RE: می ترسم از اینکه چشم کس دیگه دنباله زنم باشه...
سلام جناب آسان.
اگه واقعا براتون مهمه آینده خودتون و خصوصا این دختر- اگه دوست داشتنتون واقعیه- تنهایی تشریف ببرید پیش یک [size=large]روانشناس مجرب و ماهر، علاوه بر توضیح شرایط و افکار و احساساتتون، یک تست شخصیت کامل هم بدهید، در نهایت از ایشون مشاوره لازم رو بگیرید که آیا از نظر وضعیت روانی به صلاحه شما خودتونو در این شرایط ازدواج قرار بدین یا نه.
من قصد جسارت خدای نکرده ندارم و امیدورام ناراحت نشین. یکوقت ممکنه تست نشون بده شما در مرز اختلال پارانوئید باشید خدای نکرده، یا در مجموع ویژگیهای شخصیتی شما طوری باشه که نتونید این جور شرایط رو هندل کنید و زندگی رو به خودتون و بقیه جهنم کنید یا روانرجوریهای جدید در شما ظهور کنند از طریق بستری که با این ازدواج فراهم شده. بنابراین این لطف رو به خودتون و دختر طرف مقابلتون بفرمائید. [/size]
به نظر من زن آدم بايد زياد زيبا نباشه.به نظر من يك دختر ساده و معصوم و معمولي از نظر ظاهري و حتي پايين تر واسه ازدواج مناسب تره...دختري كه زيبا باشه مكافات داره.
من تازه عضو این سایت شدم الان چند تا موضوع رو بررسی کردم متوجه شدم اینجا در مرحله اشنایی که باشی کوچکترین مسیله ای رو که عنوان کنی اولین راه حلشون جدایی هست و اگه ازدواج کردی بزرگترینو خطرناکترین مشکل رو هم مطرح کنی میگن صبور باش!!! یکم تندروی میکنن.
به نظرم زود تصمیم نگیر برای کات کردن.خودت بهتر به خودت میتونی مشاوره بدی تو این مورد
زیبا خانم ممنون از نظرت روزنه ای امیدی بود برام.فعلا که کات نکردم که همه چی تموم شه
منم منصرف نشدم فقط بنا به گفته دوستان به خودم فرصت دادم:303:
مطلبای این سایت رو زیاد خوندم والا این جوریم نیست که می گی.
sss1991b
تو همین سایت بگردی انقد مطلب گیر میاری که زنم رو دوست ندارم خیلی خوبه خوشگل نیست
می خوام جدا شم خوش هیکل نیست
منم نمیگم با حوری بهشتی ازدواج کن ولی زیبایی ظاهری رو بی اهمیت ندون بحث یک عمر زندگیه
بعد از یه غیبت طولانی اولین پستیه که دارم میزارم اما خب دوست نداشتم این طور بنویسم
ابتدای حرف من با بعضی اعضاء هست که فکر میکنم در بیان نظرشون رنگ طعنه وجود داره که خوب نیست نهایتا بیان انتقاد با دلیل منطقی هست نه طعنه
در مورد نظر بعضی دوستان در مورد آزادی که گقته بودن این آزادی یه انسانه یا اینکه تو نباید محدود کنی ،من و محدود کردن این شدو...
نظر من کمی متفاوته
اصل ازدواج یعنی محدود شدن و رها شدن
محدود شدن و ابراز علاقه و زندگی متعامل به شخصی به عنوان مکمل و رها شدن از بعضی صفات مضموم
با ازدواج قرار ما به آرامش و تکامل برسیم و این آرامش جز به حفظ مواردی و شکستن مواردی امکان پذیر نیست
اگه قرار باشه تو زندگی مشترک هر کدوم دنبال آزدی ای که خودش تعریف میکنه باشه این زندگی به معنای دیگه ای تبدیل میشه که هم زیستیه
این طبیعی که هم مرد و هم زن چه در نوع پوشش و چه در سبک زندگی ، خودشون و محدود به مواردی کنن
این خانوم برای آقای آسان حکم پولی رو داره که می خواد از بانک بیاره بیرون با توجه به اینکه دزدان پول در بیرون بانک وجود دارن خب هر کسی از ما برای حفظ پولمون چی کار میکنم
کسایی که میگن آزادی
پس برای مرد هم این آزادی وجود داره و اگر این جور باشه که ازدواج معنا نداره
و یابعضی دوستان برای خودشون توجیح درست میکنن که با حجابم که باشی نگاه بد هست پس نتیجه اینکه آزاد باشیم
این نتیجه کاملا اشتباه با کیفم که باشی احتمال دزدی هست اما اگه تو دستت پولو بزاری احتمال دزدی چن برابر میشه
این برای مرد هم صادقه
افراد بسیار زیادی به من میگن چیه ازادواج کنی نمیشه بری بیرون حیفه تو با این سن کم و این علمیت بخوای ازدواج کنی برو خوش باش
زن گرفتیم بدبخت شدیم
دیونه ای زن بگیری
خدوتو محدود نکن برو کیف مجردی رو ببر
با این مغزت زن می خوای چی کار
و...
یا اینکه دختر یا زن شوهر دار بیاد برای من یا دوستان گریه کنه که بیا با هم دوست بشیم و...
اگه اون دید آزادی باشه
ابن طور میشه که زن آزاد باشه همون جوری که دوست داره بیاد بیرون برای مرد هم میشه که آزاد باشه با هر کی خواست بگرده
این مشکلاتی هم تو جامعه ماست به خاطر عدم درک صحیح توی بسیار از موارد بوجود میاد اینکه یه مردی زنش اون طور محدود کنه خوب نیست و این که راحتم بزاره خوب نیست
و متاسفانه عدم درک صحیح تو ایران برای من نمود بیشتری داره تا در خارج
من تا چن وقت پیش از اعتقادات سکولار شروع کردم به تحقیق که بدونم حقیقت چیه الان افتخار میکنم که شیعه هستم اما متاسفانه دیدم 90 درصد شیعیان فقط اسم رو حمل میکنن و ابدا به هیچ وجه تحقیق نکردن اما بموقش در مورد دین نظر میدن و این صرف دین و مذهب نیست
حرف من اینه تا به درک صحیحی از خودت نرسیدی و از اینکه راه و هدفت چیه و دنبال چی میگردی اقدامی نکن
و بدون این خانوم به علت اینکه افراد زیادی به قول خودتون خواهانشن این فکر رو ممکنه بکنه که هنوز یه عالمه فرصت داره و یا در آینده پتکی باشه براش که ای کاش با تو ازدواج نمیکرد من که این هم خواهان داشتم
باید جوری باشی که خودش به این نتیجه برسه که جز شما کس دیگه ای برای ازدواج مناسب نیست
پیامبر فرمودن :بعثت لمکارم الاخلاق
و بدون
عَن الامام علی – علیه السلام – قال: مِنْ کَمالِ النِّعْمَةِ التَّحَلِّی بِالسَّخاءِ وَ التَّعَفُّفِ.
امام علی – علیه السلام – فرمودند: کمال نعمت الهی آراستگی به سخاوت و عفت و پاکدامنی است.
«غرر الحکم، ح ۵۴۱۷»
و در آخر[/color][/font]
عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ
تَعْلَمُونَ"!!!!
"چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید!!!!"