RE: مــــــــامان! من زن میــخــوام!!
سلام
اميد، خيلي خوبه كه اينقدر به ازدواج زيبا نگاه مي كني، اما حتما حتما آگاهي هاي قبل از ازدواجت رو افزايش بده، خيلي مهمه كه معيارهاي ازدواجت رو واسه خودت رديف كني و بعد اينكه در مرحله بعد ببيني اصلا چند درصد از ملاكهاي ازدواجت واقعا براي اصل يك زندگي پايدار لازمه.
اما خوب نيست كه ميخواي از ازدواجت روحيه بگيري. شايد الان در زندگيت يكم دچار روزمرگي شدي.
بگرد و نقاط ضعفت رو پيدا كن، ببين اميد كجاي كارش لنگ مي زنه كه مي خواد از ازدواج روحيه بگيره.
در كنار برنامه ريزي شغلي و تحصيلي،حتما برنامه ريزي واسه شناخت از خودت، معيارهاي گزينش همسرت و خصوصيات مهمي كه همسرت بايد داشته باشه رو ليست كن و علت هر كدوم از معيارهايي كه برات مهمه رو حتما براي خودت مشخص كن.
اگه با همين انگيزه و روحيه جلو بري، حتما ميتوني ازدواج ايده آلي داشته باشي كه آرامش مهمترين ثمره ازدواجت باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاشي
اقاي اميد راستش تاپيكتون يه كم لبخندو اورد روي لبم
يه كم دقت كنيد,به نوشته هاتون از پست يك به بعد,اول با رنگ سياه شروع شد,كم كم رنگي شد و بعد شكلكها هم اومدن ,با اين شادي شما احتمالابه زودي با عروس خانم تشريف ميارين,نگران اون سه سال نباشيد!
همه كه راهنماييتون كردن,پس بهتره با توجه به اسم تاپيكتون مادرتونو زودتر در جريان بزارين
يه سري هم به تاپيكاي مشابه خودتون بزنين اگه پيدا كردم لينكشو براتون ميزارم
مرسی نقاشی جان!
عجب دقتی :104: . واقعا توی این تغییر در نوشتهام می تونین روحیات منو هم ببین . اولش که نا امید بودم :302: ، گفتم حالا یه تاپیکی ایجاد بکنم خدا رو چه دیدی ، شاید به راه راست هدایت شدم! الان هم خیلی خوشحالم که این کار رو کردم :227: .
البته این theme به نوعی کپی برداری از طرح خانم بهار66 هست ، ولی ناخواسته بود. (امیدوارم ایشون از این کپی برداری بنده ، رضایت داشته باشن)
آره ، همه راهنمایی ام کردن ، ولی خب باید یک کمی مقدمه سازی بکنم تا بشه مطرحش کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شيرين بانو
سلام
اميد، خيلي خوبه كه اينقدر به ازدواج زيبا نگاه مي كني، اما حتما حتما آگاهي هاي قبل از ازدواجت رو افزايش بده، خيلي مهمه كه معيارهاي ازدواجت رو واسه خودت رديف كني و بعد اينكه در مرحله بعد ببيني اصلا چند درصد از ملاكهاي ازدواجت واقعا براي اصل يك زندگي پايدار لازمه.
اما خوب نيست كه ميخواي از ازدواجت روحيه بگيري. شايد الان در زندگيت يكم دچار روزمرگي شدي.
بگرد و نقاط ضعفت رو پيدا كن، ببين اميد كجاي كارش لنگ مي زنه كه مي خواد از ازدواج روحيه بگيره.
در كنار برنامه ريزي شغلي و تحصيلي،حتما برنامه ريزي واسه شناخت از خودت، معيارهاي گزينش همسرت و خصوصيات مهمي كه همسرت بايد داشته باشه رو ليست كن و علت هر كدوم از معيارهايي كه برات مهمه رو حتما براي خودت مشخص كن.
اگه با همين انگيزه و روحيه جلو بري، حتما ميتوني ازدواج ايده آلي داشته باشي كه آرامش مهمترين ثمره ازدواجت باشه.
خیلی ممنون که همه به فکر من هستین و می خواین برام زن بگیرین :311::43: .
دقیقاً من الان اطلاعات اندکی نسبت به موضوع دارم ، به محض اتمام امتحانام می خوام در این مورد مطالعات گسترده ایی رو شروع کنم :303: .
دقیقاً حرف شما درسته :163:، من الان افتادم توی روزمرگی ، ولی خدایا شکر اون نقطه ضعفمو پیدا کردم :) ، دارم روش کار می کنم :102: ، تا بشم یه انسانی که هدفش از ازدواج چیزهای کوچک و جزئی نیست و به اهداف بلندتر فکر کنم.
http://www.hamdardi.net/thread-22741.html
به نام خدا
سلام
خیلی مسائلت شبیه به من هست
تقریباً منم 25 سالگی اولین خواستگاریم رو رفتم و الان که 28 سالم هنوزم مجردم
دلیلش اینه که مادر خیلی دیر به دیر اقدام میکنن
شک نکن حالا بهترین وقت برای ازدواجت
توی سن شما بنده نه کار داشتم نه خونه نه ماشین و نه پس انداز فقط دانشجوی ارشد بودم و خیلی راغب به ازدواج
الان کار، خونه، ماشین و پس انداز دارم اما سختگیر شدم
سختگیری بنده البته فقط جنبه معنوی داره به اضافه اینکه به دلم بشینه
یعنی دوست دارم خانومم خیلی مقید و با ایمان باشه
که دخترای خیلی مذهبی هم از اون طرف سختگیرن و جواب - میدن
به هر حال اکیداً توصیه میکنم دنبالش رو بگیرید البته با درایت و مهمترین مساله روشن کردن مادرتون هست که براتون اقدام بکنن.
الان مشکل منم همینه ، کدوم دختر هست که بخواد با من ازدواج کنه و بخواد همه چی رو با هم بسازیم .
آخه من دانشجوی ارشد 25 ساله ، از کجا خونه و ماشین جور کنم ؟!
ولی خدا بزرگه:323: .
اون کمکم می کنه
دختر خوب و قانع پیدا میشه و شرایط شما که همیشه اینجوری نمیمونه.
جای پیشرفت زیاد دارین و الان تازه اول راهه.:305:
دختری که دوستت داشته باشه و دوستش داشته باشی!
موافقم.عشق و علاقه خیلی میتونه کمک کنه اگر دوست داشتن باشه گذشت خیلی بیشتر میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
دختری که دوستت داشته باشه و دوستش داشته باشی!
اگر دیدین که دختری معیارهاش خونه و ماشین هست.همون بهتر که نشه.به هر حال باید خیلی دقیق بود.
ببخشید یه سوال هدف این تاپیک چیه ؟
مراجع سوال اصلیش چیه؟
راهنماییهای تا حالا مفید بوده؟
من اصلا سر در نمیارم:72:
فکر میکنم باید منقل شه بحث آزاد
جوانه عزیز ، بنده مراجع اصلی هستم:311: .
هدف این بود که من بنده سراپا تقصیر:302: که شرایطم در صفحه اول تاپیک ذکر شده ، آیا تصمیم به ازدواجم منطقی هست یا نه ؟:325:
اگه هست چه دختری رو باید مد نظر قرار بدم؟
و این تصمیم رو چطور به خانواده بگم.:324: