RE: می خوام خودم رو اصلاح کنم و به زندگیم برگردم
گل یاس چی کار کردی؟قرار شد حالا که نمی خوای معذرت خواهی کنی پس اصلا زنگ نزنی.حتی نیومدی اینجا مشاوره بگیری قبلش.
خونسردیتو حفظ کن .حالا اون هم همچین کاری نمی کنه.من می دونم اون فقط توقع داشته تو ازش معذرت خواهی کنی وگرنه وقتی زنگ می زدی حتی جواب تلفنت رو نمی داد.یا اگه واقعا می خواست طلاق بده خودش قبلا درخواست داده بود .اون الان با زنگ تو فقط توقع معذرت خواهی داشته.حتی بهت گفته فردا یا پس فردا بیا دادگاه مدارکت رو بهت میدم .عزیزم اون مرده غرورش شکسته .اگه باهاش لجبازی کنی اونم باهات لجبازی میکنه.عزیزم دوستم چرا با لجبازی می خوای زندگیت رو بهم بزنی .بهتره دست از لجبازی برداری .چرا وقتی اشتباه کردی حاظر نشدی اشتباهت رو قبول کنی .شاید از حرفام ناراحت شی ولی به خدا دلم می سوزه الکی الکی بخوای زندگیت رو از دست بدی.
از خر شیطون بیا پایین عزیزم .نکن این کارو .تو زمانی باید این کارو بکنی که اون تورو کتک زده بود و تو هیچ کار نکرده بودی .اونم داره از همین کارای تو الان حرص میخوره .
با خودت مهربون باش خودت رو دوست داشته باش چون اگه خودت رو دوست باشی با زندگیت این طوری رفتار نمیکنی
سلام
مرسی که به فکرم هستین:72:
عزیزان من قبول کردم چون به من گفت مدارکتو تو دادگاه میدم
میدونید چیه منم خول و چل نیستم که
اگه گفت بیا دادگاه خوب این یه فرصت خوبه که رو در رو حرفمونو بزنیم اگه برم و دیدمش توی دادگاه نمیرم
بهش می گم من زندگیمو دوست دارم و می خوام زندگی کنم
میرم مدارکمو بگیرم
نظرتون چیه؟اگه فردا یا پس فردا زنگ زد میرم و رو در رو بهش می گم که طلاق نمی خوام و بهتره بریم پیش مشاور.
می گم شاید اونم می خواد با من حرف بزنه و از این طریق می خواد با من حرف بزنه
در ضمن وقتی بهش زنگ زدم صداش می لرزید معلوم بود اونم اضطراب داره
نه اصلا پاتون به دادگاه باز نشه بهتره .به نظرم یک فکر دیگه کن.یعنی تو دادگاه یا حتی دم در دادگاه باهاش حرفاتو نزنی .قبلش این کارو کن .از پدر و مادرت کمک بگیر
حقیقتش مادرم در جریانه
اگه برم اون که نمی خواد منو به زور بکشونه تو دادگاه
شاید اونم دنباله بهانه هست تا با من حرف بزنه
اگه نرم دیگه رو در رو نمی تونم ببینمش
به خدا توکل می کنم میرم:323:ولی تو دادگاه نمیرم
اگه بابام بفهمه قیامت میشه
منم می خوام از یه طریقی شوهرمو ببینم و بگم یبریم پیش مشاور
آخه دختر خوب الان بگی باشه من میام دادگاه که اونم یه ذره امید داشته باشه که ناامید میشه
میگه ببین گفتم بیا دادگاه گفت باشه.اونوقت با توپ پر میاد.مگه علم غیب داره اخه؟از کجا نیت تورو بفهمه؟
اصلا به حرف گوش نمیدی ها !!میای حرفاتو میزنی ما هی میگیم نکن نکن.اخرشم همونی رو انجام میدی که بهت گفتیم نکن
نذار پاتون به دادگاه بکشه
نذار قبحش بریزه
نذار نذار نذار
اره باید ببینی وشوهرتو اما نه به هر طریقی
باهاش تو یه پارکی...جایی قرار بذار
اگه گفت دادگاه و اینا بگو اول حرفامونو بزنیم بعد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
آخه دختر خوب الان بگی باشه من میام دادگاه که اونم یه ذره امید داشته باشه که ناامید میشه
میگه ببین گفتم بیا دادگاه گفت باشه.اونوقت با توپ پر میاد.مگه علم غیب داره اخه؟از کجا نیت تورو بفهمه؟
اصلا به حرف گوش نمیدی ها !!میای حرفاتو میزنی ما هی میگیم نکن نکن.اخرشم همونی رو انجام میدی که بهت گفتیم نکن
نذار پاتون به دادگاه بکشه
نذار قبحش بریزه
نذار نذار نذار
اره باید ببینی وشوهرتو اما نه به هر طریقی
باهاش تو یه پارکی...جایی قرار بذار
اگه گفت دادگاه و اینا بگو اول حرفامونو بزنیم بعد
:104::104::104::104:
:104::104::104::104:
خواهره من گل یاس
یکم به حرفهای آبجیمون مریم خانم گوش بده دیگه .خوب راست میگه چرا سر خود کارهای انجام میدی.
پس بچه های تالار واسه چی اینجاهستند؟؟ واسه راهنمایی وراه حل به دوستانی که مشکل دارند:305:.
خدایش انقدی که مریم خانم حرس میخوره میگه اینکارو نکن .مادرت انقدر حرس نیخوره.
گوش کن دیگه بچه که نیستی.:324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبوتر
خدایش انقدی که مریم خانم حرس میخوره میگه اینکارو نکن .مادرت انقدر حرس نیخوره.
:311::311:
خداييش كبوتر جان راست ميگن! بگو بيا اول با هم حرف بزنيم و تو يه جاي ديگه باهاش قرار بذار
با سلام دوباره...
گفتم زنگ بزن و درست عمل كن،گفتي زنگ نميزنم و شوهرمو خوب ميشناسم و از اين حرفا!
ما هم گفتيم چشم و ديگه حرفي نزديم.
بعدش ور داشتي زنگ زدي گفتي من مداركمو ميخام؟:163:
اين حرفت يعني: آقاي عزيز،شوهر گرامي شما براي من (ببخشيدا) به اندازه ي بوقم ارزش نداري! من فقط به فكر مداركم هستم و بس.بيا مثه بچه ي خوب پس بده و برو!!
نوشتي ميخام خودمو اصلاح كنم و به زندگيم برگردم،بعد ميخاي زنگ نزني و دورا دور خودتو اصلاح كني!
نميشه،ولله نميشه.حالا هي من ميگم هي شما گوش نكن!
گوشيتو بردار به همسرت زنگ بزن،خيلي با مهرباني و ازش بخواه توي يه محل خوب همديگرو ببينيد و راجع به حل و فصل مشكلاتتون با هم صحبت كنيد.و بعدم باهاش برگرد سر خونه و زندگيت.و در اولين فرصت با هم بريد پيش يك مشاور مجرب(حتي اگر هم همسرت نمياد،فعلا خودت تنهايي برو.)
حرفي از طلاق و دادگاه نزن،ابراز دلتنگي كن و خيلي ملايم باهاش صحبت كن.اگرم حرفي از دادگاه زد(كه به نظر من خيلي بعيده) بدون عصبانيت بگو تمايلي به جدايي نداري و حتما بايد قبلش با همسرت جايي به جز دادگاه(حتي نه دم درش يا پشت سرش!) صحبت كني.
الان همسرتو انداختي روي دنده ي لج!
ديگه بستگي به خودت داره كه زندگيت چقدر برات ارزش داره،بيشتر از لج و لجبازي يا نه؟
دوستان سلام
خیلی ممنون که راهنمایی کردید
باشه اگه زنگ زد که برم دادگاه بهش می گم قبل از دادگاه یه جا دیگه همدیگرو ببینیم و بعد تصمیم بگیریم
اگه قبول کرد یه جا قرار میزارم و تو این قرار بهش می گم که من تو و زندگیمو دوست دارم و نمی خوام ازت جدا بشم در اخر بهش می گم من از کرده ی خودم پشیمونم و می خوام به زندگیم برگردم
یه چیز دیگه می خوام بگم و گریم در میاد
فکر می کنم باردارم می گید چیکار کنم:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل یاس
دوستان سلام
خیلی ممنون که راهنمایی کردید
باشه اگه زنگ زد که برم دادگاه بهش می گم قبل از دادگاه یه جا دیگه همدیگرو ببینیم و بعد تصمیم بگیریم
اگه قبول کرد یه جا قرار میزارم و تو این قرار بهش می گم که من تو و زندگیمو دوست دارم و نمی خوام ازت جدا بشم در اخر بهش می گم من از کرده ی خودم پشیمونم و می خوام به زندگیم برگردم
یه چیز دیگه می خوام بگم و گریم در میاد
فکر می کنم باردارم می گید چیکار کنم:302:
اگه باردار باشی قضیه خیلی فرق میکنه
خیلی زیاد
باید مطمئن شی
اول مطمئن شو که بارداری تا بعد..............