RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام دو رو ز خانم نازنین 1 تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است نگران هستم حا ل پدر بزرگ بد شده باشد
اعضای خوب تالار امشب برای پدر بزرگ خانم نازنین 1 برای شفا بیماری همه اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب زیارت عاشورا بخونیم تا پدر بزرگ خانم نازنین 1 شفا پیدا کند امین:323::323::323::323:
سه مرتبه صلوات بلند ختم کنید :323:
ا للهم صلی علی محمد وا ل محمد و عجل فرجهم
سلام
وای اقای ابراهیمی شما چقدر مهربونید به خدا نمی دونم چه جوری باید تشکر کنم از شما
و از همه دوستان خوب و مهربونی که دعا می کن برای رفع مشکل دیگران و شفای بیماران
ببخشید من دو روز مرخصی بودم و نتونستم از سرکار بیام
خونه هم انقدر جو نا مساعدی داشت که اصلا سمت کامپیوتر هم نمی اومدم
خیلی ممنون از اینکه برای سلامتی پدر بزرگ من دعا کردید
راستش فکر کنم حالش بهتره
نمی دونم اصلا می ترسم حرفی بزنم
ولی خوب نیست
نمی دونم دیگه جلوی تقدیر رو که نمیشه گرفت و کلا میشه جلوی تقدیر رو گرفت .ولی امید وارم تقدیر این نباشه که بخواد بره
امیدوارم اتفاق خوبی بیفته..
به بهار شادی داشتم می گفتم تازه تازه یکمی ارامش اومده بود تو خونمون ولی مثل اینکه عمر این ارامش خیلی کوتاه بود...
از دعا و ابراز محبتتون ممنونم
ایشاالا که همه بیمار شفا پیدا کنند و پدر بزرگ منم جز اونها باشه :72::72::72::72:
من اصلا حالم خوب نیست
بد جوری درگیرم با خودم
برای انتخابی که نمیدونم درسته یا غلط
سلام
خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بیاید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام دوستان
خانم بی دل عزیز برگردید این آقا محمد شوخی کردند که شما ناهار همه را دعوت کنید ....جای خالیتون کاملا مشخصه ...
دوستان من هم نگران گلنوش شدم کسی ازش خبر داره که کجاست ؟
پاییزان جان هم که در گیر آزمون هستند انشاءالله که رتبه خوبی دریافت نمایند :46:
:72:
من با جهان در صلح هستم
جهان هم با من در صلح هست...:310:
دوستانی دارم ,بهتر از آب روان
وخدایی که در این نزدیک است
لای این شب بوها,پای آن کاج بلند
روی آگاهی آب, روی قانون گیاه
:310::72::310:
امیدوارم حال همگی خوب باشه ...دوستتون دارم خیلی زیاد:72::72::72:
نازنین جان
خیلی خوشحال شدم که پدر بزرگت حالش خوب شده و اوضاعت بر وفق مراده :72:
========================================
دوستان گلم
ازتون میخوام تو این شب عزیز برای من خیلی خیلی دعا کنید چون هیچ وقت به اندازه الان مستاصل نشده بودم
برام خیلی زیاد دعا کنید تو این شب عزیز....
سلام
خانم داملا چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام دوستای خوب و گلم
نزدیک به 10 ماهه که توی این تالار عضو هستم و خدا رو شکر از خیلی از نوشته ها و حرف ها چیزهای
خوبی یاد گرفتم!
امروز داشتم تاپیک ها رو دونه به دونه بررسی می کردم و یک نکته خوب که توی تالار داره دوباره موج
میزنه این هست که چقدر بچه هایی که با من وارد تالار شدن و حتی زودتر از من رشد کردن و کاملتر
شدن!
سبکتکین دیگه اون دختر منفعل و افسرده نیست و نظراتش واقعا پخته و زیبا شده!
اقلیما که یک روز واقعا از زندگیش سیر شده بود چقدر عوض شده ، مثبت شده و سازنده!
لیلا موفق که روزی زندگیش پر از زخم بود چه زندگی زیبایی داره!
یک زن امیدوار چقدر روحیش عالی ، تلاشگر و سازنده شده و چقدر نظراتش متکاملتر و نگاهش به
مسائل زندگی عمیقتر همین طور آفتاب همدرد عزیز.
رایحه عشق چقدر پخته تر شده و ویدای عزیز چقدر نظراتش اثر بخش تر!
نازنین1 چقدر عوض شده و کاملتر شده و چشمک چقدر کاردان تر و لایق تر شده برای مدیریت زندگیش!
Azadeh_mm چقدر عوض شد روحیاتش و گل یاس یاد گرفت که چطور خوشبخت تر زندگی کنه!
و خیلی های دیگتون مثل جناب خارپشت و جناب فرهنگ که سعی کردن زیاد حساس نباشن و بهتر و
منطقی تر به زندگی نگاه کنن!
یا جناب hamed65 که چقدر نظراتش متکاملتر و عالیتر شده!
و خیلی های دیگتون مثل بهار66 و دختر مهربون ، ایوب ، جوانه ، blue sky ، نقاشی و ... که دنبال
شناخت بیشتر خودشون و زندگی بهتر هستن که واقعا عالی عمل کردن!
ازون ارزشمندتر اینکه شما عزیزان تجربیاتتون رو به دیگران هم منتقل می کنین و بسیار خدا رو شاکرم
که دوستانی چون شما دارم!
یک خدا قوت هم به مدیران خوب تالار ، مدیر عزیز همدردی ، فرشته مهربان ، آقا کیوان و آقا حامد که تالار
خوب همدردی رو با خلوص نیت می گردونن و با گردوندن این خونه پر مهر باب آشنایی من رو با شما
عزیزان باز کردن ..
راستی بچه ها یادم رفت بگم بهار شادی چقدر منطقی تر شده و چقدر داره سعی می کنه حساس و
هیجان محور و احساساتی نباشه و با تفکر کارهاش رو پیش ببره! یادمه اولین باری که جناب فرهنگ27
تو تاپیک "تاحالا دقت کردین" بهم گفت چقدر تغییراتت مثبت تر شده از وقتی که از "بهار غمگین" شدی
"بهار شادی" ، چقدر خوشحال شدم و این حرف برام از 100 ها رتبه با ارزش تر بود چون که یک چیز
جدید بهم اضافه شده بود! خوشحالم که در جمع شما هستم و دارم هر روز نکات جدید یاد می گیرم!
الهی که دلهاتون شاد باشه و لب هاتون همیشه خندون :)
:72:
سلام گلنوشی چطوری عروس خانوم یعنی چشمام دارن درست می بینن اون زیر صفحه تو افراد انلاین نوشته گلنوش 67؟؟؟
کجا بودی !می دونم نمی تونی جواب بدی ها!آخه کمرنگی
خیلی دل تنگت بودم
:46::72::46: