پست های دوستان رو خوندم....
فقط در مورد پست اخرت : هیچ وقت بخاطر ترحم از منطق کوتاه نیا
شما فعلا کاری که فکر و منطقت میگه انجام بده
خدا هم در این صورت کمکت خواهد کرد
موفق باشی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
پست های دوستان رو خوندم....
فقط در مورد پست اخرت : هیچ وقت بخاطر ترحم از منطق کوتاه نیا
شما فعلا کاری که فکر و منطقت میگه انجام بده
خدا هم در این صورت کمکت خواهد کرد
بچه ها امشب با باباش صحبت کردم
گفت "من اصلا با مهریه بالا موافق نیستم ولی خانمم میگه مهر دختر داییش 800 سکه هست و دخترم اگه مهریه اش خیلی کم باشه تو سرش زده می شه"
حالا نظرتون چیه؟
یه درد دل:
حیف شد، قبلا مدیران سایت و ... می اومدن نظر می دادن ولی افسوس از الان که فکر کنم همه درگیر کارهاشونن
باور کنید نظرتون رو بگید و کمکم کنید خدا هم کمکتون می کنه
باور کنید
به نظر خانواده منطقی ای میان. خوب شما از یک بزرگتر فامیل بخواهید که با شما برای صحبت بیایند حتما روی او رو زمین نمی زنند. قبلش هم از دختر خانم و پدرش بخواهید مادرشون رو کمی اماده کنند. به نظرم مثلا بگویید یک مقداری باشد بین حرف ما و شما. نه حرف ما و نه حرف شما.
البته باز به نظرم خوب فکر کنید و مزایا و معایب هر کدام از انتخابهایتان را بنویسید . و اینکه پیامد هر کدام چه می تواند باشد. اگر انتظار انعطاف از طرف مقابل دارید شما هم کمی منعطف تر و صمیمی تر برخورد کنید .
سلام
نمیدونم چرا دلجو دلتنگ عزیز گفته منطقی به نظر میان؟!
مگه مهریه دختر دایی و دختر خاله و ....میشه ملاک زندگی بچه شما؟!
پس فردا اگر کارشون به طلاق بکشه دختر این اقا هم باید کارش به طلاق بکشه؟؟!!
یعنی یک مرد به عنوان پدر خانواده نمیتونه به زنش بگه نه؟!
احتمالا خانواده زن سالاریه و این نکته خیلی مهمه
ضمن اینکه مشخصه حرف مردم براشون خیلی مهمه.فکر نمیکنید با این اعتقادی که دارن سر مسائل عقد و عروسی و خرج و مخارجش یکمی به شما فشار بیارن؟!
مثلا بگن چون دختر داییش تالارش تو فرمانیه بوده اگر ما مثلا پایین تر بگیریم تو سر دخترمون میخوره!!
به نظرم اگر میخوای با این خانواده وصلت کنی برو دختر دایی و توقعاتش رو بیشتر بشناس
بعدشم فکر میکنید با چونه زدن چقدر ازین 800 تا کم بشه؟مثلا بشه 500 تا؟500 میلیون تومن؟!
من خودم به همه دختر و پسرا(فرقی نداره) میگم بابا جون تعادل داشته باشید
بالا بودن مهریه خوشبختی نیست.خیلی از مراجع من بودن که خانوم فقط به خاطر بالا بودن مهرهی و طمع پول درخواست مطالبه مهریه کرده.نه اختلافی داشتن ..نه مشکلی...
خیلی ممنون از خانم maryam123
اگه فضولی نیست شما روانشناسید؟ چون گفتید مراجع من...
دقیقا همینطوره
منم از همین نگرانم. چون من فردا دیگه زندگی ای ندارم. زندگی من با دختر دایی و کی و کی مقایسه میشه و ما باید همیشه مث اونها باشیم که مشکلی پیش نیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
دوست عزیز:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
دوستی گفتند که حقی به خانمها ندید چون خانمها احساساتی هستند
و دوست دیگری گفتند که اگر می خواهید آنها انعطاف داشته باشند شما هم انعطاف داشته باشید.
من با نظرات دلجوی عزیز موافقم.
در هر رابطه ای حتی رابطه با دشمنتان هم برنده - برنده فکر کنید.
یعنی بفکر مغبون کردن کسی نباشید که در این رابطه دیر یا زود شکست خواهید خورد.
ببین دوست عزیز اگر واقعاً دختری که یافته ای ارزش دارد که بدسش آوری و می توانی تا
اندازه زیادی به او اعتماد کنی که همسر و مادر فرزندانت باشد تا آنجا که نه خیلی متضرر
شوی و نه خیلی آنها غمگین از این وصلت باشند کنار بیا.
ما در این جامعه زندگی می کنیم و باید بسیاری از عرفها را رعایت کنیم. شاید تا انداره ای
بشود به آنها حق داد که می خواهند پاره تنشان را همسر شما کنند و نیاز به ضمانت دارند.
ودر مورد حقوق دیگر که دوستی گفته بود آنها را نباید به خانمها داد من با ایشان کاملاً مخالفم
شاید در جوار ایشان زنان احساساتی تر از مردان و بی منطق تر عمل کرده اند ولی من در
اطراف دیده ام که زنان مدیریت موفق تر و شایسته تری برای امور زندگی داشته اند.
چه بسیار مردانی را دیده ام که بخاطر هوس بدنبال همسر دیگری رفته و زن و فرزندان خود را
یا با طلاق بدون طلاق و بدون هیچ پشتوانه ای رها کرده اند به امان خدا ولی کمتر زنی را دیده ام که حتی در سخت
ترین شرایط هم فرزندان خود را به حال خود رها کند و به دنبال مرد دیگر و یا زندگی دیگری برود.
کافی است در اطراف و در همین سایت چرخی بزنی و ببینی که زنان اصولاً برای بهتر شدن زندگیشان بیشتر تلاش می کنند.
و کمتر زنی راضی به جدایی و طلاق است هرگاه همسر معقولی داشته باشد.
بهر حال یافتن همسر مناسب چندان کار ساده ای نیست و اگر میلیون میلیون پول و طلا داشته
باشی و همراهی مناسب ندا شته باشی چندان دلنشین نیست. اگر ارزشش را دارد دلشان
را بطوری که نه سیخ بسوزد و نه کباب بدست آور.
موفق باشی.:72:
شناخت ادم ها خیلی سخته نمی شه گفت چون 100 نفر مهریه شون رو به اجرا نگذاشته اند به دلایل واهی نفر 101 هم این کارو نمی کنه و یا بر عکس ...
ولی من می خوام از زن نجیب و پاکدامن ایرانی سخن بگویم زنی که با تمام سختی ها دوشا دوش همسرش قدم بر می دارد و تمام مسئولیت های زندگی را به گردن می گیرد . هم کار می کند هم درس می خواند تمام کارهای خانه و مراقبت از فرزندان را انجام می دهد ولی بعد از چند سال مرد هوس می کند زن دیگری بگیرد ولی کماکان زن سعی می کند بنیان خانواده اش را حفظ کند نه به خاطر منافع خودش بلکه به خاطر بچه های اون زندگی و حتی حاضر نمی شه مهریه اش رو به اجرا بزاره
به نظر شما می شه کار این زن رو با پول معاوضه کرد ؟؟؟
برادر عزیزم شما باید اون خانم رو در درجه اول بشناسید بعد در مورد مهریه اش تصمیم بگیرید
سلام
من دانشجو فوق لیسانس علوم تربیتی هستم.و به به صورت داوطلبانه با یک موسسه مشاوره همکاری میکنم
سنجاب عزیز
این نظر شخصی من نیست.حرف صریح قرآنه.در قران مسئله حق طلاق مطرح شده.مگر نه اینکه ما اعتقاد داریم که قرآن کتاب به روزیه؟
بله..هستن زنانی که خوب اینجور مسائل رو مدیریت میکنن اما بالا بریم و پایین بیاییم عاطفه یک زن چند برابر یک مرده
زنها در مواجه با مشکلات اولین عکس العملشون عاطفیه.بعد اگر جواب نداد منطقی فکر میکنن
اقای جویا نیمه گمشده
شما اول خوب این خانوم رو بالا پایین کنید
ببینید ایا نظرش هم مثل مادرشه؟ایا برای اون خانوم هم دختر دایی و کارهاش مهمه؟
هرچند که در اکثر موارد مادر تاثیر زیادی روی دختر میذاره.اما با حالت خوشبینانه میگیم شاید تاثیر این مادر در این مورد روی این خانوم کم بوده
الان قرار شده اونا خبر بدن؟بعد از اون صحبتی که با پدرش داشتین قرار شد اونا جواب بدن یا شما؟
ببینید بهم گفته روز اول بهم گفت نظرش همین 600 سکه + خانه بوده ولی وقتی دیده من نظرم روی مهریه کمه خودش قبول کرده و الان میگم برو به مامانت بگو میگه باید تو روشون وایسم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
گفتم بابات که مهربونه برو به بابات بگو الان میگه بابام هم نظرش نظر مامانمه
و هر چی من میگم قبول می کنه در مورد مهریه.(یعنی ظاهر قضیه اینه که میگه من مشکلی ندارم ولی مامانم گیر میده جدیدا گفته بابامم گیر میده!)
الانم وقتی با باباش صحبت کردم (البته تلفنی) باباش همون بهانه دختر دایی رو پیش کرده و از طرفی میگه هر چی من دوست دارم مهریه کنم باشه عندالمطالبه (چه یکی چه صدتا) و مابقیش باشه عند الاستطاعه
یعنی چی؟ یعنی حرف همون حرف خودشون. یک کلام
چند نکته که از پست اخرت متوجه شدم
معمولا دختر از مادر خود الگو گیری می کند .
به نظر می رسد که در خانواده این دختر خانم ، زن سالاری حاکم باشد
فقط دوست من ، من با کلی وسواس این پست رو دادم و همه اش حدس هست و امید وارم تاثیر سو در صورت نادرست بودن نگذارد. فقط یک توصیه بود که شما در نظر بگیری و ببینی ایا واقعا اینطور هست یا نه
نکته بعدی چشم تو هم چشمی هست که ممکنه در زندگی اینده ات تاثیر بدی بگذاره. فردا ممکنه ان دختر دایی بشه سنگی بر سر شما... باز هم این فقط یک نظر بود و کاملا امکان غلط بودنش هست
نکته اخر: یعنی چی حرف فقط حرف خودشون؟ دوست من ، حرف اگر منطقی باشه ،چه حرف شما باشه چه حرف من باید مورد قبول شما واقع بگیره... حالا ببین منطقی هست یا نه؟