RE: قطع ارتباط به علت عدم ازدواج؟ (به شدت به کمکتون نیاز دارم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
تکلیف شما با خودتون دقیقا چیست و چی می خواهید؟
من تکلیفم مشخصه با خودم و الان هم نزدیک دو هفته هست که این رابطه را کات کردم .
ولی به خدا خسته شدم ، اون از اون زمان که با هم بودیم کلی داستان داشتیم و حالا هم که کات کردم هر روز یه داستان جدید دارم .
من این تجربه اولم بوده که با دختر خانمی آشنا شدم ولی نمیدونم واقعا آیا هر رابطه ایی که کات میشه اینقدر پس لرزه هم داره ؟
بهتون گفتم که بعد از اینکه ما کات کردیم کلی پیغام و پسغام داد و گفته بود که میخاد باهام حرف بزنه ، امروز بالاخره زنگ زد و بعد از صحبت کردن بهم گفت اینکه من بهش گفتم چون نمیخام ازدواج کنم بهتره این رابطه قطع بشه اصلا منطقی نیست و نمیتونه قبول کنه . من که واقعا گیج شده بودم بهش گفتم فقط همینه ولی گفت باید بگم که اصلا از اول هیچ احساسی نسبت بهش نداشتم و هر چی که بهش میگفتم همش دروغ بود .
من هر چه قدر سعی کردم بهش بگم که فقط همین مسئله ازدواج هست قبول نمیکرد ، یه چیزای دیگه ایی هم میگفت ، مثلا به من میگه : ده روزه نشستم گوشه اتاق و کارم فقط گریه هست بعد تو پا میشی میری مسافرت و تو فیس بوکت سال نو مبارک مینویسی .
من به خدا گیج شدم ، یعنی واقعا این چیزا بهم ربط داره ؟ ما دو ماه با هم بودیم و حالا کات کردیم ، یعنی من باید بشینم یه گوشه فقط گریه کنم ؟ به نظرتون رفتار این دختر خانم درسته ؟
بعضی وقت ها که به حرف هاش فکر میکنم از خودم بدم میاد و احساس میکنم کار خیلی پستی کردم ولی بعد که میشینم دقیق تر فکر میکنم میبینم واقعا این خانم برای ازدواج مناسب نبودند .
حالا به نظرتون عکس العمل من چی باشه به این خانم و حرکاتش ؟
دوست عزیز،
وقتی اینطور می نویسید که :
به این معنی است که اون خانم مقصره و اینکه ادامه می ده کار بدی می کنه.... اما برادر عزیزم! انسانهای اطراف شما ربات نیستند که امروز وصل بشوند و فردا کات کنند! باید بهشون فرصت بدید
رفتار این خانم محترم، کاملا طبیعی است، چرا که بسیار از نظر احساسی درگیر این ارتباط شده اند،
اما چون تشخیص داده اید که ایشون برای شما مناسب نیستند، بی شک باید خودشون هم بدونند، و ادامه ارتباط به صلاح هر دو نفر شما نیست و اگر می خواهید ارتباطتون رو قطع کنید، بهتره که در مقابل صحبتهای ایشون سکوت کنید و جواب ندهید، چرا که هر گونه جوابی شروع دوباره بوده و موجب اذیت شدن بیش از پیش ایشون خواهد شد و این انصاف نیست
ایشون احتمالا بسیار تغییرات خواهند داشت و بعد از مدتی بسیار از شما عصبانی خواهند بود، اما این به مراتب بهتر از ضربه های احساسی خواهد بود که از ادامه این رابطه و بحث و دعوا خواهند خورد...بی شک طول خواهد کشید و شاید حدودا یک ماه بطول بیانجامد...
اما شما،
حتما باید در رابطه با شخصیت خودتون و ثبات شخصیتی خودتون، بعد از اتمام این ارتباط کار کنید
پست 21 بانو فرشته مهربان، پاسخ شماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
دوست عزیز،
وقتی اینطور می نویسید که :
به این معنی است که اون خانم مقصره و اینکه ادامه می ده کار بدی می کنه.... اما برادر عزیزم! انسانهای اطراف شما ربات نیستند که امروز وصل بشوند و فردا کات کنند! باید بهشون فرصت بدید
رفتار این خانم محترم، کاملا طبیعی است، چرا که بسیار از نظر احساسی درگیر این ارتباط شده اند،
اما چون تشخیص داده اید که ایشون برای شما مناسب نیستند، بی شک باید خودشون هم بدونند، و ادامه ارتباط به صلاح هر دو نفر شما نیست و اگر می خواهید ارتباطتون رو قطع کنید، بهتره که در مقابل صحبتهای ایشون سکوت کنید و جواب ندهید، چرا که هر گونه جوابی شروع دوباره بوده و موجب اذیت شدن بیش از پیش ایشون خواهد شد و این انصاف نیست
ایشون احتمالا بسیار تغییرات خواهند داشت و بعد از مدتی بسیار از شما عصبانی خواهند بود، اما این به مراتب بهتر از ضربه های احساسی خواهد بود که از ادامه این رابطه و بحث و دعوا خواهند خورد...بی شک طول خواهد کشید و شاید حدودا یک ماه بطول بیانجامد...
اما شما،
حتما باید در رابطه با شخصیت خودتون و ثبات شخصیتی خودتون، بعد از اتمام این ارتباط کار کنید
پست 21 بانو فرشته مهربان، پاسخ شماست
ممنون بابت توضیحات کاملی که دادید .
راستش من خودمم مقصر میدونم که ای کاش قبل از اینکه به ایشون پیشنهاد بدم کامل همه شرایط رو بررسی میکردم و بعد اصلا با ایشون رابطه ایی را شروع میکردم که حالا اینطور باید تموم میشد .
ولی میشه یه کم در مورد ثبات شخصیتی هم توضیح بدید ، چون به شخصه احساس میکنم علی رغم 26 سال سن ولی تو این زمینه خیلی ضعف دارم .
با تشکر
دوست عزیز شما با این خانم رابطه نزدیکتری داشتید.
در حده............والا چطوری بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبوتر
دوست عزیز شما با این خانم رابطه نزدیکتری داشتید.
در حده............والا چطوری بگم.
نه والا ، اصلا من تو این فازا نیستم .
تو این دو ماه کلا ما فقط با هم کافی شاپ و رستوران رفتیم ، حتی سینما هم نرفتیم .
یه ماه اولشم که نیم متر بینمون فاصله بود فقط این اواخر دستاشو میگرفتم تو دستم .
دوست گرامی
سیستم ذهنی شما مرد ها و ما خانوم ها زمین تا آسمون با هم فرق می کنه. شما یک حرفی رو می زنی و رد می شی و فرداش دیگه اصلا یادت نمیاد چی گفتی، ولی یه خانوم گاهی تا سالها یک جمله رو، یک نگاه رو، یک رفتار رو، کنج ذهنش بالا پایین می کنه و عین یه شیء ارزشمند نگه می داره و خاطره سازی می کنه باهاش...
مطمئن باش هر حرف مهربانانه ای که مطرح کردی، ردی روی دلش باقی گذاشته...
هر نگاه ساده ات جایی توی روحش ثبت شده....
هر هدیه ای که بهش دادی، قسمتی از دلش رو تکونده ...
حالا جای اینها درد می کنه، بد جور هم درد می کنه، حق داره... انتظار داری فریاد نزنه؟ ناراحت نباشه؟ رنج نکشه؟ ...
اما برای بهتر شدن زخم های دلش، تنها راه، رها کردنشه... باور کن انگشت فرو کردن توی زخمش درمان نیست، خنجر زدن از پشته! ... بهش فرصت بده با خودش کنار بیاد. بی خیال!! اونم خدایی داره بالاخره ...
البته اگر درد می کشه، مقداریش هم تقصیر خودشه... چرا که افسار احساساتش رو محکم تر نکشیده ...
پس پاسخ قطعی شما:
شما در برابر ایشون مسئول نیستی. رها کن و به هیچ آلارمی از طرف ایشون و ذهن خودت واکنش نشون نده
و اما قسمت مهم تر حرف من که در مورد نفر بعده!...
لطفا این تجربه تلخ رو به خاطر بسپار و خیلی خواهشا قبل از اینکه کسی رو دلبسته و وابسته خودت کنی، خوب فکر هات رو بکن که می خوایش یا نه! :305::300:...
همین!