RE: لیلا خودشو بخاطر من کشت ، منم خودمو میکشم (لعنت به این زندگی)
اگه تو هم دست خالی بری پس چطوری میخوای به لیلای عزیز کمک کنی؟
میخوای با رفتنت به غمهاش اضافه کنی؟
همه میدونن تنها امید لیلا به زنده بودن تو هست
براش بمون
بخاطرش زندگی کن
ثواب کارهای نیکی که انجام میدی به روحش هدیه کن تا بتونه به کمک تو آخرت خوبی داشته باشه
یادت نره لیلای عزیز الان داره توی برزخ و بلاتکلیفی دست و پا میزنه براش خوبی بفرست تا بره اونجائی که لیاقتش هست اگه اینکارو نکنی تا خود قیامت باید عذاب ببینه! پس فقط بخاطر لیلا بمون و زندگی رو تحمل کن
وقتی زنده بود در موردش اشتباه کردی پس حالا که مرده دیگه اشتباه نکن لیلای عزیز الان به زنده بودن تو نیاز داره.
البته من رفتار متناقض شما رو در مورد ایشان نمیدونستم ولی چیزی که مسلمه اگر آدم یکی دوبار از کسی رفتار متناقض ببینه در صورتی که اون شخص همسرش نیست و تعهد قانونی هم بهش نداره خوب نباید باهاش ادامه بده.مگه شما تنها مرد یا تنها آدم توی دنیا بودید. اون مجبور نبود این رفتارها رو تحمل کنه.
آدمی که همراه خوبی نداشته باشه تو دنیا کم نیست.همه آدمها خدا رو دارن. پس هیچ آدمی تنها نیست...
به نظر شما اگر یک فرد با اراده قوی، با آدمی که تحقیرش میکنه آشنا بشه چه کار میکنه؟میمونه و تحملش میکنه و آخرش هم خودکشی میکنه.
ببخشید اگر به احساس شما توهین شد.من قصد توهین نداشتم ولی به نظر من وقتی خدا هم توی کتابش گفته ما انسان رو در سختی آفریدیم، یعنی با بزرگترین سختی ها هم نباید از درگاه خدا ناامید بشه.
خودکشی یعنی ناامیدی از درگاه خدا
شما باید برای آمرزش ایشان از گناه بزرگی که انجام داده (خودکشی) کاری بکنید نه اینکه برای راحت شدن فکرتون و راحت شدن خودتون همون کار رو تکرار کنید.شاید زندگی کردن برای شما تا مدتی سخت باشه ولی برای ایشان و شما مفیدتره.
دوست عزیز،
خداوند شما و همه ی ما را به راه راست هدایت فرماید و قرین رحمت خودش قرار دهد.
اقاي كامرانيان
ميدونم الان اصلا توشرايطي نيستي كه بتوني درست فكر كني, سال ليلا نزديكه و خاطره ها دارن اذيتت ميكنن
اما لطفا به حرف فرشته مهربان گوش كن
گفتي بهترين حالت واست اينه كه عذاب وجدانت اروم بشه و شرايط ليلا بهتر, درسته؟
پس هنوز راهي واسه كمك داري
صبركن تا فرشته مهربان راهنماييت كنه, عجله نكن, هنوز فرصت هست
از دوستان هم ميخوام تا اومدن فرشته مهربان مسير تاپيك رو احساسي نكنن و بزارن متخصصا نظر بدن
اگه خدا نخواد يه برگ هم از درخت نميفته پس بزاريد اين برگ روي درخت خودشو نسپره دست باد احساسات
ممنون
کامرانیان جان این حس ناراحتیتون تحملش خیلی سخته ولی غیرممکن نیست.
تا جایی که فهمیدم اصلا این تاپیکو برای کمک گرفتن هم نزدین و می خواستین برای شخصی به اسم مریم این نوشته ها رو بذارین. اما یه بار دیگه اگر اجازه بدین نظر می دم.
امیدوارم مدیر همدردی بیان اینجا کمک کنن.
کامرانیان جان یه کاری هست که نکردی احتمالا. البته من خودم دوست ندارم ولی وقتی در این حد داره بهت فشار میاد باید بری پیش روانپزشک مجرب و کمک بخوای و اگه هیچ کار دیگه ای نشد بکنی با هیپنوتیزم یه مقداری از این خاطرات مربوط به این خانم لیلا رو از ذهنت پاک کنی به جای اینکه خودتو بخوای از روی زمین محو کنی.
البته قبلش با متخصص مشورت کن که چه عوارضی می تونه داشته باشه. مثلا شنیدم توی کشورای دیگه کسی که هیپنوتیزم کرده یه بار نمی تونه بره به عنوان شاهد قانونا اظهار نظری بکنه. تنها هم نرو. خلاصه قبلش مشورتی بکن و اطلاع کافی پیدا کن درباره این هیپنوتیزم.
یعنی با هیپنوتیزم همه اینا پاک میشه؟
فرشته مهربان
من چه کاری بکنم دیگه ازدست کابوسهام برای همیشه خلاص میشم
آره، آقای کامرانیان
با هیپنوتیزم میشه، ولی همینطوری که می نوش هم گفت باید بری پیش یه روانپزشک حاذق و خوب، این امکان پذیره من شنیدم خیلی ها مثلا یه ترس هایی از تاریکی از بلندی از چیزهایی خاصی تو وجودشون هست و نمی دونن این ترسها دلیلش چیه ، با هیپنوتیزم دکتر میگرده دلیل این ترسها رو پیدا می کنه و اون قسمت از خاطرات شخص رو که باعث این ترسها بوده پاک میکنه، و شخص اون عادت های بدش از بین میره دیگه
حتما این کار بکن آقای کامرانیان می تونی خلاص شی از کابوس هایی که داری...
برای اطلاع بیشتر یا حتی پیدا کردن دکترایی که این کارو انجام میدن، لغت " هیپنوتیزم درمانی" رو توی گوگل سرچ کن...
اینکه لیلای تو حق داشته خودش رو بکشه یا نه بماند. آره. در حد یه انسان بیش از ظرفیتش اذیت شده و شاید هیچوقت با روانشناس ها و آدم های فهیمی مثل اینجا برخورد نکرده که بهش بگن کارش اشتباهه. اینه که چون دردش فراتر از تحملش بوده خودش رو از بین برده. اما ته همه ی اینا اینه که لیلا یه گناه مرتکب شده! گناهی که می تونه همه ی اعمال دیگه اش رو از بین ببره. پس الان تو باید بمونی و خوب باشی و خوبی کنی تا هم قلب خودت آروم شه و هم صوابش رو به روح لیلا برسونی تا خدا ببخشدش.
لیلای تو نه با خودکشی تو زنده میشه و نه با هییییییییچ راه دیگه ای. اینکه فکر کنی اگه تو هم بمیری به اون میرسی اشتباهه! یه مطالعه تو مسایل مذهبی بکن. اصلا چنین چیزی نیست که بعد از مرگ هرکس به هر کی خواست برسه! اگر هم فکر کردی با مرگ از این عذاب وجدان راحت میشی بازم اشتباه میکنی. اگه چنین فکری میکنی نشون میده بازم دانش مذهبیت کمه! تو اگه بمیری که صدبرابر عذاب اینجا رو باید تو اون دنیا و حتی تو همون برزخ تحمل کنی! مرگ فقط انتقال از یه دنیا به دنیای دیگه است!
تو رو خدا... نه بخاطر خودت... بلکه به خاطر لیلا حماقت نکن! اون الان تو برزخ چندبرابر وقتی تو داشتی تحقیرش میکردی عذاب میکشه. پس بمون و زندگیت رو وقف آرامش روحش کن
من اگه جای تو بودم تصمیم میگرفتم آرامشم رو حفظ کنم و عمرم رو وقف خیرات برای لیلا کنم. شاید ازدواج هم میکردم اما از همین اول به همسرم میگفتم که چنین دردی تو سینه دارم.
آقاي كامرانيان عزيز سلام
من تازه امروز عضو اين سايت شدم. فقط به خاطر شما و اينكه توي تاپيكتون پست بذارم. با خودم فكر مي كنم من كه اصلا شما رو نميشناسم و هيچ خويشاوندي باهاتون ندارم، وقتي اينهمه به خاطر شما نگرانم پس خداي مهربون چقدر به خاطرتون نگرانه...
مطمئن باشيد اومدن توي اين تالار يه نشونست. به نشونه واسه اينكه شما به خودتون بياين. مشكل شما خيلي دردناكه و مطمئنا هيچكس به جز خودتون قادر به درك عمق ماجرا نيست، ولي همه ي ما تا اندازه اي شما رو درك مي كنيم و نگرانتونيم. نشونش هم همين پست هايي هست كه هر روز واستون گذاشته ميشه و راهكارهايي كه بهتون ارائه ميشه.
به نظر من اگه قصدتون از باز كردن اين تاپيك فقط اين بود كه براي مريم اين نوشته ها رو بجا بذارين ميتونستين همه ي اين حرفارو فقط و فقط توي يك نامه براش بنويسين بدون اينكه كسي از اتفاقي كه افتاده خبردار شه. پس اومدن به اينجا يه علامته واسه اينكه شما بفهمين خدا دوستون داره و نميخواد زندگيتون و گرانبهاترين چيز در زندگي كه همون جوونيتون هست رو از دست بديد.
من حس مي كنم شما حتي با اومدن به اين تالار و شناسوندن ليلا به ما حتي تا اينجا بدون اينكه خودتون خواسته باشين به ليلا كمك كردين؛ چرا كه الان همه ما ليلا رو ميشناسيم و از اتفاقي كه براش افتاده آگاهيم و همه براش طلب مغفرت مي كنيم و سعي مي كنيم كاري براش كنيم تا ليلا بخشيده بشه انشاالله...
پس شما كه استارت اين كارو زدين ما رو همراهي كنين تا همه با هم باعث بشيم ليلا به آرامش برسه. بچه هاي همدردي عزيز بياييد ما هم در به آرامش رسيدن ليلا سهمي داشته باشيم و اگه موافق باشين همه با هم پنجشنبه ها براي ليلا ختم صلوات، قرآن يا هر چيز ديگه اي كه به نظرتون خوبه بگيريم يا حتي يه كار خوب به نيت ليلا انجام بديم ...
آقاي كامرانيان گرامي خوب فكر كنيد و نشانه ها رو دست كم نگيريد و بدونيد خدا داره راهو بهتون نشون ميده فقط كافيه خودتون هم بخوايد. اميدوارم ما رو همراهي كنيد.
به اميد موفقيت و آرامش روزافزون شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamranian22
یعنی با هیپنوتیزم همه اینا پاک میشه؟
بله. می شه. اول به روانپزشک حاذق و مجرب مراجعه کنین و سعی کنین که وضعیتو همینطوری که هست و در عین آگاهی قبول کنین با کمک دارو و مشاوره بعدش اگه نشد با هیپنوتیزم بخشی از خاطرات مربوط به خانم لیلا رو می تونید پاک کنین. مثلا اون قسمتو که ایشون به خاطر شما این کارو کردن.
خود هیپنوتیزم کردن تا جایی که می دونم کار راحتیه. یعنی سخت نیست. البته عده ی کمی از ادما هستن که هیپنوتیزم نمی شن اما اغلب ادما می شن. شما باید به روانپزشکی مراجعه کنین که واقعا کارش خوب باشه و البته وجدان هم داشته باشه. علتش به خاطر خود هیپنوتیزم نیست واسه اینه که باید تشخیص بده که چه قسمتی از خاطراتونو حذف کنه. و اینکه کی شما در اون حالت که هستین داره بهتون فشار زیادی وارد می شه و کی باید بیارتتون بیرون از اون حالت. و اینکه ادم وقتی در اون حالته هیپنوتیزمه در واقع کاملا در اختیار اون شخصیه که داره هیپنوتیزمش می کنه. و اگاهی روی وضع خودش نداره. ضمن اینکه قبلش بهتره پرس و جو سرچ و سوالی بکنین راجع به عوارض و یا مشکلات احتمالیش. مثل همون که توی بعضی کشورها نمی ذارن شاهد قانونی باشه کسی که هیپنوتیزم شده قبلا. پس باید یه روانپزشک کاملا حاذق پیدا کنین که وجدان هم داشته باشه و البته بهتره تنها نرین واسه هیپنوتیزم شدن. یکی که بهش اعتماد دارین اون بیرون شماها رو نگاهی بکنه.
با وجودی که اگاهی به همه ی رنج هامون معمولا بهتره اما حالا که انقدر داره بهتون فشار میاد که نمی تونین تحمل کنین و واقعا هم حق دارین پیشنهاد می کنم هیپنوتیزمو با داشتن اطلاع قبلی ازش و تحت نظر شخص متخصص مجرب امتحان کنین. حتما از روانپزشک بپرسین که این کار براتون مناسب هست یا نه. ممکنه برای هر کسی مناسب نباشه.
عزیز جان همیشه می شه مرد. برای مردن عجله نکنین. الان بیاین تلاشی بکنین و از روانپزشک مجرب کمک بخواین. اول سعی کنین با کمکش در همین اگاهی که الان دارین زندگیتونو بهتر کنین و اگه نشد ازش راهنمایی بخواین برای هیپنوتیزم یا هر راهنمایی دیگه که شاید از این همه رنج بتونین به راحتی و در سلامت رها شین و زندگی خوبی بکنین. به همین راحتی.
همیشه برای مشکلاتمون راه حل هست گلم. قبل از انجام هر کاری که بعدا نشه جبرانش کرد بهتره دنبال راه حلاش باشیم. موفق باشید عزیز.