RE: شوهرم بابچه مخالف است ومن به شدت بچه دوست دارم
ازیتا جان اگه مشکل مالی ندارین خوبه. اما وقتی شوهرت فکر می کنه بچه وحشتناکه یعنی از جهت فکری امادگی نداره. اگه هم تو این وضعیت بچه دار شی همه ی مسوولیتای بچه رو ممکنه به دوش تو بذاره.
اگه می تونی سعی کن بفهمی چرا بچه رو یه موجود وحشتناک می دونه. می دونم سخته ولی اگه بفهمی چرا می تونی مشکل اصلی رو رفع کنی تا از نظر فکری هم کم کم اماده شه.
مرسی مینوش جان من دلیل اصلیشو خانوادش میدونم چون خیلی مخالف این مساله هستن ومتاسفانه شوهرم فکرمیکنه هرچی میگن درسته درصورتی که خیلی ازحرفا وکاراشون اشتباهه وقتی هم پدرشوهرم این موضوع روپیش میکشه من سریع موضوع روعوض میکنم چون خیلی برام دردناکه
ازیتا جان. نمی تونی قاعدتا فکر و رفتار خونواده ی شوهرتو عوض کنی. ولی اگه بتونی یه جوری کمک کنی تا شوهرت به یه ثبات و بلوغ بیشتر فکری برسه و یه جورایی خیلی هم خودشو بچه ندونه احتمالا دیگه خیلی هم به حرفای خونوادش گوش نمی ده. اما نمی دونم چطوری می تونی اینکارو بکنی. سخته. باید یکی که می دونه مثلا مشاور سعی کنه بفهمه مشکلو و بهت راهکاری چیزی بده.
در مورد ناراحت شدنت از حرفای خونواده ی شوهرت حق داری. اگه بچه دار شدن هم برای یکی مهم نبود و هی یکی راجع بهش حرف می زد خوب ناراحت می شد و می رفت رو اعصابش.
اینا نظرات من بود. ممکنه اشتباه کنم عزیز. ازدواج نکردم بچه هم ندارم مشاور هم نیستم! واسه همینم اگه توی حرفام چیزی به نظرت نادرست می یاد بهش توجه نکن و سعی کن یه راه درست پیدا کنی واسه ی این مساله ای که داری گلم. موفق باشی.
مرسی مینوش جان ایشالا موفق باشی
سلام دوستان من خیلی احساس تنهایی میکنم چیکارکنم به نظرشما؟
سلام دوستان همسر منم اینطوریه منم خیلی بچه دوست دارم ولی همسرم قبول نمیکنه میگه واسمون زوده البته من 23 سالمه همسرم هم 25 و یک ساله عروسی کردیم دوست ندارم فاصله سنیم با بچه م زیاد بشه چیکار کنیم آخه!!!!
سلام دوستان عزیز من دارم از شوهرم متنفرمیشم چیکارکنم حالم اصلا خوب نیست دیگه دلم نمیخاد باهاش زندگی کنم
سلام.چطور میخواین با این همه سردرگمی احساسی مادر بشین؟فقط چون همسرتون میگن فعلا زوده واسه بچه دارین ازش متنفر میشین؟اگه خدایه نکرده اصلا بچه دار نمیشدین چی میشد؟اروم باشین .شاید همسرتون بخاطر همین خلقیاتتون فکر میکنن هنوز امادگیشو ندارین.شما یه عروسک میخواین واسه بازی یا یه بچه که مظهر وثمره عشقتون باشه؟کدوم پدر مادری بدش میاد دامن بچش سبز بشه؟شاید شوهرتون ازشون خواسته تا در مورد زمان بچه دار شدن تایید کنن که زوده واونا هم خواسته شوهرتونو پیاده میکنن.رواین قضیه حساس شدین انگار.یه مدت بهش فکر نکنین.بفرض همسرتون گفت الان بچه بیاریم با این تن پراسترس واین ذهن مشوش میخواین میزبان نی نی باشین؟بعد از اینکه ارامشتونو بدست اوردین.به نرمی ذهن همسرتونو اماده کنین.اتاق دوم خونرو با عنوان اتاق نینی صدا کنین.وقتی رفتین مثلا جوراب واسه خودتونو شوهرتون بخرید یه جفتم بخرید ازون فسقلیا واسه نینی و....منم وقتی میخواستم اینو به همسری بفهمونم که بچه میخوام ازین کارا کردم یه جفت جوراب خریدم گذاشتم توکشوی جورابا :311:اون موقع کارتون نمو اومده بود خریدم وچند بار تماشا کردیم واقعا احساسات پدرانه همسری روقلقلک داد.اینجوری خیلی منطقی فهمید که یه نفرسومی هست که بالاخره باید بیاد توخونه .باور کن کسی که حالش از بچه بهم میخورد یه روز رفته بود کلی گشته بود کتاب اسم خریده بود.اینا صرفا دیدگاه شخصی منه ممکنه درست نباشه............:72::72::72::72
سلام دوست عزیز .
تنفر !!!!
بسیار کلمه خانمان سوزی هست که هیچوقت ان را ملکه ذهنت نکن !
دوست عزیز اگر بچه دوست داری به داشتن آن اصرار نکن و از همسرت نخواه که بچه دار شوید !!
شما به به ها عشق بورز و دوستشان داشته باش ولی دیگر پیش همسرتان حرفی از بچه نزن تا کم کم خودش راضی شود !
فکر می کنم چون اصرار های شما را می بیند کمتر تمایل نشان می دهد پس شما تلاشتان را کردید باقی را سکوت کنید تا پیش خودش کمی خلوت کند !
سلام هیام جان مرسی ازاینکه نظردادی راستش من خیلی وقته دیگه به شوهرم اسرار نمیکنم هیچوقت هم ناراحتیامو جلوش بروزنمیدم همه بهم میگن خوش اخلاقم نمیدونم شاید این حسم نسبت به شوهرم فقط واسه بچه نباشه خیلی مشکلات دیگه با شوهرم دارم که نمیتونم اینجا بگم راستش شوهرم اول ازدواجمون باهام خیلی بدرفتاری میکرد ولی من خیلی تحمل کردم ومیکنم تازه یکم اخلاقش بهترشده.
مرسی چشمک جان من با وجود شوهرم خیلی حس تنهایی دارم زیادگریه میکنم وافکارمنفی خیلی سراغم میاد همش حس میکنم توزندگیم شکست خوردم