RE: عشق بدون خیانت! دیگه نمیخوام هوو بشم
به نظر من هم اینجا رو ترک نکن. هدف تو والا و مقدسه و حتما خداکمکت میکنه. دوستان تمام حرفها رو زدن، اما بازهم سعی کن بیای اینجا. اوقات تنهاییت رو با بهترین ها پر کن و سعی کن به جای خوبیهاش به بدیهاش هرچند واست اندک بوده فکر کنی. امیدوارم همیشه توی تمام مراحل زندگیت موفق باشی و مطمئنم که خداوند متعال هم حتما کمکت می کنه.
اگه همه ی زنها مثل تو فکر میکردن، کمترخونواده ای به خاطر وارد شدن یه زن دیگه توی زندگیشون از هم متلاشی میشد و کمتر بچه ای طعم تلخ طلاق رو می چشید.
اگه دوست داری برای داشتن دوستان بیشتر به سایت www.cloob.com بیا.
سلام
سارا خانم عزیز من هم این تاپیک رو که خوندم خیلی خوشحال شدم (از ته قلبم).
مطمئنم شما لیاقت بهترین ها رو دارین.
.
به امید خوشبختی و سعادت:72::72::72:
سلام دوستان خوبم
من هیچوقت این سایت رو ترک نمی کنم چون نقطه عطفی در زندگیم بوده
darya939 عزیز ممنون حتما به ادرس سایتی که گذاشتین هم میرم
هر اتفاقی که فعلا قراره در ارتباط با اون آقا برام بیوفته میام اینجا مینویسم تا احساس تنهایی نکنم دوستان خوبم
دوباره زنگ زدن ها و اس دادن های اون آقا شروع شده بود وقتی جواب زنگش رو دادم و دلایل خودم رو گفتم اصلا قبول نمیکرد یعنی باورش نمی شد عصبانی شد و تلفن رو قطع کرد منم تو پیامک هام براش کاملا توضیح دادم و ازش خواستم همه چی تموم بشه (بعدش تو تنهایی خودم گریه کردم!)
ولی دوباره زنگ زدن و اس دادنش شروع شده به نظرم رفته تو شوک من هر چی براش میگم انگار نمیفهمه!!
اینجوری بیشتر عذاب میکشم کاشکی اون هم می فهمید و می رفت.
البته برای خودم هم جای تعجب داره چون هیچوقت ما دو نفر پیش بینی همچین روزی رو نمی کردیم.
سارا جان من تجربه ام رو بهت ميگم :
من تقريبا 7 سال يه نامزدي غير رسمي داشتم . خدا رو شكر تو محضر خدا شرمنده نيستم .
زندگيم رو (مالي و جاني ) براي اون آدم گذاشتم .
فكر ميكرديم حرف از دهنمون بيرون نيومده همديگرو ميفهميم .
فكر ميكرديم **** ما فرق ميكنيم *****
فكر ميكرديم تا حالا زوجي توي اين دنيا به اندازه اي كه ما همديگرو درك ميكنيم درك نكردن .
اما روزي كه تصميم جدايي گرفتم (خدا شاهده تا لحظه آخر صبر كردم ، اما نميشد ) وقتي با همون دهنم كه باز ميشد طرفم ميفهميد چي ميگم حرفم رو زدم ، اين بار نفهميد .
گل من ، تحمل كن و نخواه تصميمت رو براي اون آدم توضيح بدي .
به خدا چشمام پر از اشكه دارم برات مينويسم اما توضيح نده .
مگه تصميمت رو نگرفتي ؟
به خدا ما هنوز اونقدر متمدن نشديم كه خيلي شيك دلايل جدايي رو توضيح بديم و اون طرف درك كنه و يه عاقبت بخيري به همديگه بگيم و بريم .
ميترسم از روزي كه توضيح دادن دلايلت باعث تجربه كردن روزهاي تلختري برات باشه .
گوشي رو قطع كن . اون آدم رو تو black list قرار بده . عكسهات ، sms ها ، نامه ها همرو پاك كن .
مطمئنم براي پاك كردن هر كدومشون كلي گريه ميكني . اما پاك كن و بگذر .
خدا رو شکر سارا جون تصمیم درستی گرفتی
درسته که یک سال به قول خودت هر لحظه به یادش بودی ویک سالت رو ثانیه به ثانیه با اون گزروندی اما عزیزم یک سال در برابر همه سالهایی که میخواستی با اون آقا زندگی کنی که معلوم نبود چه زندگی باشه خیلی کمه
زندگی یه روز ودو روز نیست زندگی خیلی بالا وپایین داره انشا...خداوند پاداشه کاره درستت رو بده
بهار رهنورد عزیز
ممنونم از بیان تجربه ات میفهمم وقتی میگی یه زوج خودشون رو خیلی خاص و مجزا از همه عالم میدونن یعنی چی و اینکه برای اون از همه چی و از همه هستی خودت مایه بذاری بعدش بدونی فقط عمر تلف کرد بود چه حس بد و دردناکی به آدم میده.
عزیزم میدونم وقتی هنوز از یادآوریش گریه ات میگیره چه حس تلخی داری
من همه عکس هاش رو پاک کردم وبلاگ عاشقانه مون رو که مثل یه بچه برای هر دومون بود پاک کردم وقتی داشتم اینکارها رو میکردم انگار داشتم بچه ام رو می کشتم!! خیلی بده یه روز صبح بیدار شی و ببینی اون چیزی رو که خیلی بهش علاقه داشتی رو حالا به جایی رسیدی که باید با دستای خودت نابودش کنی این حس خیلی دردناکه بهار عزیز.
دلیل اینکه براش میخواستم توضیح بدم این بود که دیگه مجبور نشم زنگ ها و اس دادنش رو ببینم
چون یک خط ثابت همراه اول دارم و 2 تا خط اعتباری ایرانسل که هیچ کدوم رو نمیتونم دیگه عوض کنم همه شون رو همکارانم و خانواده دارن تازه ایرانسلم رو هم عوض کرده بودم قبلا" (چون دست زنش افتاده بود) بخاطر همین مجبور شدم دوباره به همکارانم و خانواده ام شماره جدیدم رو بدم (چون مدت 6 ماهی میشد همره اولم قطع بود مجبور شدم ایرانسل جدیدم رو بدم) اینکه به هیچ عنوان دیگه نمیتونم موبایلم رو از کار بندازم و تازه بخوان رد تماس بزنم با اس هاش اذیت میشم و نهایت اینکه زنگ میزنه شرکت (قبلا هم دعوا کرده بودم و تصمیم گرفته بودم واسه همیشه از پیش برم موبایلم رو چند روزی خاموش کردم که زنگ زده بود شرکت) نمیدونم چرا بعد از هر دعوایی ما 2 نفر شدیدتر از قبل بر میگردیم پیش هم و واسه همدیگه شیرین تر میشم!! من میخوام دیگه این اتفاق نیافته
میناز عزیز از خدا میخوام دیگه اینطوری اشتباهی عاشق نشم!
بخدا میگم یکسال ولی انگار برای من 100 سال بود انگار خیلی ساله ازش خاطره دارم ...
اگه امکانش بود دوست داشتم یه مدت طولانی برم مسافرت خارج از کشور و دور از دسترس این آقا و هر چی که منو به یاد اون میندازه باشم!
وااااای سارا باورم نمیشه این تویی
تاپیک رو که دیدم باورم نشد این همون سارایی هست که دیگه نزدیک بود ازدستش دمپاییهامم در بیارم
ای خدا خیلی واست خوشحالم ،خییییییلی
خداروشکر دختر،تو بزرگترین قدمو برداشتی عزیزم
باور کن گریه ام گرفته و نمیتونم برات بنویسم چقدر خوشحالم
گلم میفهمم خیلی واست سخته اما به قدرت زمان ایمان داشته باش وبدون گذر زمان کمکت میکنه
مهم نیست چند بار. خط عوص کردی ،اینبار یه تحول اساسیه پس هر جور میتونی راه تماس رو ببند
به شرکت هم زنگ زد بگو جواب ندن،حتا اگه اومد اونجا تو مصمم باش
سخته اما میشه
اون سارایی که هیچی جلودارش نبود شده این دختر مصمم
پس مطمین باش میشه
سارا خیلی حالمو دگرگون کردی
دیگه نمیتونم چیزی بنویسم
امیدوارم خدا یه لحظه هم تنهات نزاره
ممنونم yalda7 عزیز
وقتی اومدم در این سایت و تایپک قبلی رو نوشتم نشون می داد از قبلش به این فکر افتاده بودم که آیا اینکارم صحیح هست یا نه؟ دوست داشتم نظر دیگران و دلایلشون رو ببینم و با دلایل خودم بسنجم
در واقع احتیاج داشتم یکی منو هل بده به جلو و بگه دختر این کارت اشتباه اینقدر معطلش نکن از این رابطه بیا بیرون! ولی احساس و قلبم اجازه اینکارو نمی داد! یک دلم میگفت برو بیرون لحظه ای دریغ نکن یک دلم می گفت دست نگه دار شاید کار درست رو تو داری انجام میدی و در این میان هزار تا احساس ضد و نقیص و سوال های بی جواب و با جواب منو احاطه کرده بودن!
در این مدت خیلی با خودم فکر کردم کلنجار رفتم توی خلوتم گریه کردم، حتی بعضی وقتها هم می خندیدم!!
به تمام خاطرات خوب و بدم با اون آقا فکر می کردم وقتی یاد دلبستگی ها و لحظه های عاشقانه مون می افتادم میخواستم از دلتنگی بمیرم! میدونی در آخر چی باعث شد تصمیم بگیرم از اون آقا جدا بشم؟ اینکه نمی تونستم وقتی در لباس عروس کنار عشقم ایستادم یه زن دیگه رو زانو هاش خم شده باشه بخاطر خیانت!
بدشانسی من اینه که بد موقعی با عشقم آشنا شدم یا باید زودتر از زن اولش می دیدمش و یا وقتی از هم جدا می شدن ولی نه حالا! بعضی وقتها هنوز این صدا تو گوشم زنگ میزنه که همین آقا بهم گفته بود اگه بخاطر من نبود تا حالا شاید با زنش آشتی میکرد ولی بخاطر من دیگه نمیتونه اونو تحمل کنه! بنابراین هیچ راه فراری برای در رفتن از وجدان ندارم!
بچه ها میدونید چی در حال حاظر خیلی برام سخته؟
اینکه خودم دارم از درون داغون میشم و یه جورایی خودکشی عاطفی کردم تا تونستم تصمیم جدایی رو بگیرم اونوقت عشقم بیاد التماس نکنه و نزاره!!
این سخت تره از قبل هست انگار برای نجات جون بچه ات مجبور بشی اونو نبینی ولی از یه طرف هم اشک ها و زجه های اونو نمیتونی تحمل کنی!
خیلی رفته تو شوک اصلا نمیخواد باور کنه فکر میکنه من واسه امتحان کردنش دارم اینکارو ها ور میکنم! اینجوری من بدتر عذاب میکشم
ولی یه چیزی که هست اینه من هرگز بر نمی گردم پیشش. (این جمله رو بارها توی ذهنم تکرار میکنم)
سارا يادته گفتم تو شرايطت بودم
يادته گفتم زود تمومش كردم
يادته ازش بدم اومده بود به دليل اينكه اونم اولش به من نگفت زن و بچه داره اين خيانت در حق من و زنش بود
بايد به من حق انتخاب ميداد
مني كه خيلي راحت تمومش كردم 2 ماه طول كشيد تا اروم شدم, كلي حرص داشتم , كلي خاطره, كلي عشق, كلي نفرت
ميدونم شرايط تو خيلي فرق ميكنه
اما زن اون حتا اگه شيطان هم باشه كه نيست حق داره, انتخاب اون ادمه و در برابرش مسووله, اول اون
در ضمن سارا مگه وجدان تنها مخصوص زنهاست
مگه اون وجدان نداره, بخدا وقتي بري اونم ياد وجداش ميفته , حتا اگه ازدواج هم ميكردي وجدان دردش ميگرفت
اخه وجدان يه لحظه كسيو ول نميكنه
خود من كه نميدونستم ياد يه جمله زنش افتادم و بخدا الان هم تنم داره ميلرزه
من نميدونستم و زنش به من گفت كه زن و بچه داره, يه نشونه هم بهم داد
يه بار كه زنگ زده بودم بهش يه خانمي برداشت و زود قطع شد و ديگه هم جواب نداد, فرداش گفت خواهرم بود كه فضولي كرده و باهم دعوامون شد
ميدوني همون ادم مهربون با زنش چه كرده بود, اوني كه يه لحظه قربون صدقه من از دهنش نميفتاد تا ديده زنش گوشيو جواب داده با مشت كوبيده بود تو سر زنش, بخاطر من سارا
بخدا من هيچوقت خودمو نبخشيدم, من عقل اون ادمو از كار انداخته بودم ناخواسته
اصلا زنش بدترين ادم دنيا
مگه من كي بودم
سارا زنش ميگفت دوستش ندارم اما بخاطر بچه هام مجبورم
من كه تا فهميدم زن داره انداختمش دور بخاطر دروغاش
اما تصور كن بخاطر تو خداي نكرده چقدر ممكن بوده اين مرد رفتارهاي نادرست كرده باشه, حتا در حد يك داد يا بد اخمي به زن و بجه
همه مون انسانيم
كيه كه وجدان نداشته باشه
خوشحالم برات سارا
توكل كن به خدا, ميفهممت اما ميگذره به خدا
سلام بچه ها
دیروز غروب بدترین غروب زندگیم بود
خیلی قاطعانه همه چیز رو براش تموم کردم
اون تازه متوجه عمق قضیه شده بود
صداش غمگین بود و می لرزید
راسته میگن دنیا جای مکافاته! مکافات عمل من پاره پاره شدن قلبم بود سر خورده شدن از هر چی عشق بود
مکافات عمل اون علاوه بر این غم ، التماس کردنش به من بود نمیدونم در این لحظه یاد زنش می افتاد که چطور با گریه التماسش میکرد یا نه؟
تمام وجودم از درون به سوگ نشسته.