اقلیمای نازنین ممنون. مفید بود.
اما من خیلی دوسش دارم. در عین حال انکار هم نمیکنم که بهش وابسته هم هستم. آخه تو این شهر غریبم و هیچکس بجز همسرم رو ندارم.
اما خیلی دوست دارم مستقل بشم. اینجوری به هردومون کمک کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اقلیمای نازنین ممنون. مفید بود.
اما من خیلی دوسش دارم. در عین حال انکار هم نمیکنم که بهش وابسته هم هستم. آخه تو این شهر غریبم و هیچکس بجز همسرم رو ندارم.
اما خیلی دوست دارم مستقل بشم. اینجوری به هردومون کمک کردم.
چند روزی بود اوضاع آروم بود و من کم کم داشتم عذاب وجدان میگرفتم از اینکه گاهگاهی میرفتم سراغ ایمیلش و سرک میکشیدم.
دیشب باهاش کلی حرف زدم کفتم تو هر گروهی دوست داری عضو باش اما تصاویری که نوشته +18 نبین. کلی نازشو کشیدم و گفتم شوهر من که زن ندیده نیست خودش بد و خوبشو میدونه و از این دست حرفها...
اون هم گفت نه حق کاملا با تو بود. دیدن اون تصاویر اشکال شرعی داره و درست نیست و ممنون که به من تذکر دادی و از این به بعد هر موردی که به نظرت درست نیست بهم تذکر بده و ....
امااااااااااااا
امروز از صبح بهم زنگ نزد. فهمیدم باز هم داره کاری میکنه و نمیخواد من متوجه بشم!
رفتم سراغ ایمیلش دیدم حقا که این شوهر لیاقت محبت منو نداره....انقدر الان حالم بده که سکته نکنم خوبه. دارم بالا میارم و به شدت احساس حالت تهوع دارم...
از یکی از گروههایی که توش عضوه، یه ایمیل واسش اومده بود که پر از عکسهای مربوط به روابط زناشویی بود. علاوه بر اینکه با چشمهای ناپاکش اونا رو دیده بود تصاویرش رو هم تو فولدر ذخیره کرده بود.
احساس میکنم زندگی که برام ساخته پر از فریب و دروغه...دلم میخواد این موضوع رو با خونواده م در میون بزارم دارم دیوونه میشم....
تا حالا سه تا مشاور رفتیم البته در مورد این موضوغ صحبت نکردیم اما هیچ کدومشون کارکشته نبودن. اونایی که تبحر داشتن تا سه ماه آینده وقتهاشون پره... تا سه ماه دیگه دیوونه میشم.تازه برم چی بگم؟ بگم شوهرم عکسهای پرنو میبینه؟!!!
آهای مشاورای سایت تو رو خدا بیاین به من بگین با این شوهر قدیس نما و فریبکار چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام ماه منیر خانم، منم مثل شما حساسم ، اگه تاپیک منو بخونین منم همیشه شک دارم که نکنه شوهرم ایمیلی داره که من خبر ندارم ؟ ولی به نظر من و با توجه به حرف کارشناسان ما نباید در ایمیل خصوصی اونها جستجو کنیم چون خودمون عذاب میکشیم، تازه به نظرم مرد خوبیه که پسوورد ایمیلشو به شماداده ، میتونه ده تا دیگه ایمیل بسازه و با اونها بره عضو اون سایتها بشه که شما خبر ندارین. پس همین که روراست پسووردو در اختیار شما گذاشته معلومه که دنبال کار خاصی نیست.
نه عزیزم پسووردشو به من نداده من خودم متوجه شدم! از وقتی که سر عضویت تو اون گروه بهش گیر دادم تازه چند تا ایمیل دیگه هم ساخته و آدرسشو به من نداده .من از طریق ایمیلهای ارسال شده اش متوجه آدرس ایمیلهای جدیدش شدم.
اگه منظوری نداشت لازم نبود پنهون کاری کنه و حتی عکسهای کثیف رو دخیره کنه...
دلم میخواد کیلومترها از خودم و خودش دور باشم... از این به بعد چه جوری تحملش کنم
اگه ادعای ایمان نداشت میگفتم انتخاب خودمه..و اما باورتون نمیشه روز خواستگاری حرفهاشو با آیه ی قرآن شروع کرد... انقد دم از خدا و پیغمبر زد که باورش کردم. اما ماه که همیشه پشت ابرها نمیمونه، کم کم خودشو رو کرد
ماه منیر
عزیز دل
لطفا ایمیل شوهرت رو چک نکن...بلکه روی مهارت های ارتباطیت کار کن!
تو همسرت رو به دیدن این عکس ها حساس کردی! باید دست از حساسیت برداری! یا وقتی که میره شرکت با
یادگیری مهارت های ارتباطی باهاش مثلا چت کنی!
دست از این همه حساسیت بردار! اون فکر می کنه شما محصورش کردی و برای همین ازت پنهونکاری می کنه و
وقتی خونه نیست عکس می بینه!
باور کن که این عکس ها هم کم کم جذابیتشون رو از دست میدن!
بری به خانوادت بگی که چی؟ شوهرم واسش ایمیل عکس های ... میاد؟ اونام برمی گردن کاری کرده یا خیانت
کرده ..تو هم میگی نه ...اونام میگن خوب ببینه تو باید سیرش کنی که دیگه نبینه! همین! با گفتنش خودتو کوچیک
می کنی!
اینجور که تو داری کنترلش می کنی دائم خودش رو در بند می بینه و حریص تر میشه
تا حالا به این فکر کردی که جایگزین بهش بدی بدون کنترل؟
چون آدم از هرچی که منع بشه بهش کشش پیدا می کنه! پس باید با 1 جایگزین حواسش رو پرت کرد از اون
موضوع!
چرا از حرف زدن راجع به خودتون فرار می کنید؟ تو که دوستش داری! پس به نظرت بهتر نیست روی مهارت های
ارتباطی کار کنی!
بعد هم داری می گی که عکس های روابط زناشویی رو دیده پس معلومه نیازش این هست پس براش توی این
روابطتون تنوع ایجاد کن! تا وقتی باهاش به گفتگو راجع به خودتون ننشینید همین آش و همین کاسه است!
باید با هم مثل 2 تا دوست صمیمی به گفتگو بنشینید دائم بیشتر و بهتر هم رو بشناسید!
دست از کنترل و تجسس بردار دوست گلم...
همسرت 1 آدمه مثل بقیه آدمها نه یک دیو بی شاخ و دم!
ماه منیر عزیز
میفهمم از این که بهت دروغ گفته ناراحتی و حس بدی داری و این که همسرتون کار درستی نکردن رو قبول دارم
اما سعی کن با سیاست برخورد کنی. طوری بررخورد نکن که زندگیت بهم بریزه و بعد نتونی جمعش کنی.
مطمئن باش با دعوا و دوری و تنفر هیچی درست نمیشه. الان که عصبانی هستی هیچی بهش نگو اجازه بده یه کم آروم بشی :72:
همین که اون می دونه کارش درست نیست خوبه.
خوب بود با پرروئی بیاد بگه همینی که هست؟.فقط نمی تونه جلوی خودش رو بگیره.
کمکش کن.کمکت غیرمستقیم باشه.
خانم گل شما مسائل را زیادی بزرگ می کنی
از جمله اینکه می گی به شوهرم گفتم عکسهایی که بالای 18 زده را نگاه نکن !
این چه حرف و درخواست و کنترلگری بی منطقی است . همسر شما زیر 18 ساله است که چنین درخواستی ازش کردی ؟!و یا چرا فکر می کنی که شما حکم بزرگتر او را داری و شما باید به ایشان بگی که چه کاری را بکند و چه کاری را انجام ندهد .
همسر شما اگر عکسی ببینه آسمان و زمین به هم دوخته نمیشه بلکه تفکر شماست که از نگاه کردن های او مشغول دوخت و دوز زمین و آسمان به هم هستید.
قطعا مرد شما مرد جوانی است خوب این مرد جوان اگر بخواهد در رابطه با سکس با شما احساس بهتری داشته باشد و حتی تجربه بیشتری به لحاظ سکسی به دست بیاورد باید یا عکس ببینه و مطلب بخونه یا به شکل واقعی فانتزی های سکسی خودش رو به واقعیت تبدیل کنه و در نتیجه باید برود سراغ زنان دیگر .
به نظر من به جای اینکه از این کاه -کوهی برای خودت بسازی بهتره بری و اطلاعات خودت رو قدری در مورد مسائل جنسی - فیزیک بدن مرد و فانتزی جنسی و روان ..............زیاد کنی .
دستگاه تناسلی انسان بسیار عضو پیچیده ای است و روان انسان هم در مورد مسائل جنسی بسیار پیچیده است .
شما دقت کن که ظرافت قضیه تا کجاست .
برای شناخت دستگاه تناسلی زن یک شاخه از علم را در نظر گرفتند به اسم دکتر زنان و این یعنی دستگاه تناسلی زن از پیچیدگی هایی ریز برخورد است که این فقط برای شناخت بیماری و ............نیست .
یا در رابطه با مسائل جنسی یک شاخه ی اختصاصی علمی هست به اسم دکتر سکسولوژ و..............
در نتیجه با دیدن چند عکس برای خودت مشکل روانی ایجاد نکن . همسرت فقط عکس نگاه کرده و این ابدا معنی بدی نمی ده و سعی نکن از این مسئله فاجعه بسازی و غصه بخوری .
شما اگر شوهرت را عاشقانه دوست داری کار خودت رو بکن . عاشقش باش . بهش عشق بده . ازش عشق بگیر . با طبیعت جلو برو و از زندگی ات لذت ببر .
اینقدر فانتزی های او را انگولک نکن . فانتزی های او به این شکل و در این حد به زندگی تو آسیب نمی رساند . اما واکنش های شما قطعا چنین پیامد آسیب زایی برای زندگی ات خواهد داشت .
بعد هم شما بیا تعریف کن فریب و ریا یعنی چه ؟
یک مردی در سایتی عضو است . شما هم می دانی . تازه نسخه هم براش می نویسی که این را ببین و بخون آن را نبین و نخون و................پسورد آقا را هم که داری . از کنترلگری هم کم نمی ذاری ..............تازه این آقا رو به فریب و دروغ متهم می کنی ؟!این حرف یعنی چه ؟!تائید می خواهی ؟!
اما متاسفانه ابدا تائیدی شامل حال شما نمی شود .
ایشان از جایگاه صمیمیت و روشنی با شما صحبت کرده و ............ چطور برای شما دیدن این عکس ها بد نیست اما برای شوهرت بده ؟!
عزیزم آرام باش و به جای اینکه به دنبال بهانه باشی تا همسرت را خراب کنی به فکر ساختن زندگی باش و زمینه های شناخت و عشق ورزی در زندگی خودت را تقویت کن و از برکت آن بهره ببر و اجازه بده شوهرت هم با تو همگام بشه . این روش ره به ترکستان است .
ضمن اینکه کتاب
زن شیفته را بخوان
و همینطور
وابستگی متقابل
جدا نیاز هست که روی مشکلات فردی خودت کار کنی .این همسرت و نگاه کردن او به عکس ها نیست که باعث ناراحتی توست بلکه علت در خودت هست که ریشه هایش را می توانی در این دو کتاب پیدا کنی .
دوستان عزیز از پروسه کردن و پرداختن به شخصیت همسر ماه منیر و .......جدا پرهیز کنید .
قطعا برای ایشان هم حرفهایی هست اما ماه منیر باید به خودش بپردازد که خیلی کار دارد تا انشالله مشاوره ی حضوری بروند
سلام خانمی من تازه با تایپیک شما اشنا شدم و شرمنده فرصت نکردم نظراتو بخونم.
نظر من که البته اصلا کارشناسانه نیست اینه
عزیزم هرکسیو که از چیزی نهی کنن ناخوداگاه لجبازی میکنه و گرایشش به اون چیز حتی از قبل بیشتر میشه.
من راهی که تو میری البته در موارد دیگه رفتم...و نتیجشو دیدم و خواهرانه تجربمو بهت میگم
میدونی اگه ما برای گناهان همسرمون از ته دل دلسوزی کنیم به نحوی که ذره ای از محبت اون تو دلمون کم نشه چون طبق فرمایش ائمه باید از گناه بیزاری بجوییم نه از گناهکار.و تمام امیدمون به دعا و نذر و... انرژی زیاد و مثبتی رو برای همسرمون ارسال میکنیم.شما تمام توانتو بذار روی ارتباط صحیح با همسرت و به گناهان خودت و بدیات دقیق شو و سعی در اصلاح "خودت" با تمام توان باش.وامیدت فقط به خدا باشه که نتیجه فقط تغییر همسر شما نمیشه و خیلی نتایج گرانقدر دیگه ای داره.
اینکه در ایمیل ایشون کنکاش میکنی جز این که حست به همسرت تغییر کنه نتیجه ای هم داره؟
ایا میخوای ازش متنفر بشی یا زندگیتو بسازی؟
گناهی که همسر شما انجام میدن گرچه گناه کبیرست اما تو دین ما کاری که شما میکنی رو اصلا تایید نمیکنه.
نتیجرو به خدا بسپار.وظیفه شما خوب بودن در بالاترین مرتبشه نه کنکاش در گناهان همسر.
ذره ذره تو همسرت میتونی تاثیر بذاری نه یکباره.ممکنه سالیان سال طول بکشه.ممکنه همین الان هم تعداد عکسایی که میبینرو کم کرده و شما خبر نداری.
ممکنه خیلی تصمیما گرفته باشه که با کنکاشای شما به باد میره.
این بدترین روش ممکنه که هی سعی میکنی خوب باشی با همسرت و ازون طرف ایمیلشو چک میکنی!!!!
مگه نتیجه دست منو شماست که هی به نتیجه کارت نگاه میکنی؟
نتیجه دست خداست و وظیفه شما فقط تلاشه و تلاش و تلاش...
الفاظ از خودشون انرژی ساتع میکنن.دوست خوبم وقتی شما به همسرتون توهین میکنین و زشت اونو خطاب میکنین(چشمای ناپاکش...)
فکر نمیکنی در حس شما و بلکه در اعمال اون تاثیر داره؟
هرچقدر زیباتر درباره همسرت صحبت کنی هم علاقت بهش بیشتر میشه و هم این علاقه شما در همسرت تاثیر گذاره.انشاالله
ببخشین طولانی شد
موفق باشین
شمیم الزهرای عزیز خدا رو شکر که شما اینجا بودی و از زاویه ی دین به موضوع نگاه کردی...
من که هرچی میگم همه فکر میکنن از سر خودخواهیه.. نمیدونم کسی میتونه منو درک کنه... دلیل انتخاب همسرم فقط به خاطر ایمانش بود حالا من این ایمان رو از دست رفته میبینم.
من از روی رفتارهای دیگه ش به چک کردن ایمیلش روی آوردم (مثل سرد شدن های گاه و بیگاهش نسبت به من- مثل حساسیت بیش از حد به موبایلش- مثل دروغهای گاه و بیگاهش- ...) تا علت رو ریشه یابی کنم.
در مورد روابط خودمون که همیشه تعریف میکنه و هروقت ازش سوال میپرسم اظهار رضایت کامل داره. من همیشه سعی کردم براش یه همسر خوب باشم. علت حساسیت من روی این موضوع هم قبح بیش از حد مساله از نگاه دینه.
من غیر مستقیم خیلی باهاش حرف میزنم. از اتفاقات پیرامون(مثلا حتی موضوع یک فیلم) استفاده میکنم و نظر خودم رو میگم تا بدونه که پذیرش هر موضوعی برای من آسون نیست. و نمیشه از هر خطایی گذشت.
باور نمیکنین چقدر ادعای ایمانش میشه این مرد! واسه مراسم عروسیمون حتی یه آهنگ ساده نذاشتیم چون آقا شنیدن این آهنگها رو اشکال میدونست... اونوقت بعد از ازدواج من باید برای اینکه شنیدن صدای خواننده ی زن اشکال داره با آقا بحث ها میکردم!
دلیل ناراحتی من تناقض ادعا و عملشه... دروغگویی و پنهون کاریشه
من چه جوری دیگه میتونم همچین فردی رو باور کنم؟
من ذره ای تو رفتار محبت آمیزم بهش تغییر ایجاد نکردم اما تا کجا میتونم صبوری کنم؟
از کجا معلوم دلزده بشه؟ اصلا مگه این موضوعات واسه کسی که حیا نداره دلزدگی میاره؟
از کجا معلوم خیانتش صورت دیگه ای پیدا نکنه؟
اگه ازش صاحب فرزند بشم واسه پشیمونی دیر نیست؟؟؟؟
باور نمیکنین من چقدر کتاب روانشناسی در مورد زندگی مشترک و آقایون خوندم. من خیلی رو مهارت های ارتباطیم کار کردم. خیلی تغییر کردم. خیلی...
من عشقی که پدر و مادرم به من میدادن به مراتب بیشتر از این چیزی بود که تو زندگی دریافت کردم. بارها شده از خودم سوال کردم تو وارد زندگی زناشویی شدی که فقط عشق بدی؟؟
من حتی تمرکز ندارم به کارهای ساده بپردازم. انقدر به همسرم اعتماد ندارم که حتی چند روز مسافرت برم.
بی اعتمادی خیلی بده.... کشنده ست. اما من که از روز اول بهش بی اعتماد نبودم. کاش قدر میدونست....