RE: آيا طلاق بهترين راه حل براي من هست؟
درسته عزیزم ، اسم من انگلیشه اسم شما فینگلیش:46:
درسته همسر شما 29 سال اینجور بزرگ شده و تغییر شخصیت واقعا سخته. اما اصلاح زندگی شما منوط به تغییرات هردوی شماست
زمانی که همسرتون پیش قدم شد برای صحبت برای اینکه حس نکنه برچسب بیماری بهش خورده و وارد فاز دفاعی نشه اگر به شما گفت" مشکل از شماست و خودت باید درمان بشی"
بگو: برای درمان من شما به عنوان همسر باید کنارم باشی. تو جلسات درمانی باید هردوباشیم
شاید به این شکل غرورش کمی ارضا بشه و کم کم تو جلسات درمانی حاضر بشه و نفر سوم اشتباهاتش رو بهش بگه.
دوست عزیز چیزی که مسلمه الان همسر شما اگر مستقیم بهش بگید تو مشکل داری برو درمان شو اصلا نمیپذیره.
با ترفند باید راضی بشه.
ضمنا اشتباهی که داشتید از برخورد فیزیکی همسرتون پیش مادرشوهر شکایت کردید....اخه دختر خوب ایشون مادرشه با حداقل شناختی که خودت هم داری باید بدونی طرف پسرش رو میگیره. ضمنا حریم زندگیتون هم از بین میره.
تو این مدت کمی تمرکزتون رو روی خودتون بگذارید.
جلسات مشاوره میرید الان خودتون ؟؟؟
مشكل من اينكه كه نفر سوم تو زندگي زناشويي هميشه مادرشوهرم بوده كه هميشه طرفدار پسرش بوده.
بله ، من الان خودم تنهايي پيش روانشناس مي رم، ايشون فقط حرفام رو مي شنوه و فعلا راه حلي ارائه نداده.البته چون فقط يك جلسه 20 دقيقه اي باهاش داشتم.
سلام دریا.من واقعا متاسفم.پدر من از مادرم جدا شد.چون اون اواخر پدرم جلو ما زن میوورد خونه و حتی به زور با مادرم س... میکرد...یکسری اخلاقاش مثل بابامه...بنظر من جدایی بهترین راه...الآن زندگی خوبه و خیلی بهتر از قبله...بهترین تصمیم رو مادرم گرفت...مادرم غیابی طلاق گرفت و مهریه نگرفت...مادر منم خیلی تحمل کرد...ولی درست نشد.از هیچی نترس...ببین کیا اوضاعشون نزدیک به اوضاع شما بوده...ببین به چه نتیجه ای رسیدن...الآن چند سال از طلاق مادرم میگذره...همه چی بهتر ...از ...قبله...
الماس عزيز، ممنون از خوندن تاپيك و جوابي كه دادين .
شوهر من هميشه ادعا مي كنه كه عاشقمه، ولي وقتي برادرش كه 5 سال از من كوچيكتره دست روم بلند كرد هيچي نگفت، ولي فكر نمي كنم جرات اينكه با زن ديگه اي رو باشه داشته باشه. كار شوهر من طوريكه مي تونه هر كاري بخواد انجام بده ولي من از اين لحاظا بهش اعتماد كامل دارم.
من شايد طلاق بگيرم، ولي سر اين مساله نخواهد بود كه اون مثل پدر شما باشه.
گفتم دریا جان...پدرم (بعضی)رفتارهای شوهر شما رو داشت...ولی خوب پدر من هم خوبیایی داشت...ولی بدیاش بسیار بیشتر از خوبیاش بود... .
سلا.
دوستاي خوبم باز من دلم پر شده و احتياج به درددل دلرم.
ديشب شوهرخاله شوهرم زنگ زده با بابام، مي گه من با فلاني(شوهرم ) حرف زدم، اينا مشكل اساسي ندارن، الانم مي رم عروسي، بعد از برگشتن دوباره باهاش حرف مي زنم.
اين شوهر من تو خودش هيچ نقصي نمي بينه كه هيچي، همه رو مي ندازه گردن من.
صبح بعد از نماز با قران استخاره كردم، برام بد اومد.
خيلي از صبح دلم گرفته.
دریا جان من همیشه تاپیکتو پیگیر میکنم ولی چیزی به ذهنم نمیرسه که باید چیکار کرد فقط برات دعا میکنم، کاش این مردا درک میکردن نباید با صدای بلند و دست بزن روح و جسم لطیف زن رو شکنجه داد.
عزیزم استخاره در چه مورد کردی که برات بد اومد؟؟
برات دعا میکنم گلم که هرچی برات خیره همون پیش بیاد.:323:
سلام دریا جان...استخاره برای چی؟؟؟
چقد رخوبه که دریا جان تمام فامیل به دنبال اشتی دادن شما هستن....زمانیکه من با همسرم اختلاف داشتم خانواده همسرم نمیذاشتن کسی بفهمه و جلو جلو خودشون کارای طلاق توافق رو هم کرده بودن !
مطمئن باش اینجوری خیلی زودتر مشکلت حل میشه
چه چیزی رو انداخته گردن شما؟
صبوری کن دریا جان...خدا با صابرینه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام دریا جان...استخاره برای چی؟؟؟
چقد رخوبه که دریا جان تمام فامیل به دنبال اشتی دادن شما هستن....زمانیکه من با همسرم اختلاف داشتم خانواده همسرم نمیذاشتن کسی بفهمه و جلو جلو خودشون کارای طلاق توافق رو هم کرده بودن !
مطمئن باش اینجوری خیلی زودتر مشکلت حل میشه
چه چیزی رو انداخته گردن شما؟
صبوری کن دریا جان...خدا با صابرینه...
سلام مريم جان.
عزيزم اينكه شوهرخاله شوهرم آدم خوبي هست و مي خواد زودتر سر خونه زندگيمون برگرديم شكي نيست.ولي اينكه كل فاميل بفهمن ادم با شوهرش درگيره خيلي بده، مخصوصا كه با كار مادرشوهرم همهي فاميل ما از شوهرم بدشون مياد.
عزيز دلم، من 2 هفته قهر كردم رفتم عين خيال خونواده شوهرم نبود، مخصوصا مادرشوهرم. هميشه مي گه بايد آدم درست فكر كنه ولي درست فكر كردن مگه به زمان هستش؟
از اولين روزي كه مادرشوهرم اومد خاستگاريم ، تا روزي كه عقد كرديم درست 6 ماه اومدن و رفتن ، اونم مثلا 1 بار خودش اومد 1 ماه بعد پسرش رو آورد، 2 ماه بعد دوباره اومدن.
روي هم رفته يه خانواده اي هستن كه 1 سال هم ازشون احوال پرسي نكني اونا قدم جلو نمي زارن.
استخاره كردم براي اينكه آيا يه فرصت ديگه بهش بدم؟
شوهر من كاش مي رفت كاراي طلاق رو انجام مي داد لااقل اون طوري آدم مي فهميد تكليفش رو مي دونه، اينا ميرن ميشنن كه يكي ديگه كاراشون رو انجام بده. در كل به نظرم شوهرم به زندگيش بي تفاوت هست.
دربا جان سلام
واقعا درکت میکنم بلاتکلیفی خیلی ازار دهندست
دوست عزیز اینکه اقوام به فکر شما هستم چیز بدی نیست .اما اینکه شوهر شما خودش رو پشت همه چیز پنهان کرده و افسار زندگیش رو به دست نداره چیز جالبی نیست.
دریا جان من فکر میکنم تا زمانیکه همسر شما متوجه شده که شما به هرشکلی میخواید به اون زندگی برگردید خیالش راحته و اقدام جدی نمیکنه(به قولی میدونه همه جوره شما رو داره و 100 سال دیگه هم در خونتون قفل باشه دریا میمونه به انتظار)
به نظرم این پیغام بردن از طرف اقوام برای خانواده شوهر رو کاملا قطع کنید. (ممکنه بگید خودشون نگران هستن و زحمت میکشن اما محترمانه بخواید که انجام ندن.)این باعث میشه خود همسرتون وقتی پیام رسون نداشته باشه خودش وارد عمل بشه. هرکس هم خواست برای شما پیغام بیاره محترمانه بگید: لطفا به شوهرم بگید حرفهاش رو خودش مستقیم به من بگه"
شاید زمانش رسیده با یک مشاور حرفه ای مشورت جدی داشته باشید وبرنامه ریزی کنید. و طبق زمان بندی پیش برید. نمیدونم برای شما این زمان چقدره 2ماه -1سال -3 سال ولی خواهشا برنامه داشته باشید.
این عمر شماست که داره تلف میشه و عمر زندگی مشترکتون.