برای رفع این مشکل به نظرتون چه کتابی رو من و همسرم باید بخونیم؟؟؟
مخصوصا برای همسرم چه کتابی رو معرفی میکنید؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای رفع این مشکل به نظرتون چه کتابی رو من و همسرم باید بخونیم؟؟؟
مخصوصا برای همسرم چه کتابی رو معرفی میکنید؟؟؟
بهاران جان خیلی دقیق و مو شکافانه به صحبت های همسرت توجه می کنی و برای خودت تفسیر می کنی حرفاش رو
و این اصلا درست نیست!نمی دونم چرا داری از چنین بحث ها و حرفایی برای خودت مشکل درست می کنی ...
در مورد مشکل اولی که مطرح کردی،خوب تو الان سنت کمه و تجربه ای هم از مسائل زناشویی نداری و حس می کنی اگر شوهرت بهت گفت که این طوری دوست داره ،معنیش اینکه شما الان براش جذاب نیستی و اون به خانمهای دیگه توجه می کنه...
ولی چنین چیزی نیست،اون همین جوری ی حرفی زده
نمی گم الکی گفته،خوب شاید واقعا چنین چیزی رو دوست داشته خوب ،ولی شما رو هم دوست داره ....شما رو همین طور که هستید دوست داره و اینکه نظرش رو بیان می کنه نشون دهنده این نیست که با این قضیه مشکل جدی داره،خوب مردا حساسیت خانمهارو راجع به ظاهرشون درک نمی کنند و اون نمی دونه که شما از این حرفش چقدر ناراحت شدی،بدون فکر این حرف رو گفته وخواسته که شما تغییر کنی ولی اگر تغییر خاصی هم نکنی اصلا ناراحت نمیشه و این موضوع براش مشکل عمده ای نخواهد بود..
انقدر به این موضوع گیر نده باور کن شاید اون الان اصلا خودش یادش نباشه به تو چی گفته...
دیروز رفته بودم خرید ی چیز خیلی جالبی دیدم یاد شما افتادم
ی لباس زیر که از داخل ابر داشت و تو عکس هم خیلی طبیعی به نظر می اومد..می خوای ی دونه از اون ها بخر :)
حالا امتحان کن
در مورد حرفای اون روزتون هم به نظر من اصلا حرفایی نبوده که بخوای جدی بگیری و جدی بهش فکر کنی ....
خوب واقعیته دیگه خانما نمی تونند دو تا شوهر کنند!
تازه اون از این حرف شما بدش می اد و غیرتی هم میشه...دیگه سعی کن از این بحث ها راه نندازی ،
عزیزم من بودم اصلا این بحث حساسیت زا از اول شروع نمی کردم. بعدم که شروع کردم انتظار بدتر از اینم داشتم. اخه دختر خوب این کارا چیه میکنی. سعی کن کمی حساسیت ها تو کم کنی. انگار همش منتظری شوهرت به خاطر عیبهایی که تو خیال خودت برای خودت ساختی بره زن بگیره. در مورد همسرت با چنین پیش زمینه فکری ای داری رفتار می کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط baharann
ببین شوهرم یک حرف خوبی می زنه. میگه احترام هر کس دست خودشه. اگر کسی تو چشمهات نگاه کرد و یک فحش خیلی بدی هم بهت داد اگر خودت برای خودت احترام قائل باشی جواب نمی دی و می گی با من نبود.
شما هم سعی کن خودت رو دوست داشته باشی.
دوست خوبم.
بیشتر مردا از این حرفا میزنن که "مرد حق دارخ 2تا زن بگیره" و .... ولی به نظر من که این حرفارو فقط جلوی خانوما میگن و اونم واسه اینکه حس برتری طلبیشون ارضا بشه. :311:
گلم چرا باید یه چنین حرف پیش پا افتاده ای که اکثر مردا هم میگن انقدر روی تو تاثیر بذاره؟ :46:
من کم ندیدم خانومایی که به شوهراشون میگن طبق اسلام زن بخاطر کار خونه میتونه از شوهرش حقوق بگیره یا طبق اسلام اگه زن به شوهرش پول قرض داد میتونه بهره پول رو هم از شوهرش بگیره. ولی اینا فقط حرفه واسه اثبات خودشون. کدوم زنی رو دیدی که این کارا رو بکنه.
مردی هم که بخواد این کارا رو بکنه که به دنبال توجیه شرعیش نیست و میتونه هر کاری خواست بکنه و هیچ کسم نفهمه.
پس بیخودی رو این صحبتی که بینتون رد و بدل شده کلید نکن عزیزدلم :46:
اگر روزی این اتفاق بیفته مطمئن باش ناشی از اعتماد به نفس پایین شما بوده.
خودت رو دست کم نگیر . هرکدوم از ما هرچقدر زیبا هم که باشیم همیشه از ما زیباتر وجود داره. تا وقتی خودت از اندام خودت راضی نباشی نمیتونی احساس رضایت به همسرت بدی. اعتمادی که در وجود خودت یافت نمیشه رو چجوری میتونی به همسرت منتقل کنی؟!
رو اعتماد به نفست کار کن تا بیش از پیش از زندگی لذت ببری
یه چیزی میگم دعوام نکنیدا
ببینین من قبلنا خیلی اهل طالع بینی و فال و این حرفا بودم
شوهر من متولد خرداده
توی طالع بینی خردادی ها نوشته مردای خردادی دوزنه اند من قبلا ....قبلا که میگم یعنی تو مجردیم خیلی از دوزنه بودن مردا میترسیدم
وقتی که متوجه شدم که شوهرم متولده خرداده دیگه هیچی
البته این همه ی دلیلش نیست
میدونم هرچی از این موضوع بدم بیاد و منفی بهش نگاه کنم بیشتر به سمتم میاد ولی نمیدونم چرا این فکرو خیال ها دست از سرم ور نمیداره
خسته شدم از بس تو این فکرو ترس بودم
:302::302::302::302::302:
جمله م رو دوباره تکرار میکنم:
اگر روزی این اتفاق بیفته مطمئن باش ناشی از اعتماد به نفس پایین خودت بوده و نه ماه تولد همسرت!
متاسفانه شما رو نظرات دوستان فکر نمیکنی و تنها رو حرفها و افکار غلط خودت تمرکز میکنی.
ماه منیر عزیزم این و همینجوری محض اطلاع گفتم ولی این اصلا برام مهم نبود چون بعد از عقدم کاملا عقیدم راجع به فال و طالع بینی از بین رفت
الان این جوابتونو که خوندم با اینکه قبلا مطالب و چند بار خونده بودم.....رفتم و از صفحه ی اول خط به خطشو با دقت خوندم
مثل قبلا کلی آرامش گرفتم
من یه جورایی جوابم و گرفتم .......فقط فقط میخام بدونم چطوری اعتماد به نفس خودم و بالا ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون هنوز احساس میکنم توی این موضوع ضعیفم..........و خیلی از مشکلاتم هم بر سر همین موضوعه
آفرین بر شما:104:
کتاب اعتماد به نفس در 10 روز نوشته ی آقای حورایی رو خودم خوندم و بنابراین پیشنهاد میدم. کتاب در این زمینه زیاده تو اینترنت هم میتونی سرچ کنی
شما وسواس فکری داری و الکی میگردی دنبال این که توی حرفهای همسرت سر نخی از هوو پیدا کنی.:305: شاید همش کت شوهرت را چک میکنی که روی اون موی زنانه پیدا کنی و ... :311: راه کار شما اینه که فکرت را از این منفی بافی ها خلاص کنی.:305: این منفی بافی ها برات سمه و باعث میشه که اگه شوهرت هم خوب باشه تو همش بد فکر کنی و نسبت بهش سرد بشی و زندگی ات را خراب کنی. :163:
اینی هم که مردا میگن می خوام دوباره زن بگیرم و ... همش حرفه. توی یه مهمانی نشسته بودیم و مردهای جمع این را گفتند و همش میخندیدند و خانم ها میگفتند که نه، نمیشه و ... و مردها از این اذیت کردنها خوششون میاد :311: و البته وقتی میبینند که زنشون ناراحت میشه و باهاشون اخم میکنه، بیشتر کیف میکنند که آخ جون زنم منو دوست داره و ... :311: البته راه درستی نیست اما خب برخی از مردها از این راه استفاده میکنند. خیلی جای نگرانی نیست. برادرم وقتی خانمش غذای خوبی میپزه میگه: چون غذات خوب بود، فعلا سرت هوو نمیارم. :311:
اما شما خیلی اشتباه کردی که در مقابل این حرف شوهرت بحث دو شوهری را پیش کشیدی.:163: این شوخی برای مردها اصلا قابل تحمل نیست. شاید با این حرفت باعث بشی که شوهرت در مورد تو بی اعتماد بشه و با خودش فکر کنه که زن من خیلی پایبند به زندگی نیست.:163: حواست را جمع کن. بازی بازی زندگی ات را خراب نکنی. در موارد بعدی هم دیگه این بحث ها را الکی ادامه ندی بهتره.