RE: پیشنهاد ازدواج یک دختر به من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
برفرض گیریم شما بخوای بری خارج....بالاخره که چی... دو تا دختر اونجا دیدی باید همینجوری استرس بگیری؟ ضایع است واسه یه آقای دکتر! برو داداش! نترس ما پشتتیم...:104:[/color]
البته منظور من از استرس این نیست که از حرف زدن با یک خانم استرس میگیرم :311: اتفاقا تو این تفاسیر کلی هم ید طولایی در سخنرانی و حرف زدن با اعتماد به نفس و ... دارم :311:. منظور من از استرس، مربوط به هزینه و سربازی و کار و ... است. وقتی دستم خالیه، خیلی نمی تونم با خیال راحت قدم بردارم. فقط که با یک مدرک تحصیلی که نمیشه کاری کرد.
تسوکه عزیز:72:
لطفاً خانواده رو در جریان تصمیمتون بذار چون ممکنه شما و ایشون به نتایجی برسید و خانواده مخالف انتخاب شما
باشند. خیلی از این موضوعات در همین سایت هست.
نکته دیگه در اطراف و دوستانم دیدم تغییر افکار یعنی شما یک برنامه ریزی الان می کنی اون خانم یا کیس دیگه ای هم
در جریان کارات می ذاری ولی چون شرایطت فعلاً پایدار نیست ممکنه تغییر جهت بدی مثل تصمیماتی که 6 ماه یا یک
سال پیش داشتی و حالا از اونها منصرف شدی. مثلاً یک دفعه یک موقعیت خوب کاری تو یک شرکت - کارخانه یا
دانشگاه شهرخودتون برات پیش می یاد در حالیکه به این خانم گفته بودی برای زندگی تهران رو انتخاب می کنم و
ایشون هم قبلاً یک کار خوب در تهران پیدا کرده و اونجا شاغل هست و امکان انتقال هم طی چند سال آینده به این سادگی ها نیست؟؟
در این شرایط که ممکنه وابستگی هم ایجاد شده باشه تسوکه چطوری موضوع رو جمع و جور می کنه؟!
موفق باشی.:72:
سلام
به عنوان یه دانشجوی تحصیلات تکمیلی ، یه خورده عجیبه که ندونید اولین شرط برای هر نوع بررسی و تامل در این زمینه ، تمایل به ازدواج و احساس نیاز به یک همسر ( = شریک زندگی ) هست . لحن و بیان شما طوریه که آدم احساس می کنه در باره ی پذیرش یا عدم پذیرش یه بشقاب غذای نذری صحبت میشه ! چیزی که بودن یا نبودنش ، خوردن یا نخوردنش ، همچین خیلی هم فرقی نمی کنه ! میخوام بگم اون روح و احساسی که باید در شما به چشم بخوره زیاد خودشو در نوشته هاتون نشون نمیده و به همین دلیل بهتون پیشنهاد می کنم تا وقتی کسی رو ندیدید که حرف زدنش ، نگاهش ، کلامش ، حرکاتش قلبتونو تکون بده ، صرفا بر مبنای مصلحت اندیشی و حکم عقل ازدواج نکنید .
به نظر من با یه مشاور حرف بزن خیلی میتونه کمکت کنه و باز هم به نظر من اگه تمایلی نسبت به اون دختر داری همه چیز رو بهش بگو اینکه شاید از ایران بری و اینکه شغل ،سربازی و... همش مسئله است. من اگه جای اون دختر بودم دوست داشتم نظرتون رو بدونم ، به جای اون تصمیم نگیرید بزارید اون تصمیم بگیره اون دختر میتونه شرایط شما رو بپذیره یا نپذیره. اما قبلش مطمئن باش که چه حسی نسبت بهش داری.:305: