RE: شوهرم به من خیانت کرده بمانم یا طلاق بگیرم؟ (بر سر دوراهی)
با سلام خدمت شما خوبان:
باید در پاسخ به شما بگویم طبق گفته های اقای ملازمانی برای حقوق قانونی ام اقدام کردم و حال در حال اجراست :305:ایشان خاطر نشان کرده اند که مطمعنا همسرم با اقدامات من بازمیگردد :316:فقط نباید حتی یک بار پا پس بکشم با توجه به شرایط زندگی ام او را دوباره به دست می اورم فقط از این دلتنگ و نالانم که او دیر بازگردد:47: روزی که دیگر جایی برایش نباشد اخر صبر و ماندن به پای عشق هم اندازه دارد من دوست دارم بیایید و با هم باز یک خانواده سه نفره را تشکیل دهیم :302:فقط میتوانم بگویم با تمام بلاهایی که سرم اورده هنوز دوستش دارم:43::43::43::43:
باتشکر:72:
اما روی سخن من به توست لیلای عزیز:
1- زنی که عزت نفس دارد بعد از خیانت شوهرش در خودش دنبال ایراد نمی گردد...مقصر فرد خیانت کار است نه آنکه خیانت دیده.
2- لیلای عزیزم تصمیم به طلاق یا ماندن یک دو دو تا چهارتای ساده است...می توانی آینده ی بعد از طلاقت را برای خودت ترسیم کنی؟ فکر می کنی بتوانی خودت را تامین کنی؟ استقلال مالی داری؟ آیا سقفی برای سپری کردن روزهای پیش رو برای خودت داری؟ آیا خودت را به اندازه ی کافی برای تحمل سختی ها طلاق محکم می بینی؟ غرور و عزت و نفست برایت ارزشمند تر است یا ماندن در این زندگی به هر قیمتی؟
3- لیلای عزیز تو از پس این مانیتور نمی توانی ببینی کسی که به تو راهنمایی می دهد از چه طبقه اجتماعی و چه فرهنگ و چه تحصیلات و وصع مادی و ظاهری برخوردار است. هرکس به فراخور حال خودش راهنمایی می دهد. این تو هستی که باید برآورد کنی موقعیت فعلی ات را.
4- چیزی را که در همه حال به همه ی زنان توصیه می کنم حفظ غرور و صلابت تا لحظه ی آخر زندگی مشترک است...چون زنی که غرور خودش را زیر پا می گذارد از نظر هیچ مردی جذاب نخواهد بود.
5- اشتباه اکثر زنان ایرانی این است که فکر می کنند زن خوب بودن یعنی نه نیاوردن و چیزی برای شوهر کم نگذاشتن که این توجه ها و محبت های بی اندازه از آنها موجوداتی ضعیف و غیر مستقل و غیر جذاب می سازد.خیانت مشکلی ست که معمولا اکثر زوج ها در طول زندگی مشترک 30/40 ساله ی خود به ان دچار می شوند...مردی را هرگز ندیده ام که بعد از خیانت همسرش او را 1 ثانیه هم در کنار خود نگه دارند . اما در مورد زنان 2 دسته زن داریم: عده ای غرور و حیثیت شان را دودستی می چسبند و جدا می شوند و عده ای دیگر به خاطر بچه و هر بهانه ی دیگری ترجیه می دهند به هر قیمتی بمانند.
6- رفتار همسر شما با شما بسیار وقیحانه بوده است و من فکر می کنم بیش از این ملاطفت نشان دادن غرور شما را خدشه دار می کند. و چنین که به نظر می رسد ایشان علاقه ای به شما ندارند. این را هرکس از 100 فرسخی هم می فهمد .
7- خواهر من گاهی لازم است مدتی از جهنمی که در آن دست و پا می زنی دور باشی تا دورنمای زندگی ات را خوب ببینی...پا گذاشتن روی وابستگی ها برای یک زن خیلی سخت است اما همه ی زنانی که طلاق می گیرند روزی گذشته شان را فراموش می کنند...و همه ی آنها روزی مثل شما اصلا در توان خودشان هم نمی دیدند که پا در راه روهای دادگستری بگذارند.
8- من فکر می کنم شما خیی منفعلانه عمل کردی که این رابطه 3/4 سال ادامه داشته و این ترس توست که باعث می شود همسرت از آن سو استفاده کند و به رابطه اش ادامه دهد. تا وقتی این ترس در تو باشد توان حل هیچ مشکلی را نخواهی داشت.
9- باید باور کنی که پای همه چیز می ایستی، باید به خودت بفهمانی که غرورت را حفظ می کنی و التماس نمی کنی، باید خودت را برای ته ماجرا آماده کنی و وقتی خودت را جمع و جور کردی آنوقت است که دیگران هم تو را جدی می گیرند.
10- زنی که خیانت می بیند عزت نفسش را از دست می دهد، ضعیف می شود ، تردید پیدا می کند چون به اندازه ی کافی برای گرفتن تصمیمات قوی نیست. باید اول عزت نفست را که در آن خانه گم کردی پیدا کنی، باید ترس از دست دادن آدمها را در خودت بکشی، این جمله ی دوستت دارمی که ته تهش یک وابستگی بیش نیست را برای خودت ساده کنی و بفهمی که قرار نیست همه ی همسران تا آخر عمر در کنار هم بمانند...باید بدون همسرت خوشحال بودن را تمرین کنی چون تا وقتی فقط با او خوشحالی با رفتنش هر آن هستی و نیستی ات معلق می شود.
11- آدمی که برای فرار از مشکلاتش خودکشی می کند خیلی ضعیف است و اصلا مغز خلاقی ندارد تا راهکار پیدا کنید، همین ضعف توست که باعث شده شوهرت به تو خیانت کند.تو با خود کشی خواهان جلب توجه شوهرت هستی و حتی ترحم او را هم جلب نکردی. در حالی که باید بیش از هر زمان خودت را دوست بداری و بدانی که زیباترین زنان دنیا هم در زندگیشان خیانت دیده اند اما آنها عکس العملشان با تو متفاوت است. بعضی خیانت می بینند و باج هم می دهند و می مانند، بعضی خیانت می بینند و خیانت می کنند، بعضی خیانت می بینند و خداحافظ را می گویند ...تو باید خودت با خودت کنار بیایی که شبیه کدام دسته هستی.
12- کسی که خیانت ندیده و چنین تجربه ای ندارد در جایگاهی نیست که به تو راهنمایی بدهد که چه کنی ...چون اگر کسی چنین تجربه ای را داشته باشد می داند که چنین تجربه ای چقدر برای یک زن گران تمام می شود...ته همه ی این حرفها به تو می گویم :
من خیانت دیده ام و نبخشیدم ...و اگر 100 بار دیگر ازدواج کنم خیانت را نخواهم بخشید و جدا می شوم ...اما این تویی که باید تصمیم بگیری...بهتر است یک مدت هیچ تماسی با شوهرت نداشته باشی و رابطه تان را کامل قطع کنی و فقط و فقط خودت را بشناسی که چطور زنی هستی ...و مشاوره بگیری از یک روانشناس باهوش نه هر روانشناسی...خودت را خوب بشناس که با توجه به نوع شخصیتت چه عکس العملی مناسب حال و به صلاح توست.
13- اگر به شوهرت اس ام اس دادی...یا تلفن کردی یا واسطه فرستادی یا به هر طریقی به پر و پایش چسبیدی و بیش از این غرورت را خرد کردی هرگز نخواهی توانست ضررهای حاصله را جبران کنی....هرگز...
عجله نکن عزیزم.طلاق شوخی نیست اون هم با یه بچه!!!!
سعی کن ببخشی اما روال زندگیت رو تغییر بده و قویتر شو.نشون بده بخششت از روی بزرگی و خرد و قدرتته نه عجز و ضعف!!! روی اعتماد به نفست هم کار کن:72:
ولی من معتقدم زندگی رو نمیشه از طریق قانون حفظ کرد....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد