RE: دختری که برای نامزدم مزاحمت ایجاد میکنه!
سلام دوست عزیز
بهتره که اصلا پیگیری نکنی و فقط نامه ات را برایش ارسال کنی تا شر مزاحم را کم کند .
هر چقدر دنبال دختر رو بگیری کار به بیخ می کشه البته بگما اگه توی گذشته شوهرت رابطه ای با این دختر بوده بهتره که اصلا در موردشون چیزی ندونی و الان هم اینقدر اصرار بر روی فرصت و زمان نداشته باشی.
مثلا به شوهرت انقدر نگو که تا فلان روز بهت مهلت می دم که یه جورایی احساس می کنه مورد تهدید قرار گرفته چون به هر حال احساس همسرت هم مهمه ..
دوست عزیز درسته که اون دختره داره زندگیت رو تهدید می کنه ولی با کارهات و رفتارت اجازه نده که تحت شعاع قرار بگیرید ..
اگر شما فرصت رو به شوهرت بدی و شوهرت هم بهش بگه که مزاحم نشو شاید تا یه مدتی مزاحم نشه ولی اگر بعد از ازدواجتون هم مزاحمت ایجاد کرد چی ؟
پس یکمی منطقی تر رفتار کن البته در حین اینکه تا الان هم خیلی از موارد رو رعایت کردی ولی بازم می گم بیشتر رعایت کن .
مثلا اعتمادت رو بیشتر کن به شوهرت و اینکه در مورد مراحل خونه سازیش بیشتر یاریش کن و همیشه ذهنش رو درگیر خودت بکن نه اون دختره ..
منظورم این نیست که اصلا پی دختره رو نگیر منظورم اینه که دیگه جایز نیست بیشتر از این با شوهرت در موردش صحبت کنی طوری رفتار کن که گویا هیچ کسی نمی تواند به زندگیتان خللی وارد کند ..
اعتمادبه نفست رو بالاتر ببر و قبول کنه کسی که انتخاب شده تو بودی و حالا باید با مدیریت ارتباطتت با همسرت این قضیه رو حل کنی ..
نظرم اینه که اون دختره رو نه ملکه ذهن خودت بکن و نه ملکه ذهن همسرت ..
تو فقط اعتمادت رو به همسرت بیشتر کن و با رفتارات هم بهش ثابت کن ..
مردها وقتی احساس می کنند که همسرشون بهشون اعتماد کرده و در رفتارشون هم ثابت می کنند بیشتر از پیش نسبت به همسرانشان حس حامی پیدا می کنند ..
اگر نامه را فرستادی دیگر هیچ حرفی نزن و پیگیری نکن و منتظر پاسخ باش ..
همسرت را تو هدایت می کنی !!
ممنون دوستان خوبم :72:
همه نظرشون اینه که نامه رو بفرستم و دیگه هیچ حرفی در مورد این قضیه نزنم و صبر کنم ببینم خودش چیکار میکنه... پس من نامه رو می فرستم و اگر تغییری دیدم بهتون میگم در غیر اینصورت تا 7 آبان صبر میکنم و اگر هیچ کار نکرد میام بهتون میگم... :72:
باز هم ممنون از همگی :72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیام
کسی نیست تو خونواده یا دوستان که باهاش راحت باشه و ازش کمک بگیرید؟
اینی که من میبینم به یه شک نیاز داره تا بخودش بیاد.
این سکوت وگذشتت مثل موریانه داره پایه های زندگیتو سست میکنه.
این فقط یه نظره شاید درست نباشه.....
متأسفانه کسی که بخواد اونقدر ازش حساب ببره نیست!! تنها کسی که یه مقدار در مقابلش خجالت میکشه و ازش حساب میبره ، پدرم هستش که اون هم فعلا ً نمیخوام باهاش درمیون بذارم تا ببینم چی میشه...
من که اینهمه صبر کردم ، این هم روش...
البته بعضی ها نامزدی رو عقد موقت هم میگن که باید بگم که ما عقد دائم هستیم و فقط عروسیمون مونده... به خاطر این هم باشه برای نگه داشتن رابطه هامون باید تلاش کنم و چون میدونم که حداقل تا 4 ماه دیگه عروسی نمیکنیم ، پس 2 ماه میتونم صبر کنم... همه چیز به عکس العملش از نامه ام بستگی داره...
چشمک عزیز از راهنمائیت ممنونم و سعی میکنم که رابطه ام رو بهتر و اعتمادم رو بیشتر کنم... البته در اعتماد من بهش مسئله ای نیست ، اما من به اون دختر اعتماد ندارم که باز هم مزاحمتی برای ما ایجاد نکنه... که بارها دیدم سخت ترین مردان هم در برابر دختران سیریشی که ول کنشون نبودند ، کم آوردند......!
سلام دوستان
مهلتی که داده بودم تموم شد ولی نامزدم هیچ کاری نکرد و حتی به روش هم نیاورد!!! شما جای من بودین چیکار می کردین؟؟؟
خواهرم
دو حالت هست:
1- همسرتون اصلا این مسئله و دختره براش مهم نیست و توقع داره شما بیخیال شید.
2- خبری هست.
پیشنهادم این هست در فرصت مناسب کاملا منطقی احساستون رو بهش بگید
بگید که دل نگرانید
اگر باز به روی خودش نیاورد, به نظر من در آینده با ایشون دچار مشکل اساسی میشید.
موفق باشید.
سلام
به نظرم یه مدت زیر نظر بگیرش .ببین ایا باز اون مسایل تکرار میشن یا نه؟؟
اگه باز تکرار شد بایه فرد قابل اعتماد در میون بگذاری بد نیست.بالاخره شما باهاش اتمام حجت کرده بودی وجای گله وشکایتی باقی نمیمونه......
یعنی هنوز اون خانم تماس می گیره؟
اگر همسرت جواب نده، بعیده که اون تماس بگیره. شما سه ماه زنگ بزنی کسی جواب نده که دیگه زنگ نمی زنی.
anitaجان چرا کامل توضیح ندادی!!رابطه به همون شکل قبل داره ادامه پیدا میکنه؟! هنوز تماس ها و اس ام اس ها مثله قبل ادامه داره یا کمتر شده؟؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
خواهرم
دو حالت هست:
1- همسرتون اصلا این مسئله و دختره براش مهم نیست و توقع داره شما بیخیال شید.
2- خبری هست.
پیشنهادم این هست در فرصت مناسب کاملا منطقی احساستون رو بهش بگید
بگید که دل نگرانید
اگر باز به روی خودش نیاورد, به نظر من در آینده با ایشون دچار مشکل اساسی میشید.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیام
سلام
به نظرم یه مدت زیر نظر بگیرش .ببین ایا باز اون مسایل تکرار میشن یا نه؟؟
اگه باز تکرار شد بایه فرد قابل اعتماد در میون بگذاری بد نیست.بالاخره شما باهاش اتمام حجت کرده بودی وجای گله وشکایتی باقی نمیمونه......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
یعنی هنوز اون خانم تماس می گیره؟
اگر همسرت جواب نده، بعیده که اون تماس بگیره. شما سه ماه زنگ بزنی کسی جواب نده که دیگه زنگ نمی زنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ema1989
anitaجان چرا کامل توضیح ندادی!!رابطه به همون شکل قبل داره ادامه پیدا میکنه؟! هنوز تماس ها و اس ام اس ها مثله قبل ادامه داره یا کمتر شده؟؟!!
سلام دوستان ِ عزیزم
همونطور که قول داده بودم توی این مدت اصلا ً با گوشی نامزدم کاری نداشتم و هیچ حرفی در مورد این مسئله نزدم... به خاطر همین الان خبر ندارم که توی این مدت اون دختر با خط نامزدم تماسی گرفته و پیامی داده یا نه؟؟!
همونطور که اطلاع دارین وقتی متوجه موضوع شده بودم یه مدت مخفیانه گوشیشو چک میکردم و بعد از 2 ماه که دیده بودم ادامه پیدا کرد نامزدمو درجریان گذاشته بودم و آشکارا گوشیشو چک میکردم... اما از وقتی که براش نامه رو ایمیل کردم نه گوشیشو چک کردم و نه حرفی... اصلا ً به روش نیاوردم... یعنی الان که مدت ِ تعیین شده گذشته دوباره مخفیانه گوشیشو چک کنم تا متوجه بشم که باز هم تماسی درکار هست یانه؟؟ یا اینکه اول با خودش صحبت کنم و بهش بگم که از این به بعد گوشیشو چک میکنم تا وقتی که اعتمادم نسبت بهش برگرده و اگر چیزی نبینم دیگه ادامه نمیدم؟!
دوست عزیز
این لحن که از این به بعد گوشیتو چک میکنم اصلا مناسب نیست شما بهتره همون کار سابق رو ادامه بدید و ازش بخواید که جواب سئوالهاتون رو بده!
انیتای عزیز به نظر من گوشیش رو مخفیانه چک کن تا احساس نکنه زیر زره بینه اگر خبری بود باهاش صحبت کن ولی بازهم نگو که گوشیش رو چک میکنی اگرم خبری نبود کلا قضیه رو فراموش کن و به زندگی ات بیشتر از قبل توجه کن
انیتا من اپ تاپیکت رو هم خوندم و الان این سوال واسم پیش امده که ایا همسرتون به میل خودش اقدام به خواستگاری کرده یا اینکه خانواده اش مجبورش کردن؟