RE: ارتباط مردا با دخترا...منو ترسونده
بله شیرین بانوی عزیز..افرین:46:
اتفاقا یادم به حرفایی که زدم بود.درسته من میبایست ذهنم رو کنترل کنم..فقط الان میخواستم جانب احتیاط رو رعایت کرده باشم الان که هنوز فرصت دارم.تو و دوستای دیگه درست میگید باید مراحل شناخت رو درست طی کنم و نتیجه رو بسپرم به خدا.
حتما خداوند نگهبان ما خواهد بود.همونطور که تا حالا بوده و منو ازخیلی مسائل نجات داده.
و نتیجه دیگه ای که گرفتم این بود باید تلاش کنم به فردی به اسم شوهر وابسته نشم.یعنی روی خطا کردنش تمرکزنکنم اما اگه احیانا خطا کرد یه دفعه ویران نشم.باید باور کنم اونم یه ادمه که ممکنه خطا کنه اما لزومی نداره قبل ازخطا کردنش من حرص بخورم.
یه جورایی ایجاد این تعادل برام سخت بود.و هست.اما باید تلاش کنم خیلی
یاداوری قشنگی بود.یه رتبه طلبت
................................................
یلدای عزیز لطفا اگه مطلبی ایمیلی هست (که من به شما ایمیلی ندادم) به مدیران گزارش بدید و باور کنید نه من اونا رو میشناسم و نه اونا منو.و چه بسا تشخیص بدن ایراد کار از من بوده و به من اخطار هم بدن.
هرچند اگه اخطار هم بدن من ناراحت نمیشم چون واقعا فهمیدم خیر و صلاحمو میخوان.
پس لطفا دیگه بحث نکنید
موفق باشید
سلام
جامعه هر نوع آدمی توش پیدا میشه، نه کامل سیاه است و نه سفید، دیدگاه ما نیز نباید یک طرفه باشد،غیر قابل انکار است که در وضعیت کنونی برخی مسائل موجب میشود آدم دست به عصا باشد.اما نه وسواس داشته باشد و در حالی که در زندگی مشترک قرار نگرفته به این نوع افکار دامن بزند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
نمیخوام رو این موضوع تمرکز کنم..اما برام سواله ایا ممکنه مثلا یه روزی همسر ایندم خدایی نکرده همچین کاری کنه؟
ممکنه به همچین مرحله ای برسه؟
چطوری بفهمم خواستگارم همچین ادمیه یا نه؟خیلی حواسم هست البته نامحسوس که ایا به دیگران نگاه می کنند یا نه؟نگاه هم نمی کنند اما گمونم همه اولش اینطورین که رعایت کنن.
این بر میگرده به نوع انتخاب شما، و طی کردن مراحل صحیح شناخت از همسر آینده، اگر در شناخت پی بردید که موردی ندارند، در مرحله دوم مهارت شما در زندگی و همسر داری نقش بسزایی دارد.
این گونه افکار وسواس گونه باعث میشود از اصل ازدواج دور شوید، و به هر خواستگاری از این زوایه نگاه کنید، و بعدها در زندگی بعید نیست که نسبت به همسرتان بد بین شوید.
توصیه بنده این است که در زمینه شناخت و انتخاب همسر و همچنین مهارتهای زندگی مطالعه کنید،اگر به این افکار دامن بزنید قطعا" براتان مشکل ساز خواهد بود.
مطمئن باش كه اگه تلاش كني تا فرد مورد نظر رو دقيق بشناسي تا حد خوبي به نتيجه ميرسي .
بهار يه ليست از ايده آلهات داشته باش .
مثلا چشم پاكي .
درسته كه اگه كسي با تو بيرون بره به فرد ديگه اي شماره نميده ، اما تقريبا از نگاهي كه به خودت داره ميتوني بفهمي نگاهش چطوره .
بهار جان ، شما هم براي اون آدم نامحرمي ديگه . ببين چطور با شما برخورد ميكنه . مطمئنم همه دخترها اگه بخوان ميتونن تشخيص بدن كه اين نگاه سنگينه يا نه . كنارش احساس معذب بودن داري يا نه .
بهار يه نكته اي رو كاملا دوستانه بهت بگم :
من سابقه 2 تا ارتباط رو دارم .
يه نامزدي غير رسمي چند ساله
و الان يه عقد موفق ( از نظر خودم )
بهار توي رابطه قبليم كه سر تا پا ايراد بود ، به والله اگه ميخواستم همون روز اول ايرادات اون آدم رو ميديدم و ميفهميدم كه مناسب همديگه نيستيم . كما اينكه ديدم ، دلم گواهي داد اما به خاطر نياز به محبت و توجهي كه اون روزها داشتم بي اعتنايي كردم .
امروز تو تاپيك سابينا ديدم كه هم پرواز يه جمله بي نظير نوشته بود :
روحمون فرياد ميكشه وقتي كنار كسي باشيم كه لياقت ما رو نداره .
بهار جان ، اگه تو دوران آشنايي كه دارين خوب چشم و گوشت رو باز كني ، از اهل فن كمك بگيري ، به تك تك نشونه هاي رفتاري دقت كني ، نگي حالا اين كه چيزي نيست بعدا درست ميشه ( البته وسواس هم نداشته باشي ) ، فرهنگ خانواده اون آدم رو ببيني ، عاقلانه بري جلو و در نهايت توكل كني بهت قول ميدم يه انتخاب درست خواهي داشت .
مشروط بر اينكه قبل از شناخت دلت رو نبازي يا احساس نياز نكني .
خوشبخت باشي .:72:
:104: :104: :104:
بهار رهنورد عزیزم درست میگی..ایراد از ندیدن نشونه ها نیست.ایراد از ندیده گرفتنشونه