و احساسي عمل نكنيد . به نظر من وقتي ايشون گفتن نه، يعني نمي خوان واقعا، به هر دليلي. مثلا كسي ديگه رو دارن، از شما خوشش نيومده يا...
و اينكه اول چيزي نگفتن، و بعد از به اصطلاح با خانوادشون صحبت كردن و نه گفتن، دليل نميشه كه اول راضي بودن و بعد... اين كار رو خيلي از دخترها مي كنن چون نمي خوان دل طرف رو همون موقع بشكنن و ميگن يه كم زمان بديد، يا با خانواده مطرح كنم بعد، و هم اينكه چون توي محيط كاري هست شما از چشم ايشون جواب نه رو نبينيد و بيافته گردنه خانواده ايشون.
به نظر من سعي كنيد ايشون رو فراموش كنيد، اگر خودشون بخوان حتما علائمي نشون ميدن. صبر كنيد و تنها كاري كه مي كنيد ديگه بهشون فكر نكنيد.
مهم نيست ايشون فكر مي كنه به شما يا نه. فكر نمي كنم فكر خاصي بكنه مگر اينكه شايد از ناراحت كردنتون ناراحت شده باشه كه اينم بيشتر از چند روز طول نمي كشه براش
بله ایشون حق داره که انتخاب کنه. منظور من این بود که با خلق و خوی خانمها بیشتر آشنا بشم. اگه اون دوست نداشته باشه پس دیگه دلیلی نداره که دوباره بهش بگم. دوست داشتن که زوری نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
بله دارم سعی میکنم همه چیزو فراموش کنم. اما وقتی تو محیط کار میبینمش فراموش کردن یکم سخت میشه! مخصوصا اینکه گاهی مجبور باشی ارتباط کاری هم داشته باشی. خوب همش این مساله میاد جلو چشات. ولی اگه یه زمانی فرصت پیش اومد یا موقعیتی بود بهش خواهم گفت که دلم را شکوند :(
یکی دو ماه به خودتون فرصت بدید و حتی به ایشون اگر هم فرصت پیش اومد نگید دلمو شکوندی. فکر نمی کنم یکی دو ماه دیگه حستون مثل الان باشه. الان احساسی هستید، پس حرفی نزنید که بعدا از فکر کردن بهش پشیمون بشین. غرورتونو حفظ کنید و بدونید لیاقت شما کسی هست که شما رو حتی بدون توجه به موقعیت خوبتون عاشقانه دوست داشته باشه و بخواد کنارتون باشه.
خیلی ممنون از راهنماییتون. حق با شماست. صبر میکنم ببینم سرنوشت چی برام خواهد نوشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
در مورد سوالي كه پرسيدين من فكرميكنم منتظر عكس العملي از طرف شما بودي.اصراري يا سوالي اما چون ديده هيچ اصراري نكردين گفته چه پيشنهاد آبكي!
بنظر من ازش بپرسيد و خودتونو خلاص كنيد مطمئنا درس بهانه است.اينو من كه دخترم ميگم.چرا يبار ديگه باهاش صحبت نميكنيد.بگيد اين قضيه فكر منو مشغول كرده ايا مشكل از منه يا كسي تو زندگيتون هست.خوايد كه دست از بهانه درس برداره و علت اصليشو بگه.اگه برخورد تندي كرد باتين حرف بنظرم كسي تو زندگيش هست اما اگه بازم طفره رفت يعني با خود شمامشكل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
خیلی ممنون که به فکر من هستین.
راستش یک فکری که به ذهن من رسید این بود که اصلا این خانم به من فکر نمیکرده و لذا هیچ گونه احساس خاصی به من نداشته. چون البته خودش هم اینو گفت که به چنین چیزی فکر نمیکرده و از صحبت من متعجب شد. البته با این شرایط شاید بشه (یا میشد) که با ارتباطات بیشتر توجهش از این نظر به من بیشتر جلب بشه مخصوصا که با هم ارتباط کاری هم داریم.
اما اول اینکه با شناختی که از خودش و خانوادش دارم آدمهای جدی و منطقی و موجهی هستن و بیخودی چیزی نمیگن. اصلا فکر نمیکنم که مساله این باشه که بخواد ناز کنه یا منتظر اصرار بیشتر از من بوده باشه.
دوم هم اینکه با توجه به موقعیت من و شرایط ما دیگه اصلا صلاح نمیدونم که بخوام دوباره راجع به اون مساله باهاش صحبت کنم. اگر مشکل از من باشه که خوشم نمیاد اون بخواد مشکل منو برام شرح بده! اگر هم کسی تو زندگیش هست که دیگه ایشالله خوشبخت بشن.
نکته آخر هم اینکه من ایشون را با حساب و کتاب انتخاب کردم. با توجه به اخلاق و رفتار مناسبش و خانواده محترمی که داشت . اصلا بحث عشق و عاشقی نبود که مثلا حالا مجنون شده باشم و بخوام هر طور شده بهش برسم. فکر میکنم دیگه این مساله تمام شده باشه. گر چه هنوز بهش فکر میکنم و دلم میخواد بدونم چی تو سرشه!
خب اگه حله همه چي ديگه پس سوالتون چيه.بيخيالش شيدديگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
خوب سوالم که به جای خود باقی هست. اما این نتیجه را پس از مشورت با دوستان در اینجا گرفتم. چشم بیخیال میشم!