RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
سرکار خانم شاد،درود بر شما
می دانید من درباره بسیاری از موضوعات و نه تنها مطلب مهریه،به سیاق این نوشتار آخرتان سخن می گفتم،اما . . . اما این ا بدانید که زمان گفتن این حرفها و اینکه گوش شنوایی باشد،گذشته است و مقوله ازدواج هم هندوانه ی سربسته است و ریسکی بزرگ که من یکی طرفش نخواهم رفت . . . .
آقای گردآفرید شما هم به طرفش خواهید رفت. امیدوارم هندوانه شما رسیده و سرخ باشه. راه زیادی در پیشه و تنها رفتن خسته کننده و کسل کننده اس.
با نظرات و دیدگاه و حساسیتی که شما دارین مطمئن هستم که انتخاب خوبی خواهید داشت. برای شما آرزوی موفقیت و کامیابی می کنم :72:
سلام
بد نيست كه به اين تاپيك يه سري بزنين http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3418
.... مهريه حق يه همچين آدمهاييه .... واسه ترس از همين زندگي هاست كه مهريه رو زياد ميگرين.....
ولي ...... افسوس كه زندگي از دست رفته با هيچي جبران نميشه
رویا خانم پس نتیجه می گیریم که چون یک مرد بد است،لذا همه مردان بد هستند!به آگاهی شما که دارای مهریه زیادی هستید یا خواهید بود برسانم که این از خطاهای شناختی است.
قابل توجه دوستان محترم و محترمه
لطفا نظرات خودتون رو بيان كنيد
به نظرات ديگران حمله نكنيد
زشته ...
چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
1-کمبود دارند و آرزوهای خود رو تو فرزندشون جستجو می کنند.
2- از باورهای مذهبی فقط ظواهری مثل نماز و گریه عاشورا در وجود اونهاست که هر چیزی امر مبارکی به اسم ازدواج رو از بین ببره و به جاش روابط دوستی خارج از اون رو بوجود بیاره هرچیزی که تقدس ازدواج رو به یک بازی با پول تبدیل کنه بزرگترین خیانتها وگناهان رو موجب می شه.
خدا در بازی زندگی برای اونها در جاهای نقش داره که احساس منفعت وجودشون رو در بر می گیره.
2- ذهن اونها علی رغم شرایط مختلف آماده پذیرفتن تغییر در جوامع نیست.
4-چشم وهم چشمی
5- ترس پوچ از اینکه شاید مهریه جلوی طلاق رو بگیره!( آمار کسایی که اینقدر زن رو آزار می دن تا مهرشو حلال کنه یا زندون رو ترجیح می دن یا همین طور اقساطی پرداخت می کنند رو بخونید)
6-وسوسه و طمع فراوان برای سرکیسه کردن(که کم هم نیست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
آقا پسرها جواب بدن : من واقعا نميفهمم .....اگه واقعا اونقدر ميترسين روزي برسه كه مجبور بشين زن رو طلاق بدين و مهريه اش رو بدين ....چه طور انتظار دارين زن نترسه كه ممكنه يك موقع يك روزي طلاقش بدين(شما كه از خودتون مطمئن نيستين انتظار دارين دختره از شما مطمئن باشه؟)
به هر حال در شکست رابطه دو نفر متضرر می شوند. شما می خواید زندون برای مرد بسازید از مهریه؟ خانوم محترم که من یک اظهارنظر سنجیده از شما در کل تاپیک ندیدم (بیاید مشکلتون رو بگید تا حل شه و دیگه اینقدر احساسی صحبت نکنید.واقعا تمام پستهاتون احساسیه) هر رابطه ای ریسک داره. ریسک شکست. 30درصد ازدواجها به طلاق منجر می شه. همش هم دلیل هرزگی مرد نیست. زنه ناسازگاره. مریضه. اصلا گاها زنه هرزه است. مگه کم دیدید شما؟ شما یک زن مشکل دار رو می خواید طلاق بدید بعد مهریه بدید که چی بشه؟
این کم دانشی در خانواده های ایرانیه که مهریه رو عامل خوشبختی می دونند.ببینید زنهای با مهریه بالا چقدر خوشبختن!!!؟
در زندگی مشترکی که دو نفر ( زن و مرد) با هم شروع می کنند حکم مهریه بالا به معنی خرید زن هست!! می شه موارد جایگزین براش مطرح کرد. سود بردن دو نفر از درآمدها و همین طور شریک اموال بودن. این به نظر شما بهتر نیست؟
من هم با نظر sorena-arman موافقم . از نظر من مهریه فوق العاده رسم بدی هستش . ارزش دختر در حد اون مهری که واسش تعیین می کنن پایین میاد . اگه یک ازدواج خدای نکرده به شکست منجر شه مهریه نمی تونه عاملی واسه نگه داشتن طرف باشه . به علاوه دلیل گذاشتن این مهریه برای من هنوز نامعلومه . مگر مرد چه فرقی با زن داره ؟؟؟ اصلاً دو طرف به خاطر ایجاد یک رابطه ی خوب و زندگی آروم تن به ازدواج می دن چرا یک طرف قضیه که مرد هست باید زیر بار سنگینی مهریه بره ؟؟ همونقدر که زن ممکنه در معرض فریب قرار بگیره مرد هم همینطور . چقدر دیدین دخترایی که به قصد وصول مهریه ازدواج می کنن و بعد به بهانه های واهی طلاق می گیرن یا مهریه رو پتکی می کنن واسه کوبوندن تو سر شوهرشون .
البته ناگفته نمونه که مهریه یکی از رسوم بدیه که در مقابلش قوانین زیادی به نفع مردها هم هست .
در کل دو نفر که واقعاً هم رو مناسب ازدواج می بینن به نظر من مهریه اصلاً چیزه مهمی نیست . مهریه بالا نه واسه آدم اعتبار میاره نه خوشبختی .مهم اینه که آدم موقع ازدواج چشاشو باز کنه و انتخاب درست کنه . ازدواج هدفش خیلی والاتر از اینه که در حد مهریه پایین بیاریمش .
انشالله نسل جدید که اکثراً فرهیخته و روشنفکرن قوانین و سنت های غلط رو از بین می برن .
خانومهاي عزيز روشهاي جايگزين به كار ببريد. روشهايي كه شوق شما رو براي زندگي بيشتر مي كنه. براي تلاش . نه وسوسه مهريه!!!سود بردن دو نفر از درآمدها و همین طور شریک اموال بودن بهترين روشه
اين كه يك خونواده اين تصميمو بگيرند عجيب نيست. واقعا من موندم يك پسر چرا بايد با دختري ازدواج كنه كه مي خواد با مهريه !! در بهترين حالت ممكن(اگر قصد سو استفاده نداشته باشه) حبسش كنه!!؟ بعضا من به اين كه مي گن مردها در برخي موارد منطقي ترند بسيار شك مي كنم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parmis08
مگر مرد چه فرقی با زن داره ؟؟؟ اصلاً دو طرف به خاطر ایجاد یک رابطه ی خوب و زندگی آروم تن به ازدواج می دن چرا یک طرف قضیه که مرد هست باید زیر بار سنگینی مهریه بره ؟؟ همونقدر که زن ممکنه در معرض فریب قرار بگیره مرد هم همینطور . چقدر دیدین دخترایی که به قصد وصول مهریه ازدواج می کنن و بعد به بهانه های واهی طلاق می گیرن یا مهریه رو پتکی می کنن واسه کوبوندن تو سر شوهرشون .