RE: به ابراز علاقه شوهرم احتیاج دارم
دلینا جان..خواهر خوبم...این چه حرفیه؟خدا شاهده دوستت دارم و خیلی وقتها برات دعا میکنم.
دلینا جان برادرم شدیدا دچار مشکل حادی شده که متاسفانه قابل ذکر نیست.کار من و مادرم شده شبانه روز گریه.از دورن دارم خورد میشم و صدای خورد شدنم رو میشنوم.خودم خیلی درگیرم و در عرض دو هفته 5 کیلو وزن کم کردم.
خواهش میکنم برای برادر منم دعا کنید.همه دوستان...شدیدا به دعاتون نیاز دارم.در بدترین لحظات باهاتون بودم و براتون سر جانماز اشک ریختم.برای منه دردمندم دعا کنید.برای دل شکسته مادرم دعا کنید.دستم از همه جا کوتاهه...
ببخشید دلینا جان..به خاطر همینه کم سر میزنم.دیگه دل و دماغ اون پستای طولانی رو ندارم..
انشالله مشکل همه مون حل شه.:323::323::323::323::323::323::323::323::323: :323:
مریم عزیزم
ان شاا.. مشکلت حل بشه
براتون صلوات نذر کردم.....مامانم هروقت حاجتی داره واسه مادر امام زمام (عج) صلوات میفرسته
ان شا ا... مشکلتون حل بشه :323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویکتوریا
ببین عزیزم لوس بودن خوبه اما فقط گاهی وقتا کارسازه مردا عاشقه زنهایی میشن که براشون دست نیافتنی باشن سعی کن حالا که توی رفتارش تغییری نمی بینی رفتار توام مثل خودش باشه. چند روز سرد و مغرور باش ببین عکس العمل اون چیه؟ببین دلینا جون بدت نیاد ها ولی من فکر میکنم عشقت واسش عادی شده فکر میکنه که تو همیشه در دسترسشی حتی اگه بهت محل نده. پس یکم کم محلیش کن و همیشه در دسترسش نباش.بذار قدرتو بدونه.به خدا اگه براش ناز کنی و خودتو بگیری قدرتو میدونه .سعی کن واسه خودت همیشه یه حریمه خصوصی داشته باشی. درسته که مرد شهوت و شکمش واسش مهمه اما اگه واسه یه مرد خودتو عادی کنی دیگه همه چیز تمومه پس سعی کن واسش عادی نشی..
سلام دلینا جون، منم با نظر ویکتوریا کاملا موافقم. شوهر من هم سر یه مسئله ای،دقیقا شده بود مثل همسر شما. همین طور سردشده بود و اصلا باهام حتی حرف هم نمیزد.از سر کار که برمیگشتیم میرفت روبروی TVتاشب موقع خواب...(مثلا میخواست بگه که از دستم ناراحته و اینو حتی بهم گفت که از روی اجبار با من زندگی میکنه)5 الی 6 روز طول کشید،درکت میکنم، چون خیلی برای منم سخت بود. یکی از دوستانم حرفای ویکتوریا رو بهم گفت، تو تنهایی گریه میکردم ولی پیشش خیلی عادی رفتار میکردم. و در همون حین خودمو براش میگرفتم و کاری باش نداشتم،وظایفم رو انجام میدادم.غذا درست میکردم و خونه همیشه مرتب بود و بیشتر از همیشه به ظاهرم میرسیدم.اما خودم رو سر گرم کارام وعلائقم میکردم، مثلا کتاب میخوندم، ولی پیشش نمینشستم...کم کم وقتی دید که من اصلا به رفتاراش اهمیت نمیدم و حساس نیستم، خودش نرم شد. فکر کن کسی که 6 روز شبا پشتش رو بهم میکرد ومیخوابید، اون شب تا صبح بغلم کرده بود... هنوزم با اینکه باهم خوبیم،من همون رویه رو دارم ادامه میدم،بهش بیتفاوتی نمیکنم، ولی نمی زارم از عشقم هم سیراب باشه... عزیزم یه کاری کن که همیشه همسرت له له عشقت رو داشته باشه. :324: (گدایی عشق ممنــــــــــــــــــــــ ــــــــوع) پیشش اصلا مظلوم نمائی نکن وخودتو به مظلومی نزن و گریه نکن. انشالامشکلت حل میشه عزیزم، ناراحت نباش. :43:(مریم جون ایشالا گرفتاری شمام حل میشه،من براتون صلوات نذر میکنم):72::72::72:
مالی عزیز مگه نمیگن اگه به شوهر کم محبت کنی جای دیگه دنبال محبت می گرده؟ پس اگر هم محبت کنیم که خودشونو کنار میکشن ، اگر هم نکنیم که بدتر! پس چیکار باید کرد؟؟
ساناز جان سلام. من نمیگم محبت نکنیم، من میگم محبت اندازه داره. اگه زیاد باشه همسرت بعد از یه مدت زده میشه، اگه کم باشه که به قول شما جای دیگه دنبال محبت میگرده... اما در مورد دلینا جون اصلا قضییه فرق داره، من میگم همسر دلینا باید متوجه اشتباهش بشه، وقتی دلینا با این بی تقاوتی های همسرش باز بهش بیش از حد محبت کنه، یه جورایی به رفتار زشت همسرش جایزه میده ومیگه توهر چقدر هم که بی تقاوت باشی من بازم دوست دارم و بهت محبت میکنم ،اینطوری همسرش متوجه اشتباهش نمیشه ودست از رفتارش بر نمیداره.(من نمیگم که دلینا جان دوست داشتنش رو حذف کنه، اون با مرتب نگه داشتن خونه وخودش و درست کردن غذاهای خوشمزه، داره به همسرش میگه ، تو و زندگیم برام ارزش دارین و مهم هستین) ساناز جانم :72:نظر من اصلا کارشناسانه نیست .من میگم با محبتهای بیجامون ،خودمون همسرامون رو خراب میکنیم. این تجربه من تو زندگیمه عزیزم.
mali عزیزم
مرسی از توجهت
اتفاقا نظرت خیلی هم کارشناسانه هست عزیزم
مساله اینجاست که من نمیتونم این نظر رو اجرا کنم...نمیتونم بهش ابراز علاقه نکنم ..هی بخودم میگم امشب دیگه عادی باشم ....نبوسمش....هی توجه نکنم....یا ازش نخوام بهم توجه کنه
اما نمیشه
قبلا خونه بودم وسرکار نمیرفتم ......توتاپیک قبلیم هم بچه ها گفتن خودتو سرگرم کن و....از 1 اردیبهشت سر کار رفتم ....حالا حسابی درگیرم اما باز شب که میادخونه من عین پروانه دورش هستم
میدونم که باید تعادل رو حفظ کنم اما....
کاش بهم راهی رو نشون بدین که بتونم بیتفاوت رفتار کنم:43::46::72:
دلینا جان راهش بی توجهیه نگو نمیشه باید بشه .
یه خرده خویشتن دار باش و جلو خودت رو بگیر تا بیاد سمتت.صبر داشته باش
مگه نشنیدی:
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
راست میگی گلنوش جان تا بگم نمیشه راه به جابی نمیبرم
نشستم فکر کردم دیدم چون یهویی نمیتونم بیتوجهی کنم هی میگمن میشه باید کم کم شروع کنم
فردا نگم چرا نیومدی منو ببوسی
پس فردا ابراز علاقه نکنم
پسون فرداش ...........
سلام عزیـــــــــــــزم، من مطمئنم که توحتما میتونی. خواستن توانستن است... توخودتوتغییر بده، و اعتماد به نفستو ببر بالا، اونوقت میبینی همسرت چطور عوض میشه ومثل پروانه دورت میچرخه...این یه متنی از کتاب رازهایی درباره مردان، نوشته باربارا دی آنجلیس هست، خوب دقت کن گلم...(نتايج فداكاري هاي بي مورد براي بدست آوردن عشق
هنگامي كه رؤياهايتان را فداكرده و خود را در درجه ي دوم اهميت قرار مي دهيد: چنين مي پنداريد كه مردتان شما را بيشتر دوست خواهد داشت. ممكن است مردتان شما را
بيشتر دوست داشته باشد و ممكن است برعكس، چنين نباشد، اما موردي كه حتماً اتفاق خواهد افتاد اين است كه:
وقتي شخصيت خودتان را براي اين كه بيشتر دوست داشته شويد زير پا مي گذاريد، نتيجه اين خواهد شد كه خودتان را كمتر دوست خواهيد داشت.
هر گاه يكي از علايق، دوستان و يا رؤياهاي خود را به اميد جلب توجه و دريافت محبت و عشق مردي زير پا مي گذاريد، بخشي از وجود و شخصيت خود را از دست مي دهيد.هرچه
بيشتر فدا كنيد، كمتر از شما چيزي به جا مي ماند، تا جايي كه يك روز هوشيار مي شويد كه احساس مي كنيد از درون تهي شده ايد و چيزي از وجود واقعيتان بجا نمانده است و
تمامي آن چه كه بوديد را دور انداخته ايد تا شخص ديگري باشيد. پس شخصي كه دوست داشتني تر باشد، در اين فرآيند، زنانگي و موجوديت اصلي خود را از دست مي دهد.
اين از دست دادن خود، در اكثر موارد با خشم و افسردگي توأم خواهد بود؛ به طوري كه انزجار زيادي را نسبت به خود و اعتمادبه نفستان را نيز به كلي از دست خواهيد داد و نسبت به مردي كه به خاطر او همه ي اين كارها را كرده ايد نيز انزجار و عصبانيت زيادي در خود احساس
خواهيد نمود. مهم تر از همه، اين كه ممكن است در مقابل اين همه فداكاري كه كرده ايد، آن چنان كه شما مي خواستيد دوستتان نداشته باشند.)
دلینا سلام
از خودت خبری ندادی من تاپیکتو دنبال میکردم دوست داشتم یه نتیجه گیری از تاپیکت کنی
امیدوارم اوضاع رو به راه باشد دوست عزیز