RE: یه رابطه عجیب! خواهش میکنم کمک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
myheavenstar گرامی
همدردی در زمینه ازدواج و مسائل خانواده راهنمایی می دهد نه روابط دختر و پسر ، و در این زمینه هم کسانی که میآیند و از مشکلاتی که در این رابطه ها براشون پیش آمده می گویند و اینکه چطوری حلش کنند راهنمایی می شوند . بنا براین چون همدردی به شدت با این روابط مخالف هست و شما هم به نمونه ای از تبعات این رابطه یعنی اختلال در کارت گرفتار هستی . لذا ضمن دعوت شما به قطع جدی و قاطع رابطه ، پیشنهاد می کنم در خصوص راهکارهای سازگاری با قطع ارتباط و جلوگیری از وسوسه ادامه ارتباط و همنطور کسب آمادگی برای ازدواج ( خودشناسی ، تنظیم معیارها ، آموختن مهارتها ) راهنمایی بخواهی
.
اگر توجه کرده باشین این بخش نوشته "سوالات ارتباط دختر و پسر "
نیت من از این ارتباط هم ازدواجه و برای اون خودمو اماده میکنم نه برای سوء استفاده از احساس دیگران
و از دوستان عزیز ممنونم که تا این حد بهم کمک کردن
حرف زدن بسیار آسونه عمل کردن سخته شما انقد راحت میگید باهاش قطع ارتباط کن که انگار میخوام آب نباتمو بندازم دور خب این دختر رو دوست دارم نمیگم من با بقیه فرق دارم از اسم انجمن هم مشخصه "همدردی" یعنی همه هم دردیم و واسم سخته ازش جدا بشم وقتی میبینم وقتی باهاش خدافظی میکنم باز برمیگرده و اینکه مطمئنم پای کسی دیگه هم در میون نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
دوست عزیز
مطالب مرتبط زیادی در سایت هست که کمی بگردی پیدا می کنی.کمی در مورد مفهوم عشق و علاقه فکر کن،مطمئنی که این احساس یک عشق اتشین نیست؟چطور بدون اینکه کسی رو بشناسی می تونی بگی عاشقشی؟مطمئن باش زود یادت می ره!
ممنون دوست عزیز
اگر توجه کرده باشی من حدودا شیشمین سالمه که بهش علاقه دارم
یه عشق آتشین مگه چقد طول میکشه ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بنفش زرد
سلام سالی که نکوست از بهارش پیداست /دوست عزیز شما مدتی سر سنگین شده وقهر کنید شاید نتیجه بدهد.به نظر میرسه درصورت ازدواج بهانه جویی های این خانم برایت مشکل درست کنه شاید....:72:
ممنون دوست عزیز اتفاقا امروز امتحان کردم
خدافظی نمیکنه میگه بهت احتیاج دارم اما من گفتم میخوام یک هفته تنها باشم
آقاي عزيز شما و اون دختر خانم هر دو براي ازدواج خيلي خيلي نابالغيد. بهتره قطع ارتباط كنيد و فراموشش كنيد تا وقتي كه به سن مناسب براي ازدواج برسيد.
امروز رفتم پیش مشاور و با هم صحبت کردیم
ازم خواست اگه میشه اون دختر رو ببرم پیشش تا باهاش صحبت کنه
اونوقت مشاور بهم میگه باید بمونم یا نه
دوستانی که لطف کردن و نظر دادن ازشون تشکر میکنم اما باید این نکته رو هم بدونن که اینا فقط حرف های من بود اون دختر هم حرف هایی داره که اگر شنیده بشه بهتر میشه مسئله رو درک کرد
من فکر میکنم رابطه رو قطع کنی بهتر باشه.تا بری مشاوره اون دختر تو رو جدی نگرفته.اینو خودت میدونی.اگه این همه ادمتو تالار میگن قطع رابطه واسه اینه که سنت کمه راه درازی جلو پاته تا پخته بشی.این احساسات اقتضای سن شماست.
من هم با لیلا موفق2 موافقم. از نظر کسی که با سن و سالی احتمالا دو برابر شما و دیدن تجربه های بسیاری در دوستانم که در خیلی از اونها خود بنده را بعنوان مشاورشون انتخاب کردند صراحتا، قاطعانه، بی تعارف و بی رودربایستی جدا اخطار میکنم رابطه بشدت بچه گانه و بجز یک فضای کودکانه هیچ چیز را در ذهن متبلور نمیکنه.
اگرصبر کنید تا کمی پخته تر شید و برگردید و همین کامنتهای خودتون را بخونید حس بسیار بدی بهتون دست میده.
ادامه این رابطه با عرض معذرت فقط بچه بازی بوده و هیچ آینده روشنی متصور نمیشه شد.
و باید این را هم عرض کنم که دختر خانمی که میفرمایید بسیار ناپخته و بچه تشریف دارن(باز هم معذرت از اینکه نظرم را رک و بی پرده عرض کردم) و شما بشدت در این رابطه لطمه خواهی دید. در قطع این رابطه برای همیشه کوچکترین تردیدی بدلتون راه ندهید(بعدا یکی دیگه میاد و جاشو واستون پر میکنه) و یا صبر کنید سالها بگذره و ایشون کمی از نظر بلوغ فکری شرایط بهتری را پیدا کنند و اون زمان دوباره امتحان کنید.الان اصلا وقتش نشده:310:
در ضمن ان را هم اضافه کنم که این نوع روابط بقدری سریع تبدیل به سردی و نفرت میشه که باورش واسه خود آدم هم مشکله(نمون های بسیار زیادی داره)-روابطی که بسیار اصولی تر شکل گرفتند را ببینید به کجاها کشیده(تو همین سایت پر نمونه) چه برسد به این رابطه شما!
سلام . ببین منم یه دخترم ... قاطعانه میگم تو رو نمیخواد و داری وقتتو حروم میکنی.اینجور دخترا باید کم محلی ببینن.کاملا قطع ارتباط کن.بی چون و چرا.خودتو تو قفس اسیر نکن.به موقع و آگاهانه و عاقلانه علاقمند شو.اینجور دخترا اهل همزمان با چند نفر بودنن.تو یکی رو انتخاب کن که ارزش داشته باشه.غرور دختره اجازه نده حتی ازت شارژ قبول کنه.ارزش معیارت باشه نه چشم و ابرو.شک نکن عشقه زود گذره که اکثر ما چشیدیم.
در جواب همه دوستانی که واقعا به من لطف دارن و دارن همه جوره بهم کمک میکنن باید بگم اولا از همتون ممنونم
تموم کردن ارتباط خیلی واسم سخته به هر حال این مشاوره رو میرم اگه نتیجه نداد
حتما قطع رابطه میکنم بدون هیچ شک و تردیدی اما اگه نتیجه داد و این دختر دست از رفتاربچگانه اش برداشت که همه چیز درست میشه
یک نکته دیگه اینکه ایشون دختری نیستن که باپسری دیگه جز من ارتباط داشته باشن یعنی به قول دوستمون که گفت اهل همزمان با چند نفر بودنه!!! نیست
RE: چند سال عشق بچگانه و بی نتیجه
دوست عزیز
چرا نمیتونه اتشین باشه؟به بلوغ فکری خودتو اون فکر کردی؟دلایلت رو برای علاقه نگفتی.
RE: چند سال عشق بچگانه و بی نتیجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
دوست عزیز
چرا نمیتونه اتشین باشه؟به بلوغ فکری خودتو اون فکر کردی؟دلایلت رو برای علاقه نگفتی.
ممنون دوست عزیز
خب اگر یه عشق اتشین باشه که به مرور سرد میشه تا حالا باید شده بود هرچند الان تازه زمان شروع واس بعضی دیگه است!
بلوغ فکری و ... درکل اونطوری هستم که اگر تا حالا یه چیزی رو تنها میخوردم از این به بعد تقسیمش کنم و...
دلایلم برای علاقه به این دختر زیاده ولی میشه چند موضوع رو گفت
مثلا اخلاق و رفتار خوب و کاملا اجتماعی داره صرف نظر از رفتارش با من که دلیلشو نمیدونم
از نظر زیبایی مشکلی نداره
از نظر خانواده مشکل خاصی ندارن و دو خانواده در یک سطح هستن تا حدودی ولی ارتباط زیاد صمیمانه ای ندارین در حد چند بار دیدار رسمی در طول سال و دو یا یک مهمانی !
هیچ انسانی بی عیب و نقص نیست چند مشکل هم داره که مهم نیستن واسم
در کل از نظر عقلی علاقه ام در سطح عادی مشکلی نداره اما شاید من بیش از اندازه حساسیت به خرج میدم و اینکه حتی خودم هم به این موضوع اعتقاد دارم که برای ازدواج زوده و این کار رو برای حد اقل 5 سال آینده گذاشتم اگر عمری بود اما هدفم هوس نیست که بخوام از خانواده مخفی کنم هم خانواده خودم در جریان این علاقه هستن هم خانواده اون