...
وقتی حسابی منو اشکمو درمیاره.میره واسم یه عالمه خرید میکنه،میره تو انباری ابمیوه میگیره من صدای آبمیوه گیریو نشنوم،معذرت خواهی میکنه و ..............
فدات شم این بنده خدا هم خیلی از کارش پشیمون میشه .فقط مشکلش اینه که سر مسئله های جزیی زیادی جوش میاره . به نظر من این جور مواقع دلیل ناراحتیشو بپرس .اینجوری بهتر میشناسیش و میتونی از بوجود اومدن چیزایی که باعث جنجال میشه جلوگیری کنی. مثلا دلیل ناراحتیش تو مغازه چی بوده؟
دیگه حالم از معذرت خواهیاش به هم میخوره.ازش متنفر شدم.
نه خانومی دیگه اصلا این حرفو نزن .تو شوهرتو دوست داری فقط از دستش ناراحت میشی این تنفر نیست
حال خودم به اندازه کافی بده،با رفتاراش باعث میشه بدتر شم.به خدا معدم دیگه شدید درد میکنه بس که گشنه بودم.
[color=#800000]
چرا گرسنگی ؟ به خاطر حالت تهوع چیزی نمیخوری یا قهر کردی؟:163:
اگه به خاطر ترس از حالت تهوع است که گرسنگی در یه خانوم باردار خودش باعث بوجود
آمدن این حالت است .اصلا نباید بزاری خیلی گرسنه شی.حتی پزشکان توصیه کردن که همیشه کنار تخت خواب هم مقداری بسکویت بزارید.[/color]
مرسی اقلیماجان.باشه چشم سعیمو میکنم.
از اینکه بچه نرمالی نباشه چه جسمی و چه روحی خیلی میترسم.حتی خوابشو میبینم!
مینا جان این فکر ها تو ذهن همه مادرای که بارداری اولشون هست میاد .خود من همیشه از
این موضوع میترسیدم . به خدا توکل کن .بعد از پایان 9 ماه خداوند نی نی کوچولوی سالم و نازت رو میزاره تو دستات ، تا از هدیه بزرگش مراقبت کنی.:43::46:
الحمدلله که به کمک علم پزشکی هر ماه صدای قلب نی نی رو میشه گوش داد و با سونوگرافی هم خیال ادم راحت میشه.