نوشته اصلی توسط nahid-n
آره عزیزم پر خشمم،پر نفرتم
آره از جایی که زندگی میکنم بدم میاد. کسی نمیگه دلت همه میگن جای زندگیت
[color=#4682B4] ناهید جان این خشم و نفرت احساس تازه ایه یعنی بعد از اون پستاییه که درباره ناراحت بودنت گذاشته بودی؟ اگه جدیده یعنی وارد یه مرحله ی تازه شدی! برعکس اونچه که فکر می کنی کارایی که کردی فایده داشته روی بهبودیت و یه جورایی از خواب بیدار شدی حال و وضعیتو دیدی و عصبانی هستی![/color] اتفاقا کنترل خشم راحت تر از افسردگیه گل من. اگه می تونی هر وقت عصبانی می شی برو بدو. نمی دونم خونت چطوریه. مثلا شهرکی یا جای محصوری هست که نصفه شب امن باشه همون نصفه شب که داری از زور عصبانیت و خشم منفجر می شی برو بدو. نمی شه باید یه باشگاه پیدا کنی اطراف خونت یا اینکه یه استخر یا هر جایی که بتونی توش ورزش کنی.
دوستش دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متنفرم، دلم میخواد حقارتشو ببینم، وحشی شدم،
قربونت برم این نفرت هم یه جور احساسه. یعنی هنوز وابستگی ای داری اما به شکل نفرت. به سلامت این دوره رو بگذرونی بعدش دیگه می شه بی تفاوتی! و ازادی از هر نوع احساسی نسبت بهش :72:
چیکار کردم
همه کار.خواهرزاده، دوست، مقاله، خودشناسی
همونطوری که گفتم همه اش فایده داشته! ادامه بده. لینکای جدیدی رو هم که گذاشتم بخون.
چه فایده وقتی حقیقت اینه
پپپپپپپپپپپپوووووول
حقیقت فقط همینه، وقتی نداری حتا نمیتونی یه جفت جوراب بخری واسه خودت و دلت خوش بشه
پول یه جور قرارداده بین ادماست. می دونم خیلیا نمی فهمنش. ولی خود پول مهم نیست. ارزشش از ارزش دادن ما بهش میاد. پول یه تکه کاغذه که ادما قرار گذاشتن که ارزش داشته باشه.
الان تو حال خودت رو بذار اولویت. خوب که بشی خودت می تونی در حد نیازت پول دربیاری گل من.
وقتی داری مهم نیست چی خوردی و از کجا داری
داری
حقیقت اینه
کار نیست
خفت هست
بدبختی هست
هوس هست
داغون شدم اینجا
حسرت هست،حسرت حتا یه ذره محبت وافعی
دنیای آدما کثیفه
احساس میکنم یه بیمار روانیم
دیگه داری نسبت به خودت کم لطفی می کنیا گلم.