RE: با شوهرم قهر كردم ولي اون دنبالم نمي ياد.
برگرد آبجی سر زندگیت.
یک ماه آزمایشی هرچی هرچی گفت بگو چشم.
هر جور اون دوست داشت همون جور بگرد صحبت کن آرایش کن.
اصلا کاری کن بهانه دستش ندی .ببین اینبار سر چی بهانه میگیره.
با سازش برقص. یک مدته بعد که از توخیالش راحت بشه دیگه روال عادی زندگی برمیگرده.
حتی شده اینبار غرورت رو زیره پا بزار خودت برگرد.
موفق باشی:72:
آخی چقدر برات خوشحال شدم .چه sms قشنگی برات فرستاده .حتما به خونه برگرد ولی یادت باشه هروقت با شوهرت دعوا کردی(خدا نکرده) تحت هیج شرایطی از خونه نرو همه مشکلت رو تو خونه حلش کن .سعی کن خیلی بهش محبت کنی تا بهش ثابت بشه که فقط برای او هستی
موفق باشی عزیزم .با بهترین آرزوها ...:43:
دوستاي گلم از انكه همتون به آدم دلگرمي ميدين ، خيلي ممنونم.
من خودم برگشتم به خونم، مشكلاي جديد ديگه اي پيدا شدن.
اولا اينكه مادرشوهرم توي اين 2 هفته ناهار و شام پسرش رو آماده كرده و شوهرم از ظهر تا شب كه بخوابه خونه ي اونا مونده و شب فقط براي خواب ميومده خونه. به نظرتون اين انصاف بود؟ اگه شوهر من 3 روز خودش غذا مي پخت يا بيرون م خورد ، خودش به سمتم نمي اومد؟ مادر شوهر رقيب عروس مي شه؟ خيلي معذرت مي خوام براي اين حرفم: فقط شوهرم 1 كارش براي زنش بوده؟اگه اسلام روابطي رو حرام نمي كرد مادرشوهرم اون كار رو هم براي پسرش مي كرد؟
كاري كرده كه اصلا وجود زن براي پسرش مهم نباشه ولي اين انصاف بود؟
حالا از اين دلگيرم بماند، به مرور زمان درست مي شه. يه مشكل ديگه: شوهرم كه گفتم مداركم رو برده خونه مامانش برگشته ميگه نكنه برگشتي تا اونا رو بگيري و بري طلاق بگيري؟
اونقدر از اين حرفش ناراحت شدم كه بغض كردم.ولي با لبخند گفتم: عزيزم من احتياجي به اونا نداشتم ، من الانشم بدون رضايت خونوادم اينجام تا زندگي كنم ولي اگه وجودم برات اضافيه مي تونم برم.
عزیزم منم خوشحالم که برگشتی..
ولی از این ناراحت نشو که شوهرت پیش مادرش بوده اتفاقا باید از مادرش هم تشکر کنی چون احتمال اینکه خودش تنها می موند یا مشکلش رو به بیرون از خانه پیش غریبه هایی که نمی شناخت می برد چی ؟ می دونی چه آسیبهای احتمالی دیگه ای زندگیتون رو تهدید می کرد...
بهتره در قبال حرفهایی که می زنه ارامش خودت رو حفظ کنی و اصلا با تندی و زبان نیش دار جوابش را ندی ...بلکه هر چی که می گه سعی کن با خنده و محبت باشه ...
اگه می گه می خواهی مدارکت رو ببری بگو مهم تویی و تمام مدارک من خود تویی عزیزم مهم اینه که به هم زیر یک سقف خوش باشم و همیشه با هم بگیم و بخندیم ......و بقیه حرفهارو نزن که اگه نمی خواهی برم چون اینها همش انرژی منفیه و دوباره مشکلات شروع میشه...
دریا جان سلام
گاهی خود ما باعث به وجود آمدن این دلگیریا میشم
شما که زندگیتو گذاشتی رفتی باید منتظر این عواقبم باشی به نظر من مادرشوهرت محبت داشته که این مدت هوای پسرش رو داشته جا داره ازش تشکر کنی
درباره حرف شوهرتم هنوز برگشتت رو به خانه باور نکرده
با محبت و مهربونی به بهبود زندگیت ادامه بده شما خانوم بسیار با گذشت و با اعتماد به نفسی این گذشت و عشقی که به شوهرت داری با این فکرای منفی خراب نکن
با خردمندی پایه زندگیتو محکم کن
منتظر خبرای خوب از شما هستیم خانومی:72: