وقتي ميگه مدرک دارم تو دلم ميگم طلا که پاکه چه منتش به خاکه
اما باز ميگم با اين دنياي پست و پليدي که داريم از يه آدم مذخرفي مثله اين همه کار بر مياد که بخواد با يه مدرک جعلي نميدونم عکس .. نوشته ... بخواد منو زندگيمو نابود کنه
فقط التماس دعا دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتي ميگه مدرک دارم تو دلم ميگم طلا که پاکه چه منتش به خاکه
اما باز ميگم با اين دنياي پست و پليدي که داريم از يه آدم مذخرفي مثله اين همه کار بر مياد که بخواد با يه مدرک جعلي نميدونم عکس .. نوشته ... بخواد منو زندگيمو نابود کنه
فقط التماس دعا دارم
حتما" با یه وکیل مشورت کن عزیزم
اگه به خانواده شوهرت و خودش نشون بدی میترسی شک میکنند
سلام . خیلی متاسفم برای اینجور آدمهایی که اینقدر پستن که می خوان زندگی دیگرانو بهم بریزن
به نظر من از همسرت بخواه بهش بگه یا باهم قرار بذارن و اون خانوم حرفهاشو رو در رو بزنه یا اینکه برای همیشه پاشو از زندگی شما کنار بکشه . بهش بگه که اون یه ترسو و دروغگوه که خودشو نشون نمی ده ، اگه حرفاش واقعیت داره بیاد جلو و با مدرک حرف بزنه .
شما هم خودتو ناراحت نکن وقتی که به خودت اطمینان داری دیگه از چی می ترسی اون هیچ کاری نمی تونه انجام بده
فقط بي صبرانه منتظرم که اين قصه هر چه زودتر تموم شه و من يه روز بيام و تويه پست جديد به همتون بگم که همه چيز تموم شد و اين مزاحمه شوم و اين آدم پست براي هميشه نيست و نابود شد
دوستاي خوبم سلام
الان که اين نوشته هارو مي نويسم دلم بدجور از اين خانوم گرفته که اينطور دونسته داره زندگيه منو نيست و نابود ميکنه و من هاج و واج به ويرانگري هاش مي نگرم
نمي دونم امشب با کدوم بامبول تازش قراره روبرو شم اميدوارم خدا توطئه هاشو به خودش برگدونه و رسواش کنه
موقع نماز و اذان منو از ياد نبريد دلم خيلي شکسته
از همتون التماس دعا دارم
سلام روژان
خیلی سخته میدونم....توی همچین موقیعتی نبودم....ولی میتونم تصور کنم که هر دو شما و مخصوصا خود شما چه حالی دارید . به خدا توکل کن...خودش رسواش میکنه و مطمئن باش توی همین دنیا تقاص پس میده...صبور باش و سعی کن با شوهرت همراهی کنی...هرگز اجازه نده با درگیر شدن با این موضوع زندگی رو بر خودت و شوهرت تلخ کنی... خیلی سخته که موضوعی از حریم خصوصی خودتون خارج بشه و تو برای جواب دادن به چندین نفر باید موضع بگیری
ولی به همه در جواب حرفها و گنگ بودنشون نسبت به این قضیه بگو که فقط توکلت به خداست و منتظرم خود خدا رسواش کنه
منتظر روزی باش که خدا با مکر خود اون اونو رسوا میکنه
ما هم دعات میکنیم امیدوارم به این زودی خبر خوشحالی و آرامش حاکم به زندگیت رو بدی
انشائ اله مشکلت زودتر حل شه عزیزم
با وکیل مشورت کردی؟
سلام دوستان عزيز
اين قصه سر دراز دارد
يه اتفاق خيلي جالب افتاده اونم اينه که اين خانومه ، با مدير من تماس گرفته که خانوم فلاني اونجا کار ميکنه و چه جور آدميه و اصلا چيکار ميکنه ؟ ( در حالي که همه اينارو ميدونسته ) و بعد از 2-3 بار تماس که در مورد من زياد سوال ميکرده مديرم به من گفت يه خانوم مرتبآ در مورد شما از من سوال ميکنه ، و آخر سر هم گفته مي خواد بياد اينجا کار کنه و من هم موضوع رو به مديرم گفتم و مديرمم بهش گفته که آره ما به يک نيرو احتياج داريم ( در حالي که ما همين 3 روز پيش تعديل نيرو داشتيم) . حالا به نظرتون مي خواد خودشو نشون بده يا بازم يه بازيه تازه است و اصلا هدفش از اين بازيه جديدش چيه
منتظرم
سلام روژان عزیز
به نظر من از این فرصت استفاده کن و به کمک مدیرت بکشش به محل کارت ؟
من مطمئنم که این خانم کاملا" شما و فامیلاتونو میشناسه یا از طرف کسی زنگ میزنه
کسی نبوده که همسرتون تو خانوادش داشته باشه و شیفته ایشون باشه؟