RE: مشکل جدید؛ ژن منفی!!!
سلام بلو اسکای و بقیه اعضای تالار بعد مدتی طولانی
اول از همه عیدتون مبارک
ثانیا من پست مدیر محترم را خیلی پسندیدم. مشاوره هم یک شمشیر دو سر هست می تونید هر دو به نفع خودتون یا علیه خودتون ازش استفاده کنید. به نظر من هم بالهای صداقت درست میگه، بهتره دقیقا از مشاور بپرسی ژن منفی یعنی چی و به چه معناست، چون ممکنه به معنای منفی بافی باشه که قبلا خیلی ها توی این تالار این تذکر رو به شمای گلم دادن. خوب اگر اینطور باشه باید یک مدت روی خودت در کنار مشاور و با کمک مشاور کار کنی تا ریشه این ژن را بکنی. چقدر خوب میشه اگه از این حساسیت ها و ریز بینی ها اندکی رها بشیم. به نظر من تو شخصیت نگرانی داری. شوهر من هم گاهی بعضی چیزها از جمله موبایل منو یواشکی چک میکنه ولی من می ذارم به حساب کنجکاوی و ونه شک. ضمنا آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است. یه مقدار هم این مسئله نگرانی این رو نشون میده که تو رو از دست بده به نظر من، ناخود آگاه مردونه اون ترسیده که تو از دستش بری. من که اینطوری می بینم وضعیت رو و فکر نمی کنم مشکل جدی برات درست بشه مگر اینکه بذاری زیر میکروسکوپ و بزرگش بکنی.
من به هیچ وجه صلاحیت این تشخیص را ندارم ولی من خودم رفتم روانپزشک و گفت شخصیت وسواسی مجبور داری. یه سری داروهای ضعیف داد وگفت باید یک سال تحت نظر باشم. اینو به مشاورم هم گفتم و ایشون هم گفت تشخیص درستی هست. الان یک ماه نگذشته احساس میکنم نسبت به خیلی از حساسیت هام بی توجه شدم و از زندگی لذت بیشتری می برم. این کار رو نه تنها واسه این زندگی بلکه برای آینده خودم انجام دادم. ضرر نمی کنی از ما گفتن.
بهترین ها رو برات آرزو میکنم در سال 91
RE: مشکل جدید؛ ژن منفی!!!
سلام سابینا
سال نوی شما هم مبارک
اوضاع شما به کجا رسید؟ امیدوارم اونطوری باشه که رضایتت رو به دنبال داشته:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
بهتره دقیقا از مشاور بپرسی ژن منفی یعنی چی و به چه معناست، چون ممکنه به معنای منفی بافی باشه که قبلا خیلی ها توی این تالار این تذکر رو به شمای گلم دادن.
سابینا جان، کم دقتی نداشتیما!!!!!!!
من تعریف مشاورم رو از ژن بد یا منفی دقیقا تو پست اولم اوردم.
ژن بد (منفی) یعنی: تمایل به انجام کارهای خلاف عرف
اصلا این تست رو کرد که مثلا ببینیم شوهرم به من خیانت کرده یا نه! (البته من ازش خواسته بودم). طبق تست اون ژن منفی نداشت و لذا نمی تونست خیانت کنه، چون خیانت خلاف عرف!!!:162: