به همین راحتی الان نه. شاید چندتا شرایط اساسی سر راهش می ذاشتم. الان ازش راضی ام و دوستش دارم . واقعا پسر سالم و بی شیله پیله ای :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
به همین راحتی الان نه. شاید چندتا شرایط اساسی سر راهش می ذاشتم. الان ازش راضی ام و دوستش دارم . واقعا پسر سالم و بی شیله پیله ای :72:
نمی دونم ؟ شاید اگه اینقدر که الان دلبسته اش هستم نبودم و اوایل می شناختمش شناختی که بر اساس اعتماد به حرفهاش نبود بر پایه برخوردهای خودم با او بود (منظورم دوران نامزدیه من در دوران نامزدیم با ایشون فقط اجازه صحبت کردن باهاشون رو داشتم و نمی تونستم ایشون رو ببینم و بعد هم عقد کردم)به احتمال خیلی زیاد انتخابش نمی کردم چون به من دروغ گفت دروغ خودش رو کسی دیگری نشون داد و کس دیگری الان پیش روی منه بعید میدونم اگه با اطلاعات فعلیم قرار بود که ازدواج کنم باز هم ایشون رو انتخاب میکردم واقعا از کرده ام پشیمانم
مطمئنا نه اصلا انتخابش نمی کردم چون من باکس دیگری ازدواج کردم ولی بعداز ازدواج فهمیدم که همه اش دروغ بود و کلی توی این زندگی اذیت شدم . با قاطعیت میگم اصلا فکر ازدواج با اون رو نمی کردم .
سلام :72:
چند وقت پيش اگه يادتون باشه من اين سوال رو جواب دادم :302: ولي الان بعد از گذشت 2 يا 3 ماه آمدم يه جواب ديگه بدم.اگه اجازه هست:72:
من شوهرم رو از صميم قلب دوست دارم چون اين منم كه سرا پا اشتباهم اگه رفتاري از شوهر من سر زده به خاطر نوع برخورد من بوده متاسفانه اين من بودم كه زندگيم رو از ابتدا خراب كردم.
اگه زمان به عقب برگرده هيچ كسي رو غير از شوهرم انتخاب نميكنم ولي با يه ديد ديگه زندگيم رو شروع ميكنم . و ميدونم شوهرم اونقدر بزرگوار هست كه من رو با همه بديهام دوست داره ومطمئنم كه اون هم من رو انتخاب ميكنه.:228:
شاد باشيد:72::43::46::227:
ولي من مخالف حرفهاي شما هستم متاسفانه زنهاي امروزي نق نقو هستند خود من اگه زمان بر مي گشت عقب زنمو انتخاب نمي كردم چون زني بي احساس دارم ومن بر عكس زنم پر از احساسم شايد اگر اين سوالو از شوهرانتان بپرسيم حرف منو تاييد كنند البته اكثر زنان تهراني بااحساسند :16:
اگه به حرفای کم ارزش خوانواده اش که خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن و الان هم در ورطه از هم پاشیدنه گوش نمیکرد حتما باز هم با خودش ازدواج میکردم.
چقدر مردها راضی هستند از زندگیشون!!!!! پس چرای صدای اعتراضشون گوش فلکو مثل خانوما کر نکرده؟!!!
ای کاش منم می تونستم دوباره انتخابش کنم. متاسفانه اون در برخورد با دیگران بسیار خوبه ولی در برخورد با همسر نه !! برا همین من گول اخلاقشو خوردم. جالبه که من زمان ازدواج روی اخلاق خیلی سخت گیر بودم اما چیزی که نصیبم شد برعکسش بود.
ای کاش فرصتی برای جبران اشتباهات گذشته بود.
آقای ali r من هم با نظر مرد شیشه ای موافقم با اینکه یه زن هستم
تا چندی پیش دوستش داشتم ولی الان ازش متنفرم مردی که در اوج شادی و خنده من در نهایت وقاهت بهم میگه توی آینده منو خراب کردی زندگیمو خراب کردی آیا میتونم دیگه دوستش داشته باشم؟؟؟
دفعه قبل گفتم نمی دونم شاید انتخابش میکردم و شاید هم نه!!! ولی الان با اطمینان میگفتم نه انتخابش نمی کردم البته نه تنها انتخابش نمیکردم بلکه اصلا ازدواج نمی کردم
شما مردها فکر می کنید چی هستید؟فراموش نکنید خدایی بالا سرتون هست که یه روزی گوشتون رو میپیچونه هر چند فکر نکنم حتی اون خدا هم بتونه حریف جهالتها و غرور شما مردها بشه!
خانم وهم لطفا فقط در مورد شوهر خودتون صحبت کنید و جمع نبندید .