چی شد شما که تصمیمتو گرفته بودی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شد شما که تصمیمتو گرفته بودی؟
چی پیش اومد دوست عزیز؟
:72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
تاپیک زیر را مطالعه کنید
مقابله با پایان یافتن یک رابطه
ایشون تک و توک سیگار می کشید البته به من گفته بود و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
ولی پدرم اصلا براش قابل قبول نبود و کلا مخالفن امروز مجددا تماس گرفتن ولی من گفتم نه !
امیدوارم خوشبخت بشن واقعا پسره خوبی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
با سلام
دوست گرامي من هميشه اختلاف سني پسر با دختر را به اين فرمول پيشناد مي كنم
سن پسر تقسم بر 2 بعلاوه 7= سن دختر
مثلا" اگر سن پسر 35 سال باشه با تقسيم بر 2 ميشود 17.5
بعلاوه 7 ميشود حدودا" 25 سال
سن دختر 25 سال عاليه
واقعییتش نمیدونم باید چه کنم !!!!!!!!!!
مادر ایشون مجددا تماس گرفتن ...........
من همش پیش خودم فکر میکنم نکنه این موقعیت رو از دست بدم در صورتیکه پدر و مادرم میگن از این بهتر میاد سراغت !
خودمم از خیلی اخلاقاش خوشم میومد !!!!!!!!
خواهر خوبم ، دوستان اینقدر شما رو راهنمایی کردند انوقت شما باز هم بر میگردید به خانه اول!
وقتی تصمیمی را گرفتید ( مخصوصا اگر موضوع تشکیل خانواده باشد) دیگر دوباره بفکر تفتیش تصمیمتان نروید
تصمیمی را که گرفتید رویش بایستید
در مورد اختلاف سنی : عقل و منطق می گوید با توجه به رشد تکنولوژی و پیرو آن تغییر زندگی متناسب با تکنولوژی( چه از لحاظ فکری و چه از لحاظ امکاناتی که مرد و زن با اون انس گرفته اند) اختلاف بالای 4 سال ممکن هست زوج ها را دچار تناقض با یکدیگر کند
فرضا یه دختر خانمی که 20 سالش هست دوست داره بره اسکی! اقا پسر 35 یا 40 ساله هم چون دوران جونیش از این چیزا خبری نبوده ممکنه همراهی نکنه و اون دختر خانم از علاقه اش باز بمونه و این تناقض ها به مرور زمان روی هم انباشته میشن و مرد و زن را از هم دور و دور تر می کنند
من نمی دونم اقا سامان عزیز چطور این فرمول رو اختراع کردن!
دوست عزیز،شما سنی ازت نگذشته که میترسید این موقعیت از دستتان برود، با احساس تصمیم نگیرید و فقط به اختلاف سن شناسنامه ای توجه نکنید، شما باید علاقه ها، سرگرمی ها ، طرز نگرش و بینش و انرژیهای روانی را هم در نظر بگیرید اختلاف در موارد ذکر شده برای زن و مرد احتمال درگیر شدن در زندگی مشترک را دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
در سنین جوانی علاقه آدمی به نوع فعالیت ها و مسائلی می باشد که برایش جذاب است و از آن لذت می برد منتها در سنی که رو به میانسالی است وجود ندارد،(این اختلاف را در 10 سال دیگر ببینید)در آن سن کار و تفکر و مطالعه ، فلیم و موسیقی و گوشه ساکت خانه جهت استراحت را بیشتر می پسندند.
نحوه تفکر پسر و دختر هم ، نسبت به اختلاف سنی در ازدواج بسیار مهم است. اگر دختر یا پسر از همان اول با تردید به بزرگتر بودن همسرش بیندیشد. او آمادگی دارد که بعدا با کنایه اطرافیان به هم بریزد و این مسئله را مرتب به رخ همسرش بکشد. بعدا" هر مسئله را در رابطه اشان به خودش و سن بالایش نسبت می دهد. که این از آسیب پذیریهای چنین ازدواجهایی هست.
چه در حوزه مشاوره و چه در حوزه تجربی، شخصا" این ازدواج را به صلاح نمیدانم، ما فقط بر اساس آنچه از مشخصات سن و از خودتان نوشته اید شما را راهنمائی میکنیم، چنانچه در تصمیم گیری باز هم دچار تردید هستید، مشاوره حضوری بهترین گزینه خواهد بود
عزیزم به توصیه های کیوان اقا دقت کن...من که 29 سالمه نموتنم یک مرد 35 ساله را تحمل کنم.. معمولا خیلی بی انرژی هستن تمایل به موسیقی ارام دارن...اهل کارهای هیجانی نیستند تازه همین الان هم بچه می خان...تو خیلی برای یک چنین روحیه ای جوان هستی..حتما چند سال اینده هم در نظر داشته باش..
از همه ی دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم
واقعا حق با شما بود من اواخر کاملا داشتم احساساتی برخورد می کردم که شکر خدا با کمک خدا و شما دوستای عزیزم این مورد رو حل کردم و تموم شد
امیدوارم همه ی دختر و پسرهای خوب به پست هم بخورند و خوشبخت شن ...:323: