RE: باید با شوهرم چه طور برخورد کنم؟
سلام ساره جون.من دقیقا می دونم همسر شما چطور آدمی هست .چون نمونش همسر خود من هست .منم اوایل همین مشکلات شما رو داشتم .ولی خدا رو شکر به لطف خدا الان زندگیمون رو روال عادی افتاده و خیلی مشکلات حل شده.الان که من این تاپیک رو مینویسم مثل اینکه خیلی وقته به تالار سر نزدی.وقتی اومدی بیشتر صحبت می کنیم
مرسي خوشحال ميشم كمكم كني
سلام دوستان لطفا راهنمایی ام کنید
من چند روزی میشه که با یکی از دختران فایلمون عقد کردم بهم میگه نمیتونم باور کنم که منو از ته دل دوست داری
چکار کنم چطوری بهش ثابت کنم که دوستش دارم؟
سلام آقا ساسان، به تالار همدردي خوش اومدي:72:
اين تاپيك متعلق به فرد ديگري است و شما بايستي در تاپيك جداگانه اي مشكلت را مطرح كني تا دوستان بتوانند به شما مشاوره بدهند.
همش میگن زنا ناز میکنن بخدا ایطوری نیس. مردا خیلی بیشتر ناز میکنن. این رفتارا که میگی تو خیلی مردا هست. همش بخاطر تربیت غلط. هم تو تالار خونودم هم خودم به شخصه تجربه کردم. این که اشتباهشو قبول نداره. و مغرور.مثل اینکه شوهر شما خیلی بچس و رسم زناشویی رو نمیدونه. خواهش میکنم صب کن تا خودش بیات دنبالت. چون کار درستی نیس بری خونش بدو ن اینکه بیات دنبالت. این تایید اشتباهش. مامان منم همین کارو میکنه خودش میگه اشتباه کردم. مث اینکه دوستت داره ولی غرورشو بیشتر دوس داره. وقتی اشتباه از اونه به هیچ وجه نباید ازش معذرت خواهی کنی، مگر اینکه خودشم اعتراف کنه به اشتباهش. و شما هم اون وسط حرفای بدی زده باشی نباید اشتباهات شوهرتو تایید کنی. تو رو خدا وابستگیت رو به شوهرت نشون نده چون دستاویزی برا سواستفاده میشه. اصن حرفاشو باور نکن از رو عصبانیت گفته. شوهر منم میگه ولی چون میدونم ته دلش چیز دیگه ای هس ناراحت نمیشم.