RE: پیشنهاد ازدواج مردی که هر هفته الکل مصرف میکند
با سلام
اعضاء محترم لطفا" فقط در خصوص مشکل مطرح شده پست ارسال نمائید، این تاپیک جای بحث کردن سر عقاید شخصی نیست،(انجمن آزاد ویژه این مباحث است)
متذکر میشوم،چنانچه چنین پستهای ارسال شود ،پست مورد نظر حذف و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
چنانچه میتوانید به مراجع کمک کنید، بسیار عالی
اگر نمیتوانید احساسات خود را کنترل نمائید،دوستانه عرض میکنم،در این گونه مباحث شرکت ننمائید.
با تشکر
Gamexland عزیز حرفهای شما خیلی شبیه حرف های همکار من هستش و خب خیلیاش هم منطقیه و من قبول دارم.
اما ضمن احترام به نظر شما ، بر اساس اعتقاداتم دوست ندارم همسرم حتی همین مقدار کم رو هم تجربه کنه . (البته مایل به بحث راجع به اعتقادات نیستم چون در حوصله این تالار نمیگنجه و بحث مفصلیه برای خودش).
بنظر میرسه شما هم مثل ایشون الکل رو در مقدار کم تجربه کردین (البته اگر درست حدس زده باشم) و اون رو در مقدار کم ، نه تنها مضر، بلکه مفید میدونید . به همین دلیل فکر میکنم شما بتونید جواب سوال من رو بدین آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست ؟ لطفا صادقانه جواب بدین ممنون میشم.
نقل قول:
آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست
این که می تونه یا نه رو از روی جواب Gamexland نمی تونید بگید!
این دو در مورد این مسئله در یک وضعیت هستن، ولی موندن سر قول یک مسئله ی شخصیتیه و فردی!
-------
پست قبلی بنده هم در راستای کمک به ایشون بود! چرا پاک شد؟:300:
مریم عزیز،
من برای سوال شما از کسی پرسیدم.
گفتند که اولا باید مطمئن باشند که دروغ نگفته و واقعا در حد مست شدن و ... نمی نوشه.
ترکش هم گفتند از ترک سیگار آسون تر هست ( اگر در این حد باشه، نه کسی که الکلی همیشه مست است ) و اگر انگیزه قوی یا دلیلی برای خودش داشته باشه راحت می تونه تمامش کنه. همت و اراده می خواد.
اما اینکه گفتند برای استرس می نوشند و بعد از ازدواج استرسی ندارم که لازم باشه، گفتند که معمولا فشارها بعد از ازدواج بیشتر می شه، نگرانی های مختلف کار و وضعیت مالی و ... و اگر دلیل استرس است، استرسها بیشتر خواهد شد.
این قسمت هم از خودم:
در مجموع، با توجه به اینکه آقای مدیر همدردی معمولا در مشاوره هاشون می گن که با توجه به وضعیت موجود و با فرض اینکه تغییری صورت نخواهد گرفت تصمیم بگیرید و شما هم این مساله براتون مهم هست ( یعنی این نوشیدن کم آخر هفته را نمی تونید چشم پوشی کنید ) شاید درست نباشه به امید تغییر جواب مثبت بدهید.
یک نکته دیگه به نظرم این است که:
شاید در بعضی جوامع این مساله نرمال باشه ( نوشیدن آخر هفته ) ولی من فکر می کنم ( نظر شخصیم است لطفا دعوام نکنید ) کسی که چیزی را که در دین و عرف و نرم های جامعه ی خودش پذیرفته نیست ( گرچه در جوامع دیگه حل شده باشه ) را زیر پا می گذاره باید کمی در موردش تامل کرد.
امیدوارم بتونید تصمیم درستی بگیرید :72:
سلام
اگه شما نماز می خونید و براتون مهمه که توی زندگیتون این چیزا وارد نشه و یه اعتقاداتی اینجوری دارید که به نظر من فراموشش کنید چون همین موضوع باعث مشکلات زیادی میشه براتون و هرگز به این دل خوش نکنید که بعدا می تونم تغییرش بدم و از این حرفها.در درجه اول ببینید چرا با این کارش مشکل دارین و بعد ببینین چقدر براتون اعتقادتون مهمه چون من فکر می کنم کسی که حداقل هفته ای یک بار مشروب بخوره نمیتونه اونو کنار بزاره. تازه مشروب خوری داستان های بعدشم داره که نمی خوام زیاد بازش کنم.ببخشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam_1234536
Gamexland عزیز حرفهای شما خیلی شبیه حرف های همکار من هستش و خب خیلیاش هم منطقیه و من قبول دارم.
اما ضمن احترام به نظر شما ، بر اساس اعتقاداتم دوست ندارم همسرم حتی همین مقدار کم رو هم تجربه کنه . (البته مایل به بحث راجع به اعتقادات نیستم چون در حوصله این تالار نمیگنجه و بحث مفصلیه برای خودش).
بنظر میرسه شما هم مثل ایشون الکل رو در مقدار کم تجربه کردین (البته اگر درست حدس زده باشم) و اون رو در مقدار کم ، نه تنها مضر، بلکه مفید میدونید . به همین دلیل فکر میکنم شما بتونید جواب سوال من رو بدین آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست ؟ لطفا صادقانه جواب بدین ممنون میشم.
سلام
من واقعا نمیدونم چرا پستهای من حذف میشه.عدالت رو نباید جستجو کرد.شاید درست گفته باشن در این مورد.
به هر حال خواهر خوبم میتونم خدمتتون بگم که بله ایشون میتونند بدون هیچگونه مشکلی اگر بخواهند کنار بذارند چون به هیچ وجه اعتیاد نیست و مصرف الکل اون هم هفته ای یکبار فقط برای تفریح هست و به هیچ عنوان نمیتونه شخصی رو جذب کنه.
پس بنابراین اگر ایشون بخوان کنار بذارن بدون هیچ مشکلی اینکار امکانپذیره.
در پناه حق باشید.:72:
خانومی
همه چیز بستگی به خود شما داره که خودت داری میگی من با خوردن مشروب مشگل دارم
یعنی این که اون آقا الکل استفاده میکنه مربوط به خودشه و کسی نمی تونه بهش برچسب بزنه که چون الکل استفاده میکنه پس حتما آدم بدیه و شما حتما اگه با ایشون ازدواج کنی بدبخت میشی نه به هیچ وجه
ولی این که شما با این مسئله مشکل داری بحثش جداست و باید همین الان با خودت رو راست باشی
آیا میتونی ایشون رو همین جوری که هست قبول کنی؟؟؟؟ چون داری میگی نکات مثبت زیادی داره
ببین کدوم یک از معیارهات واست اولویت داره
مرسی دوستای عزیزم من جواب سوالم رو گرفتم .
پیدای عزیز ازت ممنونم فقط یه مطلبی رو بگم که فکر میکنم منظور مدیر از تغییر فرد، تغییرشخصیت ،اخلاق ، نشست و برخاست ، طرز فکر و اعتقادات باشه در حالی که من نمی خوام که هیچ کدوم اینارو عوض کنم من ایشون رو همینطوری که هست کاملا قبولش دارم فقط قراراه که یه عادتی رو بزاره کنار که البته اون رو هم من ازش نخواستم بلکه خودش به احترام اعتقادات من خواسته که بزاره کنار!
اگر کنار گذاشتن الکل از سیگار آسون تر باشه یقین دارم که سر قولش میمونه و من با بقیه چیزا اصلا مشکلی ندارم .
gamexland عزیز از شما هم ممنونم .
راستی دوستان یاد بگیریم نظر شخصی ندیم اگر هم حرفی میزنیم براساس آگاهی باشه نه از روی جهت گیری! همیشه این مراجعه که باید خودش تصمیم بگیره وما باید راه رو بهش نشون بدین و این خود شخصه که باید راه درست رو پیدا کنه
بارم از همه ممنونم
یا علی
مريم جان اگر اشكالي نداره تصميمتون را بگيد.
جوابم مثبته اما به این زودیا که جواب مثبت بهش نمیدم ! مدتی باهاش رفت و آمد میکنم زیر نظر میگیرم و امتحانش میکنم ببینم که چقدر سر قولشه وقتی 100% مطمئن شدم اونوقت .............:227:
آخه میدونید ایشون از هر لحاظ به نظر من کامله اخلاق عالی شعور عالی فرهنگ عالی ...و از نظر درآمد پس از ازدواج هم فکر نمیکنم ما داشته باشیم که فشار و استرس از اون جهت داشته باشه ....
باز هم توکل بر خدا و به امید حق