درود
Jodashodeh جانم خوبی؟ من نمی توانم درکت کنم ولی همراهت هستم می دانم از چه سخن می گویی.
ببینید ظاهر آشکارترین ملاک برای آشنایی و دوست داشتن است یعنی یکی از ملاک ها است.
بنابراین باید گفت اگر ظاهر شخصی در اولین مرتبه توجه ما را جلب نکرد مطمئن باشید قطعا در آینده هر رفتاری که از سوی همسر ما سر زند و مورد پسند ما نباشد به ظاهر او نسبت خواهیم داد در واقع نوعی تعمیم است.
به این دلیل است که مراجع عزیزمان نمی تواند صرفا به معیارهای خوب همسرش توجه کند زیرا اصلی ترین معیار در ذهن او ارضاکننده نیست.
اما آیا این بهانه ای خوبیست برای Jodashodeh جان که همسرش را ترک کند یا نسبت به او بی تفاوت باشد؟
نه عزیزجان... توجه کن همسر ما با هر تیپ (خیلی لاغر0مردنی..خیلی چاق(بشکه) باشد) و با هر ظاهری باشد اگر ما عاشق او باشیم...یعنی اگر با عشق با او ازدواج کرده باشیم ایشان در نظر ما فرشته مهربانیست . و حتی در رابطه جنسی با او لذت می بریم.
به نظرت علت چیه عزیزم؟
اولا>> انتخاب نادرست شما..
دوم>>طرحواره ها(هر مرد از کودکی در ذهنش زنی را برای س ک س و رابطه عاطفی در نظر می گیرد و خواهان است در آینده با زن و ثیپ مورد علاقه خود ازدواج کند)
ولی در برخی موارد مردان رو به هرزه نگاری(تصویرسازی ذهنی و تکرار آن تصویر و تثبیت ان در ذهن می شوند و علایق خود را با آن تصویر به پیش می برند) می آورند.
بنابراین عزیزم مشکل شما حل شدنی است چطور؟
ابتدایی ترین کار این است که باید به روان شناس مراجعه نمایی... قطعا ایشان با استفاده از روش "صندلی خالی" و.... شما را در فضای قرار خواهد داد که با تصاویر ذهنی خود روبه رو شوی و سپس به کمک راهنمایی های او تصویر ذهنی خود را اصلاح کنی.
و در آخر توصیه می کنم هرگز حرف دلتان را از همسر پنهان نکنید بعد از مراجعه به روان شناس با همسرمهربان خویش در مورد ذهنیات و علاقه ای که داشتید صحبت کنید و بگویید چرا نمی توانید نسبت به او ابراز علاقه کنید.
برای درمان قطهی:
""مراجعه هر دو شما به مشاورالزامی است""
...............
نترس آقا می دانم زندگیت زیبا خواهد شد
بدورد:72: