RE: در خواستگاری، در مورد اختلاف نظر هایی که با پدرم دارم صحبت کنم؟
دانوب عزیز، بی نهایت عزیز، بهار عزیز، و همه ی دوستانی که از اولش کمکم کردید ازتون ممنونم.
حرفای خیلی خوبی بهم زدید. هر چند ممکنه اینا دغدغه ی اصلیم نباشن. اما همشون، یه جورایی مشکلات جانبی هستن. و راه حل های خوبی هم تا الان گرفتم.
اما حقیقتش، فکر میکنم نتونستم منظورم رو درست و واضح بیان کنم تا اول مشکل اصلی پیدا بشه.
بخاطر اینکه بیشتر از این شرمنده شما نشم، لطفاً تا وقتی نتونستم مسئله رو درست توضیح بدم، وقت نذارید و پست راهنمایی نزنید.
خیلی از لطف همگی ممنونم.:72:
RE: در خواستگاری، در مورد اختلاف نظر هایی که با پدرم دارم صحبت کنم؟
دختر مهربون عزیزم
نکته ی که فکر می کنم دوستان مغفول گذاشتند سئوالت در مورد این بود که آیا اختلاف نظرهایت با پدرت را با خواستگار مطرح کنی یا نه ؟
خانمی :
وقتی شما و خواستگارات قراره با هم صحبت های دو نفره داشته باشید و مسیر شناخت را طی کنید ، هم ایشان لازم است که راه شناخت خود و فضای خانواده را برای شما باز بگذارد و بشناساند هم شما برای وی .
لذا در این وضعیت یعنی شناساندن خود و خانواده شما چهارچوبها و خط قرمزهایی را باید در نظر بگیری و با در نظر گرفتن آنها هرچه اطلاعات لازم هست را بدهی اطلاعاتی که ضرورت دارد اما نحوه بیان و چگونگی آن مهم است . مثلاً جایی که نظراتت با پدرت متفاوت هست که نیاز هست و لازمه برای اینکه خواستگارت درست شما را بشناسد آنرا بداند لازم است بگویی من در فلان زمینه که پدرم اشاره داشت نظر متفاوتی دارم و نظرم فلانه البته بسیار برای پدرم احترام قائلم و تا زمانی که در منزل پدری زندگی می کنم روی حرف ایشون حرف نمی زنم اما در زندگی مستقل خودم روشم فرق خواهد کرد و پدرم هم آدمی نیست که بخواهد دخالت کند و روشش را تحمیل کند ما در زندگی شخصی خود کاملاً مستقلیم و با همسرانمون همراهیم . اما تا زمانی که در خانواده هستیم حفظ کیان خانواده با پدر هست و نظارت وی برای ما قابل قبول و امنیت ساز است ، همانطور که در آینده این جایگاه را برای همسر خود قائلم و لازم میدونم این جایگاه را در تربیت فرزندانم به آنها تفهیم کنم ، که پدرشون حافظ کیان خانواده هست و نیازه با احترام پذیرایش باشند تحت نظارتش با تعاملی دوستانه و صمیمی .
امیدوارم به سئوالت پاسخ مناسب را داده باشم . حفظ احترام پدر و مادر به این معنا نیست که تفاوت دیدگاه در کمال ادب مطرح نشود بلکه در سرکوب کردن و تندی و ابراز ناراحتی و انزجار از نظر آنها و تاکید روی دیدگاه خود و ترس از این تفاوتها و مطلق دانستن نظر و دیدگاه خود است .
.