-نمیدونم قیافش دخترونس یا پسرونه.
-همین برام کافیه.
-آره ولی واسه من مهم اینه!
نمایش نسخه قابل چاپ
-نمیدونم قیافش دخترونس یا پسرونه.
-همین برام کافیه.
-آره ولی واسه من مهم اینه!
خب آقا کیارش گل اگه به نظر خودت کار درستیه و نمی خوای از تجربه دیگران استفاده کنی چرا انقدر دست دست می کنی؟ به نظر من که بهتره صبر کنی که یه مقدار رابطش باهات نزدیکتر شه. فعلا باهاش مثل دوست معمولی باش.کم کم صمیمی تر هم می شید و ... به نظر من که اگه از تصمیمت کاملا مطمئنی دست به کار شو. چون به هر حال مسئول خوب یا بد بودن زندگیت خودتی. واست آرزوی موفقیت می کنم آقا پسر مهربون :323: فقط یه چیزی! به نظرمنم تو خیلی پسر مهربون و باهوشی هستی. حس می کنم چند سال دیگه بتونی خیلی راحت یه دختر خوب و خوشگل رو خوشبخت کنی. خوش به حال همسر آیندت
مرسی خیلی بهم اعتماد به نفس دادین:310:
:72:
نمیدونم چقد اعتقاد دارین ولی تا به حال هرچی فال حافظ گرفتم که دفعاتش هم کم نبوده! خوب اومده
خوب دیگه اگه بحثی نیست مدیران محترم لطف کنن و این تاپیک رو پاک کنن چون میخوام انشاا... به فعالیتم تو انجمن ادامه بدم(نمیدونم این احساس درستیه یا نه ولی حس میکنم به مشاوره دادن علاقمند شدم!) و دوس ندارم اینا باشه
مرسی از همه که به نحوی کمک کردن.
:72::72::72:
کیارش من چند بار تاپیکت رو خوندم ولی هنوزم هنگم :311:
نه علاقه مشکلی نداره .برای همه ما این اتفاق میافته که از یکی خوشمون میاد .نقل قول:
آیا علاقه پسر به پسر بدون هیچ گونه ارتباط با مسائل جنسی مشکل داره؟
ولی وقتی به این علاقه اسم عشق میذاری و روش تاکید میکنی مشکل دار میشه .
حدس میزنم یکی از دلایل علاقت به اون پسر اینه که برادر نداری .شاید یکی رو میخوای که مثل برادرت باشه .
همین سئوالو من ازت میپرسم.نقل قول:
چطور میتونم اونو برای خودم داشته باشم؟
چطور میتونی اونو برای خودت داشته باشی؟
اصلا میتونی اونو برای خودت داشته باشی؟
حتی 2 برادر هم مسیرشون از هم جدا میشه .نهایتا بعد از ازدواج .چه برسه به 2 دوست .
پس راهی جز فراموشی نیست .
هیچ چیزی غیر ممکن نیست .نقل قول:
همچین چیزی ممکن نیست
با سلام،
طبق قوانین تالار، مدیران تاپیک هایی که در آنها اعضا وقت گذاشتند و پاسخ دادند رو حذف نمی کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط کیارش۲
اگر تاپیکتون به نتیجه رسیده و دیگر نمی خواهید ادامه بدهید، بگویید تا تاپیک رو قفل کنیم.نقل قول:
20 - شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در تالار هستید:
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
موفق باشید.
و اگر تمام کسانی که پست دادن رضایت بدن چی؟
نقل قول:
قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
من رضایت نمیدم:311::311::311::311::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کیارش۲
دوست عزیز این چه حرفیه .اینجا که کسی ازرو اسم شما رو نمیشناسه.
کیارش زیاده.نگران نباش.
مشکلی نیست قفلش کنید لطفا
:72: