RE: پشیمانی چند ماه بعد از عقد
سلام،
انگار دو روزی هست به تاپیک نیامده اید نمی دانم مطالبم مفید خواهد بود یا نه.
دوست من، چیزی که به نظرم روشن هست، این است که شما کشش و علاقه خاصی نسبت به این خانم ندارید. بنده هم مشکلی شبیه مشکل شما داشتم که البته وقتی متوجه تردیدم شدم، بلافاصله رابطه را معلق کردم و چون دیدم مسئله برایم حل نشد، رابطه را قطع کردم. البته قضیه ما فقط در حد یک خواستگاری جلو رفته بود.
ببینید، اگر کسی به طرف مقابلش علاقه داشته باشد، نشانه این علاقه آن است که سعی می کند حتی اگر ایرادی هم در طرف مقابل هست، خودآگاه یا ناخودآگاه آن را نادیده بگیرد، حتی اطرافیانش را هم متقاعد کند که مسئله مهمی نیست. نه این که خود پس بکشد.
اگر عقد نکرده بودید بنده برای شما پیشنهادی داشتم. الان دو مسئله ای را که از تاپیک شما برداشت کردم عرض می کنم، شاید مفید باشد:
1- ازدواج سه رکن اساسی دارد: تشابه (مادی، معنوی، تحصیلات، خانوادگی، فرهنگی، ظاهری)، تفاهم (دید مشابه به زندگی، آینده، مذهب...)، و جذابیت و کشش. این ها را از مشاوری که نزدش رفتم آموختم. ضلع جذابیت برای مورد شما به شدت لنگ می زند، ظاهرا از اول هم جذابیتی نبوده.
می گویند اگر طرف مقابل فرشته هم بود، اگر به دلت ننشست و جذابیتی برایت نداشت، این فرشته را رها کن و سراغش نرو...
2- شما به سبک سوپر سنتی ازدواج کرده اید. در حالی که خودتان مدرن هستید. یک نشانه این مدرن بودن هم همین که در این تالار مشکل خود را مطرح می کنید و مشورت می طلبید. روش ازدواج شما به دید من بیشتر مناسب حال کسی است که اصلا نمی داند مشورت یعنی چه! من معتقدم حتی در روش سنتی هم دو نفر باید چندین ماه با هم دیگر رفت و آمد داشته باشند (بدون شلوغ بازی و مطلع شدن خاله خانباجی ها، فقط با اطلاع خانواده درجه اول دو طرف). تا با دلی مطمئن از هر نظر به سراغ ازدواج بروند. والله اعلم.
با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستان به خاطر نظرات آموزنده شان
ببخشید من چند روز نتونستم بیام تو الار
راستش من هنوز موندم که چیکار کنم، نمیتونم نتیجه گیری کنم، چیکار باید بکنم؟
ادامه بدم یا تمومش کنم؟
آیا گذشت زمان این مشکل رو حل میکنه؟ آیا بعد از چند سال زندگی حساسیت روی این مسائل از بین میره یا بیشتر میشه؟
این موضوع رو با نامزدم مطرح کنم خوبه یا نه؟
اگه راه حلی دارید لطف کنید ارائه بدید
دوست عزیز
گفتم که باهاش مطرح کن.
ولی گفتم چجوری
یه وقت نری بگی بخاطر این موضوع دلسرد شدم و این حرفا ها :305:
همونطور که بهت توضیح دادم خواسته تو بهش بفهمون
به حرفای آسمان مهتابی هم دقت کن
واسه چی میگی تمومش کنم آخه؟
مگه این مشکل راه حل نداره؟ من که راهشو بهت گفتم. مگر اینکه چیزای دیگه ای هم هست که به ما نگفتی. مثلا اینکه اصلا دوسش نداری یا هر چیز دیگه
کامران عزیز سلام
دوستان بهترین راه حل ها رو بهت گفتن
دوباره مرور کن و نتیجه گیری کن
پست آنی عزیز رو دوباره بخون خیلی کامل و جامع راه حل رو برات گفته
موفق باشی
دوست عزیز یک برگه کاغذ بردار
ونظرهای دوستان رو بنویس وبشین نتیجه گیری کن.
پشت کامپیوتر برایت مشکل هست.
اگر حرفی ناگفته است که نگفتی بگو تا دوستان کمکت کنند.
چون این مشکلی که عرض کردی اصلا مشکلی نیست که بخوای جدا بشی اول زندگی.
راه حل هاشو دوستان عرض کردن اگر واقعا همسرتون رو دوست داشته باشید انجام میدید.
اگر نه که هی دوستان بگن شما یه چیزه دیگه بگی .آخرشم صفحه هات تایپتون پر میشه ولی نتیجه ای نمیگیرید.
من از حرفهاتون این رومتوجه شدم که شما تایپ زدید که دوستان همون چیزی که در ذهن شما هست رو بگن ولی دیدید که راه حلهای بزایتان گذاشتن جا خوردید.
{شما دوست داشتید دوستان بگن آره جداشو.}
دادش من هر مشکلی راه حلی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1362
با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستان به خاطر نظرات آموزنده شان
ببخشید من چند روز نتونستم بیام تو الار
راستش من هنوز موندم که چیکار کنم، نمیتونم نتیجه گیری کنم، چیکار باید بکنم؟
ادامه بدم یا تمومش کنم؟
آیا گذشت زمان این مشکل رو حل میکنه؟ آیا بعد از چند سال زندگی حساسیت روی این مسائل از بین میره یا بیشتر میشه؟
این موضوع رو با نامزدم مطرح کنم خوبه یا نه؟
اگه راه حلی دارید لطف کنید ارائه بدید
بی خیال اقا
5 صفحه برات نوشتن هنو نمی دونی باید چی کار کنی
من مشاور نیستم روانش نشاسم نیستم
در این زمینه مطالعه هم نداشتم
ولی به نظرم این موضوع انقدر پیچیده نیست که شما پیچیدش کردی
یا خوشت می اد ازش یا نمی اد!
اگه می اد ؛ادامه بده
اگه نمی اد ،ادامه نده
تو می خوای باش زندگی کنی،ماها که نمی خوایم زندگی کنیم بگیم بکن یا نکن!
داداش من موندم تو کار شما
شما برا چی می خوای ازدواج کنی،برای چی این خانم رو برا ازدواج خواستی؟
مگه یک دلیلت همون ارضای نیاز جنسی نیست،خوب وقتی داشتی انتخاب می کردی چک نکردی ببینی ایشون می تونه مناسب باشه یانه؟
خوب چادری هست که هست
شما هم قبول فقط با چادر دیدیش.
ولی چیزی تو وجودش داشت که با همون چادر جذبت کرد یا نه!
الان یک دختر محجبه چادری که فقط گردی صورتش معلومه بزارن جلوی من ،من می فهمم از نظر جنسی چه حسی دارم بهش،تو نفهمیدی؟
کلیات مهمه ،دیگه جزئیاتش فرقی نمی کنه
ببخش این جوری مثال میزنم وقتی میری یک ساندویچ می خوری چه جوری انتخاب می کنی/
کلا می بینی مثال همبرگر دوست داری خوب می گی همبرگر می خوام
بد می ارن می بینی به جااینکه نونش گرد باشه نونش باگت معمولیه...
ولی بازم همبرگره چه فرقی می کنه نونش چی باشه
اره من نون گرد بیشتر دوست داشتم ولی واسه اینکه نونش باگته اون ساندویچ رو پس نمی دم.
به خاطر فقط نونش که انتخابش نکردم به خاطر خود همبرگرش و بقیه مخلفاتش ،اسم رستورانش و کیفیت غذاش انتخابش کردم...
متوجه هستی چی می گم!
ولی یک وقتی هم هست که می بینی نه نونش خوبه نه کیفیت غذاش نه هیچیش
خوب اون موقع می ری پس می دی و اعتراض می کنی
تو هم حالا ببین این رو می خوای یا نه!اگر فقط به خاطر هیکلش انتخاب کردیش و دیدی اون هیکل رو نداره خوب دست دست نکن به هم بزن
ولی اگر تو انتخابت چیزای دیگه هم لحاظ کردی که اون چیزا okهستن خوب بمون باهاش.
اگر یکمی چاقه باهم برنامه پیاده روی بزارید هم راه برید حرفاتونو بگید هم بهش بگو این جوری لاغر میشی .
اگر هیکلش انقدر از نظرت بده که نمی تونی برا سایر چیزای خوبش اون رو بخوای
خوب تمومش کن
اگه نه بدی هم نیست فقط ایده ال شما نیست و نقصاش رفع شدی هست خوب بمون باهاش
راستی به این هم امید وار نباش که اگر چاقه راحت لاغر میشه ،لاغر کردن سخته مثل ترک سیگار می مونه .اگر همین جوری دوستش داشته باشی کلا نظرت مثبت باشه می تونی امید وار باشی بعدا یکم لاغر کنه ولی اگر نه
کلا با هیکلش مشکل داری به نظر بی خیال شو.
ختم کلام دوستش داری بمون باهاش
دوست نداری تمومش کن.