RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
اقا مهرداد مسیر محل کار تا خونمون زیاده و سرویس دارم.اما اون دفعه سرویس نیومد.کارمون هم زیاد طول کشید.این اقا من و یه خانوم دیگه رو با هم رسوند اما اون خانوم یه ذره زودتر از من پیاده شد..اونموقع به اژانس اونجا هم تماس گرفت اما ماشین نداشت،با راننده سرویس هم دعواش شد که چرا نیومده.
اما دیگه تکرار نمی کنم.حتما.
نمیخوام کارمو توجیه کنم.اشتباه بوده و دیگه تکرار نمیکنم.ممنونم بخاطر تذکر به جا و به موقعت مهرداد عزیز.باور کن خودم متوجه این اشتباه بزرگم نبودم.خیلی خــــــــیلی ممنونم.رتبه حقته.
چقد خسته ام..دارم ازهوش میرم..اما میخوام اینو بگم.
امروزبا کسی که منو میشناسه در باره این اتفاق صحبت میکردیم.بهم یه نکته ای که اصلا متوجهش نبودم رو گفت.گفت:بهار تو تو حرفات ناز و عشوه زیاد داری..و حرکاتت هم با نازه اما خودت اصلا متوجه نیستی.در واقع اینکارت غیر ارادیه..من که چند وقته میشناسمت میدونم خودت متوجه این موضوع نیستی.صبر کن اون مرده هم میفهمه این رفتارت غیر ارادی و بی منظوره.
باور کنید حتی درصدی به ذهنم نمیرسید با ناز و عشوه حرف میزنم.حتی گمون میکردم کمی کارام مردونه هم هست.بخدا دیشب تو تالار یه تاپیک راجب عشوه میخوندم حالم بد شد.اصلا متوجه نمیشم این مدلی حرف میزنم.
یا میگه تیپت سوسولیه..من نمیدونم سوسولی یعنی چه؟به نظرم سوسول یه مدل دیگه است.
RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
امروزبا کسی که منو میشناسه در باره این اتفاق صحبت میکردیم.بهم یه نکته ای که اصلا متوجهش نبودم رو گفت.گفت:بهار تو تو حرفات ناز و عشوه زیاد داری..و حرکاتت هم با نازه اما خودت اصلا متوجه نیستی.در واقع اینکارت غیر ارادیه..من که چند وقته میشناسمت میدونم خودت متوجه این موضوع نیستی.صبر کن اون مرده هم میفهمه این رفتارت غیر ارادی و بی منظوره.......
یا میگه تیپت سوسولیه..من نمیدونم سوسولی یعنی چه؟به نظرم سوسول یه مدل دیگه است.[/font][/color]
سلام بهاری
راستش تو این تاپیک اولش خواستم بگم چون این نوع اتفاقات برات زیاد افتاده و می گی چرا همش این جوری میشه .....دلیل این مشکلات رو بهتره در در خودت هم جستجو کنی ...
بعد رفتم اولین تاپیکت که تو این زمینه بود رو خوندم و دیدم همون جا این جواب رو دادم و تو هم در جواب گفتی از رفتار خودت تقریبا مطمئنی....
برای همین گفتم دیگه نگم
ولی الان که دیدم شخص دیگه ای این موضوع رو بهت گفته و خودتم بهش دقت کردی خیلی خوشحال شدم...(اینم نشون می ده واقعا چقدر تو این مدت خودشناسیت و دقتت و انتقاد پذیریت بالا رفته وتغییر کردی :104:)
بهار جون راستش این موضوعی که می گی خیلی تاثیر گذاره ! یعنی من خودم به عینه دیدم یکی از دوستام خیلی تو صحبت کردن عشوه و ناز داره و خیلی مشکل براش ایجاد میشه
این جوری بگم که از استاد دانشگاهش تا فروشنده کتاب خیابون انقلاب بهش توجه خاص نشون می دادن
و به قول خودت خط می دادن
مثلا بهار خود من
بعد صحبت بچه ها تو تاپیک خودم
تو رفتار خودم دقیق شدم و فهمیدم بیش از حد مهربونم با همه و همیشه با لبخند صحبت می کنم و آخه چه دلیلی داره به روی هر کسی بخندم!!! و حتی نحوه صحبت کردنم فکر می کردم خوب وجدیه ولی یکی از همکارام بهم گفت که تو اوایل که اومدی سر کار هیچکی اسمت رو نمی دونست می گفتن اون خانومه که با ناز حرف می زنه ...
خلاصه بگم هر اتفاقی برامون می افته خودمون تو اون اتفاق ی سهمی داریم هر چند اندک!!!!
مثلا
بهار دو هفته پیش یکی از همکارای آقا متاهل ،که همیشه ریش داشت و من این سه سال همیشه با ریش دیده بودمش،صورتشو اصلاح کرده بود،بعد من صبح دمه در که ایشون رو دیدم یهو از قیافه جدیدش خندم گرفت ی جوری با خنده ای که سعی میکردم جمعش کنم سلام کردم ...اونم متوجه شد که خندم گرفته...گفت چیه؟ زشت شدم !!!!
منم گفتم نه ولی تغییر کردید....بعد گفت حالا بگو ببینم این خنده شیطنت آمیز چه معنی میده؟می خوام بدونم جذاب تر شدم یا قشنگ تر!!!!!!!!!!!!!!!!
:316:
دیگه من سرمو انداختم پایین زودی دووییدم تو اتاقم . و هی به خودم فشح دادم که آخه دختر دیوونه واسه چی بیخودی می خندی....باورت می شه اون روز دو سه بار الکی اومد تو اتاق من و هی گیر داد که چرا صبح خندیدی...ولی من جرات مندانه حالشو گرفتم...
در حالیکه اگر اون دختر قبلی بودم بعید نبود بازم بد برخورد نکنم و تو رودرواسی بگم خوب تغییر کردید تعجب کردم و ی ماه بعدم بیام اینجا تاپیک بزنم بگم همکارم می خواد با من دوست شه!!!!!آخه چرا این بلا سر من می اد؟؟؟
یعنی متاسفانه تو جامعه کوچکترین رفتارهامون ممکنه بازتاب های ناخوشایندی داشته باشه و باید مراقب رفتارمون خیلی باشیم نه به خاطر دیگران
برای اینکه خودمون در گزند اونها نباشیم...
-------
مرسی نازنین جان.
نقل قول:
بعد رفتم اولین تاپیکت که تو این زمینه بود رو خوندم و دیدم همون جا این جواب رو دادم و تو هم در جواب گفتی از رفتار خودت تقریبا مطمئنی....
اره چون مطمئن بودم..چون اگه حرف زدنم یا رفتارم با عشوه هست خودم متوجه نیستم...
میدیدم بعضی دخترا عشوه میان وحالم بد میشد.اخه معلومه طرف داره جلب توجه میکنه.چون وقتی داره عشوه میاد حواسش هست بقیه خصوصا پسرا چقد بهش توجه میکنن.واقعا چقد چندش اور.
اما من همیشه سرم به کار خودمه،با پسرا بگو و بخند راه نمیندازم،اگه تو یه جمع هستم ممکنه دخترا از خنده ریسه برن اما من رعایت میکنم.واقعا اینو جدی میگم اصلا حواسم به بقیه نیست که ایا دارن بهم توجه میکنن یا نه؟تمام حواسم معطوف کارمه..واسه همین اگه ناخوداگاه عشوه دارم و بقیه توجهشون جلب میشه متوجه نمیشم.چون هم غیرارادیه و هم حواسم به کار خودمه.اینجوری وقتی کسی برخورد یا رفتاری میکنه تعجب میکنم.
مثلا وقتی با دوستام هستم یا جمع دخترونه خیلی پیش میاد مثلا بگن بهار فلان پسر یا مرد خیلی حواسش بهت هست اما من اصلا متوجه نشدم.چون برام اون شخص مهم نبوده که رو رفتارش زوم کنم.
الانم نمیدونم باید چیکار کنم؟چون اصلا متوجه نیستم کدوم رفتارم حکم ناز و عشوه داره.
بخدا جدی میگم.اصلا ارادی یا با هدف جلب توجه کردن نیست.اینو کسایی که مداوم باهام باشن میفهمن.
نقل قول:
الانم نمیدونم باید چیکار کنم؟چون اصلا متوجه نیستم کدوم رفتارم حکم ناز و عشوه داره.
.
این رو فقط دوستانی که با هم رفت و آمد دارین میتونن بگن....
ولی یه سری موارد کلی به ذهنم میرسه:
-تن صدا ! , شاید بهتر باشه یه خورده موقع صحبت صداتون رو کلفت تر کنید...
-ریتم صحبت کردن! مثلا بالا و پایین رفتن ریتم و آهنگ شاید عشوه گرانه باشه ,که بهتره معمولی و یکدست صحبت کنید
- نوع بیان و ادا کلمات! ,از کشیدن انتهای کلمات خودداری کنید...حرف "ر" رو هم زیاد غلیظ نگید!
-نوع کلمات!! مثلا دست شما موقع کار درد میگیره,اون آقا میپرسه خیلی درد داره!؟شما میگی نه یه کوچولو درد میکنه! در صورتی که بهتره بگید: یه کم درد میکنه یا مثلا: نه,دردی ندارم! ( شاید براتون عجیب و خنده دار باشه ولی بعضی کلمات ناخوداگاه یه مرد رو تحریک میکنه!!)
یا مثلا یه گربه داره رد میشه شما با نهایت احساس و ذوق میگی: وای عسیسم چه پیشی نازی!!( مثلا این جمله کاملا عشوه گرانه و تحریک کنندس!!!)
یا مثلا استفاده از کلمات و تیکه های خارجی بین حرفا!! oh my god_bye_فلان چیز خیلی nice هست!
-موقع صحبت با همکار مرد ارتباط چشمیتون رو کمتر کنید,دستتون رو کمتر تکون بدید,با لبتون بازی نکنید..
این چیزایی بود که به ذهنم میرسید .در مورد تیپ هم اگه بخوایم صحبت کنیم فکر کنم باید یه تاپیک جدید بزنی!!!:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بخدا جدی میگم.اصلا ارادی یا با هدف جلب توجه کردن نیست.اینو کسایی که مداوم باهام باشن میفهمن.
خیلی جالبه
باید بیشتر در مورد رفتارت و نوع حرف زدنت دقت کنی
خیلی وقتا قصدمون جلب توجه نیست و اتفاقا سعی داریم دیگران رو از خودمون دور کنیم،
اما نوع رفتارمون طوری هست که برعکس توجه دیگران رو بیشتر جلب میکنه
یه نکته جالب که کاملا تجربه شخصی خودم هست، شاید درست نباشه
اقایون قبل از سی سالگی و به خصوص در سنین پایین تر دختران جدی و نسبتا عصبانی رو بیشتر میپسندن
و برعکس اقایون میانسال، جذب خانومایی میشن که ناز و ادای بیشتری دارن و به اصطلاح زنانگیشون رو بیشتر بروز میدن
ناز و عشوه و . . . که جای خود دارد
خیلی وقتا عصبانی شدن شما و برخورد تند شما هم برای دیگران جذابه
یه مورد دیگه هم که برای من خیلی جالبه
اینه که خیلی وقتا، خانوما به صورت ناخوداگاه وقتی با یه مرد حرف میزنن
نمی دونم به چه دلیل
صداشون نازک تر میشه و حرکاتشون ظریف میشه
در کل رفتارشون کاملا متفاوت میشه
من حس میکنم که در اغلب موارد این یه رفتار کاملا غیرارادی هست و قصدی برای جلب توجه نیست
جالب تر اینجاست که خود خانوما، در مورد همدیگه متوجه این موضوع میشن
اما در مورد خودشون اصلا حس نمیکنن رفتارشون فرق کرده
بنظرم با یه مقدار توجه بیشتر قابل پیشگیری هست
پست مهرداد خیلی جالب بود
واقعا استفاده کردیم
مرسی:)
یه بار دختر داییم به باباش گفت:بابا پول بده برم دماغمو عمل کنم،ابروهامو بکشم بالا ، گونه بذارم و پوستمو لیزر کنم.داییم گفت:اخه این چه کاریه؟کلتو بر میداریم به جاش یه کله دیگه میذاریم.:)
حالا شده حکایت من..کلا باید همه چی رو زیر و رو کنم.این چه کاریه؟اخه خدا چرا دوباره کاری می کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
این رو فقط دوستانی که با هم رفت و آمد دارین میتونن بگن....
ولی یه سری موارد کلی به ذهنم میرسه:
-تن صدا ! , شاید بهتر باشه یه خورده موقع صحبت صداتون رو کلفت تر کنید...
وا!!!!چطوری صدامو کلفت کنم؟فکر کنید چقد خنده دار میشه.
-ریتم صحبت کردن! مثلا بالا و پایین رفتن ریتم و آهنگ شاید عشوه گرانه باشه ,که بهتره معمولی و یکدست صحبت کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!ای که گفتی یعنی چه؟چطوری؟
- نوع بیان و ادا کلمات! ,از کشیدن انتهای کلمات خودداری کنید...حرف "ر" رو هم زیاد غلیظ نگید!
گمونم یه کم میکشم.بهش مشکوکم:)..اما ر رو غلیظ نمیگم.
-نوع کلمات!! مثلا دست شما موقع کار درد میگیره,اون آقا میپرسه خیلی درد داره!؟شما میگی نه یه کوچولو درد میکنه! در صورتی که بهتره بگید: یه کم درد میکنه یا مثلا: نه,دردی ندارم! ( شاید براتون عجیب و خنده دار باشه ولی بعضی کلمات ناخوداگاه یه مرد رو تحریک میکنه!!)
یا مثلا یه گربه داره رد میشه شما با نهایت احساس و ذوق میگی: وای عسیسم چه پیشی نازی!!( مثلا این جمله کاملا عشوه گرانه و تحریک کنندس!!!)
یا مثلا استفاده از کلمات و تیکه های خارجی بین حرفا!! oh my god_bye_فلان چیز خیلی nice هست!
نه من میگم یه ذره درد میکنه..می خوام با یه ذره بگم خیلی کمه..
اَییییییییی..انقد از این ادا اطوارا بدم میاد..هانی عسیسم..مامانم اینا...اوووق
no english
-موقع صحبت با همکار مرد ارتباط چشمیتون رو کمتر کنید,دستتون رو کمتر تکون بدید,با لبتون بازی نکنید..
ارتباط چشمی رو فهمیدم خیلی زیان باره..واسه همین خیلی خیلی کمش کردم.
دستم رو تکون میدم..اخه تکون ندم تمرکزم بهم میریزه..خوب میخوام خوب توضیح بدم یارو بگیره.
این چیزایی بود که به ذهنم میرسید .در مورد تیپ هم اگه بخوایم صحبت کنیم فکر کنم باید یه تاپیک جدید بزنی!!!:311:
همون قضیه دختر داییمه دیگه..
نقل قول:
وا!!!! چطوری صدامو کلفت کنم؟ فکر کنید چقد خنده دار میشه
سوره احزاب آیه 32:
...فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا"
هنگام سخن گفتن صداى خود را نازك نكنید كه بیمار دلان در شما طمع خواهند كرد؛ بنابراین درست سخن بگویید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
خیلی جالبه
اره دیگه جالبه..ما شدیم دلقک و اسباب خنده و گذران وقت بعضیا..خدا دل همه جوونا رو شاد کنه:323:
باید بیشتر در مورد رفتارت و نوع حرف زدنت دقت کنی
خیلی وقتا قصدمون جلب توجه نیست و اتفاقا سعی داریم دیگران رو از خودمون دور کنیم،
اما نوع رفتارمون طوری هست که برعکس توجه دیگران رو بیشتر جلب میکنه
چطوری متوجه بشیم؟
یه نکته جالب که کاملا تجربه شخصی خودم هست، شاید درست نباشه
تجربه شخصی
اقایون قبل از سی سالگی و به خصوص در سنین پایین تر دختران جدی و نسبتا عصبانی رو بیشتر میپسندن
و برعکس اقایون میانسال، جذب خانومایی میشن که ناز و ادای بیشتری دارن و به اصطلاح زنانگیشون رو بیشتر بروز میدن
ناز و عشوه و . . . که جای خود دارد
اَیییی...چندش
خیلی وقتا عصبانی شدن شما و برخورد تند شما هم برای دیگران جذابه
یه بارکی بگو بریم بمیریم دیگه..نگا که نکنیم..حرف میزنیم حواسمون باشه چه کلماتی استفاده میکنیم؟کلماتو نکشیم...صدامون بالا پایین نره..عصبانی هم نشیم؟بگی بمیرین راحت تره که.این چه وضعیه؟مگه ما قتل کردیم که دختر شدیم..؟
به من چه که اقایون با یه عصبانیت هم یه چیشون میشه!
یه مورد دیگه هم که برای من خیلی جالبه
اینه که خیلی وقتا، خانوما به صورت ناخوداگاه وقتی با یه مرد حرف میزنن
نمی دونم به چه دلیل
صداشون نازک تر میشه و حرکاتشون ظریف میشه
در کل رفتارشون کاملا متفاوت میشه
من حس میکنم که در اغلب موارد این یه رفتار کاملا غیرارادی هست و قصدی برای جلب توجه نیست
جالب تر اینجاست که خود خانوما، در مورد همدیگه متوجه این موضوع میشن
اما در مورد خودشون اصلا حس نمیکنن رفتارشون فرق کرده
من خودم اصلا متوجه این موضوع نشدم..معلومه دقت شما بالاست
بنظرم با یه مقدار توجه بیشتر قابل پیشگیری هست
چطوری؟
من دلم میخواد راحت باشم..نمیدونم:(
اقا مهرداد من که صدامو نازک نمیکنم بخدا..منظورم اینه که چطوری صدامو کلفت کنم؟مردونه؟
اگه منظورتون محکم صحبت کردنه گمونم این جوریم.
من شخصا کم کم داره دلم به حال بهار میسوزه!!!:D
چیزی از بهار موند آخه؟؟؟:311:
همه ی حرفایی که دوستان میزنن صحیح و به جای خودش منطقیه خصوصا آقایون که هرکدوم بنابه تجربه ی خودشون نکات خوبی رو اشاره کردن.
بهار جان کافیه اون وقاری رو که همیشه داری با سکوت و بی محلی به این آقا بیشتر بهش ثابت کنی... همین.
اگه جز درمورد کاری باهاشون صحبت نکنی مطمئنا لحن کلامت عوض نمیشه. اگر دیدی جایی حرف بی جایی زد؛ اعتراض خودت رو فقط با این جمله نشون بده که کار داری و باید بری!
متأسفانه قسمت زیادی از این مشکلات به خاطر محیط ناسالم ایران هست. من با هیچ چیز ایران مشکل ندارم. یعنی همه چیزش برام قابل تحمل هست جز این روابط ناسالم مرد و زن.
اگر خانمی همش بخواد به این فکر کنه که الان تن صداش چطوریه، الان میزان جدیتش کافی بود یا نه، الان صداش نازک شد یا نه، الان زیادی صمیمی شد یانه و ... خوب دیگه انرژی ای برای کار کردن میمونه؟ دیگه چه کار کردنی؟ صبح میری و شب با استرس برمیگردی خونه. بعد از یک مدت هم حتما باید کلا هر چی نشانه زنانه هست رو حذف کنی و بشی مرد تا راحت باشی.