ساناز خانم بايد براي حل مشكلت به دكتر روانشناس مراجعه كني و همه چيز را صادقانه براش تعريف كني تا كمكت كنه.
شما بيش از حد شكاكي!
نمایش نسخه قابل چاپ
ساناز خانم بايد براي حل مشكلت به دكتر روانشناس مراجعه كني و همه چيز را صادقانه براش تعريف كني تا كمكت كنه.
شما بيش از حد شكاكي!
سلام عزیزم اگه قرار بود همه مثل شما فکر کنند که باید تمام مسافرتهای خارج از کشور کنسل میشد عزیزم اطراف خودمون کم بد حجاب هست کم روزانه با اونا مواجه میشیم سخت نگیر خوشکلم دنیا دو روزه پس خوش باش اصلا چرا یکبار امتحان نمی کنی راستی به این فکر کن که اونجا به غیر از زنایی بد حجاب ممکنه مردهای بد حجاب هم پیدا بشه اونوقت چی پس حتما شوهرتم باید حساس بشه نه عزیزم اعتمادتو به شوهرت از دست نده بابا حتی افراد مذهبیه مذهبیم کارشون اونورا میفته .راستی اگه رفتید تو رو خدا حساس نشو که مسافرتتون خراب بشه .سعی کن خوش بگذرونییییییییییییییییییی ی.
دلخسته جان منم ترسم از اینه که اونجا دعوامون نشه جلوی دوست شوهرم و خانمش. به این خاطر نمیخوام برم . ما حتی مسافرت داخلی هم میریم سر اینکه توی رستوران یا اینور اونور کسی رو نگاه کنه دعوامون میشه. و تا بحال هیچوقت با خوشی از یک سفر برنگشتیم.
شوهر م داره بلیط میگیره میگه اگه نیایی جلوی دوستم ضایع میشم و عید باید تنها بمونیم خونه. بچه ها دعا کنید اگه رفتم با دعوا برنگردم.
تو اين يك ماه باقيمانده حتما برو مشاوره. حتما.
الا به ذکرالله تطمئن القلوب . . .
ساناز جونم قرآن و باز کن ، با حضور قلب و با آرامش چند روزی قرآن بخون ، مطمئن باش که قلبت آروم میشه و از این تشویش و اضطراب بیرون میای.
از خدا بخواه که اگه همسرت چشم چرونه ، چشمشو پاک کنه البته فقط دعا کارساز نیست . خودت هم باید تو این راه تلاش کنی. وقتی مثلا تو رستوران با شوهرت سر نگاهش دعوا میکنی ، شوهرت بیشتر کنجکاو میشه که دفعه بعد به خانوم ها نگاه کنه . دنبال چیزی میگرده که شما اونو ازش منع میکنی . و چه خطا و اشتباه بزرگییییییییی:305:
به توصیه بچه های تالار توجه کن تا روزی نرسه که پشیمون بشی از این همه حساسیت .
حتما مراجعه به مشاوره رو جدی بگیر . خیلی جدی . چون شکاک بودن مسئله ایه که حتی آقای دهنوی تو برنامه کلبرگ میگفت جز رفتارهای بسیار خطرناکه که خیلی آفت جدی داره .
به خدا توکل کن .ارووووم میشیییی :46:
من ميخوام يه سوال بپرسم:
خواهش ميكنم صادقانه فكر كن بعد جواب بده:
شما شكاكيد يا شوهرتون واقعا چشم پاك نيست؟
خیلی رک بهت میگم عزیزم
تو در زندگیه قبلیتم کمی این مشکل رو داشتی و الانم داری
قسمت عمده این مشکل خودتی و خودتی و خودت
رو خودت کار کن
تا می تونی
می خوای حرفای حاج آقا دهنوی رو در مورد شکاک بودن برات بفرستم
ایمیلتو ندارم
سلام گلنوش جان. راستش همه به من میگن من شکاکم، خودم هم اینطوری فکرمیکنم، هرکی شوهر منو دیده میگن مرد چشم پاکیه ولی من میگم اونها بخاطر دلداری من اینطوری میگن.
ازت ممنونم ......................
با سلام و احترام بسیار
عزیزان اینکه می گوییم در نام کاربری ایمیلتون را استفاده نکنید، شماره تلفن استفاده نکنید، در پستهای خود آنها را در معرض عموم قرار ندهید و اینکه در قوانین همدردی هم این موضوع را اورده ایم. حتما دلیلی دارد.
تا حالا دهها نفر مشکلات خود را اینجا زده اند. بعد به اشتباه در یک پست معمولی ایمیل خود را ارسال کرده اند.
بعدا در سرچ گوگل دوستان و اقوام به ایشون ، نام کاربری و زندگی خصوصی و حریم خصوصی خانواده واقعی ایشون پی برده اند و زندگیشان دچار مشکل شده است.
تمام بند بند قوانین همدردی معطوف به مسائل و مشکلات مهمی هست ، خواهش می کنم دوستان با دقت آنرا مطالعه و پیگیری کنند.
و تذکرات ما را جدی بگیرند.
ساناز جان با توجه به تمام حرفات از صبح خواهرانه میگم. حتما یک مشاور برو. شما خودت داری باعث میشی زندگیت خراب بشه . الان که متوجه مشکلت شدی حتما پی درمان باش و سعی کن هرچه زودتر به زندگیت یک سر و سامانی بدی . شما دیگه جوان خام 20 ساله نیستی. با توجه به تجربه هاتون باید خیلی بیشتر از اینها عاقلانه تر و مسلط تر رفتار کنید.
موفق باشید:72: