خوش به حالت که انقدر قوی تونستی خودتو پیدا کنی
داستانت خیلی شبیه منه من که نمیدونم چرا روز به روز بدتر میشم
امیدوارم موفق باشی
این بهترین کاریه که میتونی بکنی دوست خوبم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش به حالت که انقدر قوی تونستی خودتو پیدا کنی
داستانت خیلی شبیه منه من که نمیدونم چرا روز به روز بدتر میشم
امیدوارم موفق باشی
این بهترین کاریه که میتونی بکنی دوست خوبم
همچین دیشب با توپ پر اومدم نوشتم!!!...الان نمی دونم چرا از دنده چپ پا شدم....اه چرا همش یاد اون می افتم امروز....راما جان یه سوال..الان چند وقت شده که رفته؟ هیچ خبری نشده؟؟؟ اه امروز اصلا حوصله ندارم
سلام دوست عزیز
من نمیدنم چرا دخترا هر چی که امتیازاتشون بیشتره اعتماد به نفسشون میاد پایینتر. وقتی حرف های اولتو میخوندم فکر کردم حتما فقط لیسانس داری و حتی سر کار هم نمیری. اما الان میبینم که هم سر کار میری و هم دانشجوی ارشدی. چرا خودتو دست کم میگیری؟ تو این دوره و زمونه دختر خوب کجاست؟ به جای غصه خوردن واسه ادمی که ارزش نداره به امتیازاتی که داری فکر کن. رو اعتماد به نفست خیلی کار کن. هیچوقت فکر نکن که بعد این اقا دیگه هیچ ادمی پیدا نمیشه که تا این حد دوستش داشته باشی. این حرف واسه یه دختر 25 ساله خنده داره. این احساسات ناپخته رو دور بریز و سعی کن به اندازه ی لیاقت هر کسی براش ارزش بذاری. دیگه وقت اون رسیده که به خودت فکر کنی. خودت رو خیلی دوست داشته باش و به خودت افتخار کن. اونی که چیزیو از دست داده اونه نه تو. کسی که رفت بذار بره و یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم کسی که بی هیچ دلیل و مشکلی به راحتی کنارت گذاشت هیچوقت دوباره بهش برنگرد حتی اگه خیلیم پشیمون بود. اما هر وقت کسیو پیدا کردی که خالصانه دوستت داشت و دوست داشتنشو نه با حرف بلکه با عمل بهت ثابت کرد جونت رو براش بذار. موفق و پیرزو باشی :72:
:72::72::72:ممنونم از همتون به خاطر وقتي كه واسم ميزارين :72::72::72:
مريم جان، من الان 5 ماه و نيمه كه رابطه ام باهاش تموم شده به صورت رسمي.... تو اين مدت 6و 7 بار بيرون شانسي ديدمش(فقط سلام كرده و گذري رد شديم)... 3 بارم اس ام اس داده... يه بار روز تولدم... 2 بارم احوال پرسي كرده...
من سپردمش به خدا... از خدا ميخوام كه تاوان اين كاري كه با من كرد رو ببينه... تاوان اينكه احساسات يه دختر رو اين قدر راحت بازيچه قرار داد ... اما خودم ديگه بهش كاري ندارم... به خدا اعتماد دارم ،ميدونم پشتم ايستاده و مراقبه ديگه زمين نخورم:43:
ديروز دوستم(دختر) بهم اس ام اس داد كه خوابم رو ديده، گفت خواب ديدم داري قرآن ميخوني ... خيليييييييييي خوشحال شدم... يه احساس خوبي بهم دست داد... فهميدم تنها نيستم.... تصميم گرفتم تو ماه رمضون قرآن بخونم... خيلي آرامش ميده... "صدف جون" تو هم اين كار رو بكن... ضرر نميكني
راما جان منم دوهفته شده از نامزدم جدا شدم و خيلي دارم اذيت ميشم اما منم مثل شما يه دوست خوب دارم كه بهم پيشنهاد داد قران بخونم و واقعا هم چقدر ارومم ميكنه ..فقط به اين فكر ميكنم كه خدايي هست كه داره بنده هاشو ميبينه..
دیدین صبح گفتم چرا من اینجوری شدم؟!!! واقعا امروز همش به یادش بودم.....مال ما اینجوری بود که خودش اول کات کرد منم که حالم خراب و داغون بعد 1ماه باز برگشت میگم انقدر دوسش داشتم که اصلا نپرسیدم چرا رفتی؟ اما یه کم که باز از دوستیمون گذشت من کم اوردم...همش اون صحنه ها که من گریه میکردم که نرو اونم راحت رفت پی خوشیش اذیتم می کرد تا اینکه دیگه خودم کات کردم !! چون این فکرا مثه خوره داشت می خورد منو.... نه من فهمیدم چرا اون با من کات کرد نه اون فهمید چرا من باهاش کات کردم...می گم اگه ذره ای علاقه داشت می اوم سراغم حالام 1 ماهه گذشته...البته خونواده طرف گه گاه بهم زنگ میزنن...از امروزم همش میگم نکنه با کسیه!! اما خوب به من دیگه مربوط نمیشه....! البته راما جان اگه خدا قرار بود به حرف ماها گوش کنه الان باید همه پسرا له شده باشن!! نه گلم اینجورام نیست...یا من ناامیدم نمی دونم....(امروز از اون روزا بودا!! نه به پست دیشبم نه به الانم)!!!!!!
راما جان خودت حدس نمیزنی این ماجرا از کجا اب می خوره؟؟ مثلا من خودم یه حدسایی میزنم...مثلا حرف اطرافیانش؟؟ یا محل کارش کسی .....( وای خدا نکرده البته)
مريم جان برعكس تو من به خدا اعتماد دارم... ميدونم كنارمه....
وقتي خدا بهمون "نه" ميگه، حتما يه چيز بهتر واسمون اماده كرده... مطمئن باش
والا واسه خودمم معماست كه چرا رفت... هر چي بيشتر فكر كردم كمتر به نتيجه رسيدم... اما ديگه اهميتي نداره كه چرا رفت... به قول دوستان همدردي به هر علتي كه رفته فرقي نداره، مهم اينه كه الان وابستگيه روحيم رو نسبت بهش كم كنم
اولش كه اومدم اينجا دنبال دليلش بودم، اما الان به فكر فراموش كردنشم :310:
باورت ميشه يه شبه رفت!!!!!! .... يه شبه .... آخه چه علتي ميتونه داشته باشه .... آدم با دشمش هم اين كار رو نميكنه.... چه برسه به اون كه هميشه قربون صدقه ام ميرفت... حتي شب قبل از جداييمون !!!!!!!!!!!
حالا به نظر تو چرا رفته با توجه به داستاني كه گفتم؟؟؟
دیروز واقعا خالی خالی بودم اما الان بهترم:310: ببین به خدا بعضی وقتها میخوام نفرین کنم بعد عین سریال کلید اسرار!!! نتیجشو ببینم!! قربون نفرینامم برم !! نمونه ای از نفرین هام: ایشالا بره بعد یکی دوماه!!! ضربه بخوره با التماس منو بخواد برگردونه!!!!!!:163::323::101::321: ولی خب دیگه...منم عین تو دانشجوی ارشدم اما دارم پایان نامه می نویسم....یکی گفت هرچی دخترا بهترن اعتماد به نفسشون پایینتره...راست گفت...راما جان مطمئن باش از خیلی قبل تر که تو به ذهنت برسه داشته به جدایی فکر می کرده....من می دونم واسه چی منو ول کرد..واسه اینکه نمیتونست مسئولیت قبول کنه...دوستاش نشستن زیر پاش که بابا بی خیال تنهایی و عشقه وو واسه چی خودتو علافه یکی کنی انقدر دختر میریزیم دور و ورت که اصلا یادش نیوفتی...اونم رفت...اومدن خواستگاری اما بی مسئولیت بود...حتی مسئولیت یه عشقو که خودش عاشقش کرده بود و نپذیرفت..اگه اصرار می کردما حتما می گفت خودت خواستی!!! همه میگن وای توروخدا برو شکر کن رابطه...... با هم نداشتین و چیزی عوض نشده...اما هیچکس لطمه روحی که بهم زد و نمی بینه....! امیدوارم خدا سرش بیاره:323: