RE: نامزد قبلیم زیر آبم و زد
ببينيد علت اصلي اينکه اونها مهريه رو بالا بردن رفتار من نبوده خود خانواده اونها هم به عقد زود هنگام راضي بودند ولي اونکسي که اجير شده بود از طرف نامزد قبليم مرتب به اونها ميگفته که اگر مهريه پايين بگيين حتما دخترتون رو طلاق ميدن اينها داراي سابقه طلاق هستند (ناگفته نماند برادر بنده حدود 12 سال پيش از همسرش جدا شدند)
و اگر بگيد 500 سکه هم اينها قبول خواهند کرد
ویک چیز دیگه اینکه دیروز که دونفر از اقوام رو فرستاده بودیم پدر دختره گفته که شما برید همون نامزد قبلی رو براش بگیرید آقا پسرتون نامزد قبلی رو میخواد و مرتب اسم نامزد قبلی رو میبرده البته این حرف صحت نداشته از اونجا که برای من مرتب بد میگفتن در مورد نامزد قبلیم منم مجبور بودم مسئله نامزد قبلی رو باز کنم و علت بهم خوردن رو بهش بگم البته هیچ وقت از خوبیهاش نمیگفتم که فکر کنه من هنوز اون رو دوستش دارم ولی این چند روز هم که اس ام اس میدادیم از همه چیز کوچیک بهانه آورد به غیر از نامزد قبلیم یعنی چون توی این بهانه آوردن خودم مستقیم بودم بنابراین بهانه سمت خواهرام و خیرید عروسی میگشت ویک چیز هم اینکه عمه های اون به صورت مستقیم در این امر دخالت داشتن به طوری که جلوی چشم فامیلمون به پدر دختره زنگ زده بودند و گفتند به هیچ عنوان دخترتونو ندین به این پسر نمیدانم چه پدر کشتگی با من داشت به خدا توی این 4 ماهه حسابی پدرم در آمده موقعیی که ناراحت میشم قلبم درد میگیره اونم توی سن 27 سالگی به خاطر فشار عصبی که روی من هستش ولی چیزی که ناراحتم میکنه اینه که نکنه به خاطر این بهانه آورده و مهریه رو بالا برده این بوده که فکر کرده من هنوز نامزد قبلیم رو میخوام ولی خوب پس چرا موقع بحث کردن با خودم هیچ وقت اونو بهانه نکرده و چیزهایی رو بهانه کرده من ازش بیخبر بودم یا به صورت کامل در جریان نبودم
پدر دختر چیزهایی رو مطرح میکرد که اصلا خیلی خنده دار بودن یکیش این بود که شب بله برون چرا مهمانتون چند نفر بیشتر از تعدای بودهکه گفتین این در صورتی هستش که اصلا ما از اون تعدادی هم که گفتیم کمتر بودیم خلاصه اینکه ما میوه کم آوردیم یا اینکه چرا نوار آهنگ گذاشتین این در صورتی بود که خود اونها نوار آهنگ گذاشته بودن و خیلی مسائل ریز دیگه
راستی یک چیز دیگ هم اینکه من قبلا هم گفتم دیپلم هستم و بازاریم ولی این خانم ماما بودن و مرتب خانوادش میگفتن که خانم دکتر دادم خدمتتون و گاهی دختر لای صحبتهاش یکمی طاقچه بالا میزاشت و موقع راه رفتن توی خیابان نسبت به من کم اهمیت بود و محبتش رو ابراز نمیکرد به نظر شما این کارها چه معنی میداد
واقعا زندگی من مثل تار انکبوت میمانه با کوچکترین بادی از هم میپاشه
امروز یه چیزی یادم افتاد و اون این بود که اگر در تایپیک قبلی یادتون باشه من یه ملاقات با نامزد قبلیم در فروردین ماه داشتم که اصلا نمیدانم اگر قصد نامزد اولم بازگشت نبود چرا باید تماس بگیره قرار ملاقات بزاره و فقط درد و دل کنه و هرچی هم بگم که بزار برگردم بازم قبول نکنه
به نظر من به احتمال قوی از اون ملاقات و تماس ها مدرکی برداشته که وقتی من بخوام ازدواج کنم این بلا رو سرم در بیاره چون من با نامزد دومیم تا روز شنبه هیچ مشگلی نداشتیم حتی تا ساعت 3 بعد از ظهر باهم بودیم که یهویی از ساعت 3 تا 5 اینطور تصمیمشان عوض شده پس حتما یه چیزی دیدن که اینطور سریع تصمیم عوض کردن
نظر شما چیه دوستان اگر نظر بدن ممنون میشم
tomcat
میتونی بشینی و با خودت همش دنبال ایراد دیگران بگردی!!!
میتونیم این موضوعات و رها کنی
و یه مدت از ازدواج فاصله بگیری تا آمادگی پیدا کنی
تمومش کن
از روشهای توقف فکر و تمرین تنفس استفاده کن
به نظر من تو خیلی ریز بین هستی
البته این خیلی طبیعیه که وقتی رابطه نامزدیت دو بار از طرف نامزدهات تموم شده الان ناراحت باشی
اما اینکه همش بخوای توجیح کنی و اشکال و بندازی گردن دیگران باعث میشه خودت بیشتر آسیب ببینی
بله اونها حتما یه چیزی دیدن که تصمیمشون عوض شده اما نه یهویی ! حتی اگه حرفهای نامزد قبلیت و زیر آب زنیهای اون بوده باشه وقتی اونا خوب رفتار کردن تو رو میدیدن به اون حرفها اهمیت نمیدادن پس حتما یه چیزهایی تو رفتارت دیدن که حمل بر صحت گفته های نامزد سابقت کردن هیچ خانواده ای دوست نداره دختر آفتاب مهتاب ندیدش(که من فکر میکنم دو تا نامزدتهات اینجوری بودن) دو ماه صیغه یکی باشه بعد سر مسائل الکی جدا شن
موفق و شاد باشی
راستی یه سوال شما توی مراحل خواستگاری با نامزد دومتون با نامرد اول قرار ملاقات گذاشته بودین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
tomcat
میتونی بشینی و با خودت همش دنبال ایراد دیگران بگردی!!!
میتونیم این موضوعات و رها کنی
و یه مدت از ازدواج فاصله بگیری تا آمادگی پیدا کنی
تمومش کن
از روشهای توقف فکر و تمرین تنفس استفاده کن
به نظر من تو خیلی ریز بین هستی
البته این خیلی طبیعیه که وقتی رابطه نامزدیت دو بار از طرف نامزدهات تموم شده الان ناراحت باشی
اما اینکه همش بخوای توجیح کنی و اشکال و بندازی گردن دیگران باعث میشه خودت بیشتر آسیب ببینی
بله اونها حتما یه چیزی دیدن که تصمیمشون عوض شده اما نه یهویی ! حتی اگه حرفهای نامزد قبلیت و زیر آب زنیهای اون بوده باشه وقتی اونا خوب رفتار کردن تو رو میدیدن به اون حرفها اهمیت نمیدادن پس حتما یه چیزهایی تو رفتارت دیدن که حمل بر صحت گفته های نامزد سابقت کردن هیچ خانواده ای دوست نداره دختر آفتاب مهتاب ندیدش(که من فکر میکنم دو تا نامزدتهات اینجوری بودن) دو ماه صیغه یکی باشه بعد سر مسائل الکی جدا شن
موفق و شاد باشی
راستی یه سوال شما توی مراحل خواستگاری با نامزد دومتون با نامرد اول قرار ملاقات گذاشته بودین؟
خیر به هیچ عنوان من در مراحل خواستگاری نامزد دومیم با نامزد اولم ارتباطی نداشتم و باید بگم که کلا با نامزد دومم یک هفته هم صیغه نبودیم یعنی کلا از خواستگاری رسمی تا به هم خوردن یک هفت طول کشید که این خودش من رو مشغول خودش کرده که توی این یک هفته حرف زیادی بین ما رد و بدل نشد پس چرا اینطور شد یک مسئله دیگه هم اینکه خود پدرش مرتب میگفت که به خاطر این بدگویی هاست که تو دل ما خالی شده و باید جاپای دخترمون محکم بشه و یه اهرم فشاری داشته باشه
خوب تو که به خودت و انتخابت مطمئنی؟
جای پای دخترشونو محکم کن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
میخوام بپرسم اگر قراره که این نامزدم مثل نامزد اولم شرایط رو تغییر بده من قبول کنم خوب چرا من شرایط همون نامزد قبلیمو قبول نکردم و کار به اینجا کشیده شده به نظر شما تغییر شرایط یک جور رد کردن نیست شرایطی که در مراسم بله برون در جمع گفته شده و زیر برگه امضاء شده است و بعدش این مهریه در توانایی من نیست که بخوام قبول کنم
متاسفانه تا پای مهریه سنگین میاد میگن کی گرفته و کی داده
اصلا نمیدانم مگر اونها تحقیقاتشون رو انجام ندادن چرا دیگه باید به حرف یک آدم که خودشونم میدانن از طرف کسی اجیر شده گوش بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tomcat
اصلا نمیدانم مگر اونها تحقیقاتشون رو انجام ندادن چرا دیگه باید به حرف یک آدم که خودشونم میدانن از طرف کسی اجیر شده گوش بدن
دقیقا منم نمیدونم؟؟؟ واسه همین میگم عجیبه و بگرد دنبال ایراد کارت!!! چون یه اتفاق دو بار برات عینا تکرارشده اونم از طرف آدمهای مختلف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
هیچ کس از فردای خودش مطمئن نیست، چه برسه به دیگری.
چرا باید مهریه ای که نمی تونه یا نمی خواد را، فقط بخاطر دیگران قبول کنه؟
هر کس خودش باید نگاه کنه ببینه پاش را داره کجا می ذاره و زیرش محکم هست یا نه. کسی مسئول سفت کردن زیر پای دیگران نیست.
این خانم و خانواده اش تا این حد تابع حرف دیگرانند و تا این حد اهل زدن زیر قول و قرار و حرفشون، امروز می گن مهریه را کی داده و ... فردا مهریه اش را گذاشت اجرا چی؟
به خاطر جواب مثبت شرایطی را که نمی تونی یا مایل نیستی قبول نکن.
باز هم نظر قبلیم را می گم. شما یک مدت از فکر ازدواج بیا بیرون و از نظر روحی روانی خودت را تقویت کن.
به نظر من اگر این ماجرا سرو تهش یک هفته بوده، همین امروز تمامش کن.
توی خواستگاریهای بعدی می تونی بگیم رفتیم خواستگاری و نشد. تمام.
اما اگه هی کشش بدی، این هم برات به اسم نامزدی تمام می شه و کسی که دو مورد نامزدی ناموفق داشته کارش سخت می شه.
حتی اگر به این دختر مصر هستی هم راهش التماس و واسطه فرستادن و خبر کردن شهر نیست. همین امروز تمامش کن. شش هفت ماهی صبر کن. روی خودت کار کن. همه چیز و همه کس که آروم شد، اگر روی این دختر باز هم مطمئن تر از بقیه بودی، زنگ بزنید و اجازه خواستگاری مجدد بگیرید و ... اما نه الان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
هیچ کس از فردای خودش مطمئن نیست، چه برسه به دیگری.
چرا باید مهریه ای که نمی تونه یا نمی خواد را، فقط بخاطر دیگران قبول کنه؟
هر کس خودش باید نگاه کنه ببینه پاش را داره کجا می ذاره و زیرش محکم هست یا نه. کسی مسئول سفت کردن زیر پای دیگران نیست.
این خانم و خانواده اش تا این حد تابع حرف دیگرانند و تا این حد اهل زدن زیر قول و قرار و حرفشون، امروز می گن مهریه را کی داده و ... فردا مهریه اش را گذاشت اجرا چی؟
به خاطر جواب مثبت شرایطی را که نمی تونی یا مایل نیستی قبول نکن.
باز هم نظر قبلیم را می گم. شما یک مدت از فکر ازدواج بیا بیرون و از نظر روحی روانی خودت را تقویت کن.
به نظر من اگر این ماجرا سرو تهش یک هفته بوده، همین امروز تمامش کن.
توی خواستگاریهای بعدی می تونی بگیم رفتیم خواستگاری و نشد. تمام.
اما اگه هی کشش بدی، این هم برات به اسم نامزدی تمام می شه و کسی که دو مورد نامزدی ناموفق داشته کارش سخت می شه.
حتی اگر به این دختر مصر هستی هم راهش التماس و واسطه فرستادن و خبر کردن شهر نیست. همین امروز تمامش کن. شش هفت ماهی صبر کن. روی خودت کار کن. همه چیز و همه کس که آروم شد، اگر روی این دختر باز هم مطمئن تر از بقیه بودی، زنگ بزنید و اجازه خواستگاری مجدد بگیرید و ... اما نه الان.
پیدا جان
من گفتم جاپاشو شو محکم کن
نگفتم مهریه زیاد باشه!!!
فکر میکنی پدر اون دختر چرا مهریه رو زیاد گفته فقط برای اطمینان به پسر...حالا چرا این واکنشو نشون داده؟ چون پسر رفتاری داشته و یا اونها چیزهایی شنیدن که باعث شده دختر و خانوادش از آینده این زندگی مشترک بترسن ...جا پای دختر رو میشه با اطمینان دادن به اون و امیدوار کردنش به آینده زندگی محکم کرد نه صرفا زیاد کردن مهریه
یعنی انقدر سخته به دست آوردن دل یه دختر؟؟؟
همیشه این سوال برام هست که چرا تو واقعیت یا انجمن های دیگه پسرهایی رو میبینیم که واقعا سطحشون پایینه اما با یه دختر خیلی تاپ دوستن اونم طولانی بالای 4 سال رفاقت ... با اینکه سطح پسر پایین تره اما دختر به زور تو رابطه مونده و هیچ جوری حاظر نیست رابطه رو تموم کنه و کاملا راضییه حتی جلوی خانوادش وای میسته( واقعا این دخترا بعد ازدواجم راضین چون پسره بلده چه جوری روح دخترو تسخیر کنه بلده اطمینانشو به دست بیاره)
اما تو زندگی های مشترک برای یه مرد انقدر سخته که دل همسرشو اینجوری به دست بیاره؟ چرا مردهای مذهبی ما یا کسایی که رابطه دوستی نداشتن اکثرا بلد نیستن چجوری با زن رفتار کنن؟و باعث میشن خیلی مشکلات پیش بیاد
من با پاراگراف آخر حرفای پیدا موافقم
فعلا ازدواجو رها کن و مخصوصا اصلا حرفهای خانوادتو گوش نده که بخوان دوباره اقدام کنن...نخواه با ازدواج روی کسیو کم کنی سعی کن رو خودت کار کنی و بعد یه مدتی به ازدواج فکر کن
بابا خوب تقصیر من چیه که تا حالا با هیچ دختر دوست نبودم نمیتانم مخ دختر رو بزنم و یک کاری کنم که از من دل نکنه
حالا اگر من باکسی دوست بودم خود همین یک امتیاز منفی برام نبود جدا از مسائل مذهبی