RE: خواستگاری غیر رسمی- آیا رسمی کنیم؟
چنددقیقه پیش باهاش حرف زدم. خیلی راحت قبول کرده بود که دیگه ادامه ندیم و گفت که اصلا هم ناراحت نشده چونکه حرفم منطقیه اما اون چونکه نمی تونه به خواستهم در حال حاضر عمل کنه مجبوره ازم بخواد صبر کنم تا یه سال دیگه. گفت قول میده اگه شرایطش جور شد بیاد خواستگاری ولی از من نمیخواد که منتظرش بمونم و اگه کسی دیگه رو قبول کنم ناراحت میشه اما حاضره بپذیره چونکه از قول خودش:"وقتی تو کسی دیگه رو قبول کردی لابد بهتر از من بوده و بیشتر دوسش داشتی منم خوشخبتی تو برام مهمه و سعی میکنم آروم باشم"
گفت که دیگه کاری بهم نداره تا راحت باشم و حرف یک سال دیگه رو هم یک سال دیگه میزنیم.
وقتی بهش گفتم دوسش دارم ولی چه تعهدی هست که صبر کنم براش گفت:"من قول میدم و قسم میخورم که بیام خواستگاریت" گفتم قبول نیس گفت:"پس منتظر نمون نمیخوام مجبورت کنم پابند من شی."
من زدم زیر گریه و گفت "حق نداری گریه کنی چونکه من شرایطم جور نیس آخه من چیکار کنم؟! من میتونستم از علاقه ای که بهم داری سوءاستفاده کنم اما دارم مثل بچه آدم منطقی بهت میگم تا سال دیگه نمی تونم بیام و به محض اینکه شرایطم جور بشه میام. پس دیگه گریه نکن!!!"
بهتره شما قطع کنید و اصلا وا ندید که دادید !
به هر حال شما هم خیلی جدی در ظاهر قطع کنید و ازش تشکر کنید به خاطر فهم بالاش.
اینطوری دوری شما اذیتش خواهد کرد و اگر واقعا شما رو بخواد زیر سنگ هم شده شرایط رو جور می کنه تا سریعتر بیاد ولی اگه باهاش باشید تلاشش رو می کنه ولی دیگه اونقدری تلاش نمی کنه که هر طور شده بیاد در خوشبینانه ترین حالت همون یکسال دیگه.
پس این رابطه رو قطع کنید و بدونید بهترین راه ممکن است.
توجه: این نظر کارشناسی نبوده و صرفا نظر شخصی است
منم دارم میگم قطع کردم و دیگه هم نمی خوایم ادامه بدیم. هزار بار قسم خورد که دوسم داره و هزار بار قول داد که به خواستگاریم میاد حتی اگر رابطه نداشته باشیم چونکه حرفم منطقیه که نمی خوام رابطه داشته باشم و حق با منه که میخوام بیاد خواستگاری. بعد بخاطر اینکه گریه هام دلشو قیلی ویلی کرده بود دوباره زنگ زد و حالمو پرسید و گفت که به خاطر اینکه مطمئن بشم به مامانش هم میگه و هم شماره منو میده تا مادرش باهام آشنا بشه و خودش دیگه کاری بهم نداره.از فرشته مهربان و بهارشادی جان میخوام نظرشونو بفرمایند. راستی بهم هم گفت که ممکنه نتونه تحمل کنه و تا فردا شب اس.ام.اس بده اما ازم میخواد که جوابش ندم و اصلا هم ناراحت نمیشه از این کارم. گفت اگرم سوالی درباره شغلش داشتم میتونم زنگ بزنم و ازش بپرسم و اونم قول میده بدون احساسات راهنامییم کنه و اصلا عشقشو بروز نده. من که عقلم قد نمیده لطفا کارشناسا نظر بدن ببینم واکنشش مثبت بوده یا منفی. شدییییییییددددددااااا منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
بهتره شما قطع کنید و اصلا وا ندید که دادید !
به هر حال شما هم خیلی جدی در ظاهر قطع کنید و ازش تشکر کنید به خاطر فهم بالاش.
اینطوری دوری شما اذیتش خواهد کرد و اگر واقعا شما رو بخواد زیر سنگ هم شده شرایط رو جور می کنه تا سریعتر بیاد ولی اگه باهاش باشید تلاشش رو می کنه ولی دیگه اونقدری تلاش نمی کنه که هر طور شده بیاد در خوشبینانه ترین حالت همون یکسال دیگه.
پس این رابطه رو قطع کنید و بدونید بهترین راه ممکن است.
متوجه نشدم چی رو نباید وا بدم...
این که اول می گفت خودخواهی،اگر جدا بشیم خاستگاری نمیام چی شد که نظرش 180درجه عوض شد؟
به نظر من چون دفعه اول به حد کافی قاطعیت نداشتی قبول نمی کرده ولی وقتی دید شما روی حرفت هستی پیش خودش
گفته به حرفش عمل می کنم اینجوری هم خودمو پیشش عزیز می کنم هم یه مدت بعد خسته می شه بر می گرده.
نقل قول:
اگرم سوالی درباره شغلش داشتم میتونم زنگ بزنم و ازش بپرسم و اونم قول میده بدون احساسات راهنامییم کنه و اصلا عشقشو بروز نده.
داره بهت می گه هر وقت خواستی برگردی من هستم.
نقل قول:
اول می گفت خودخواهی،اگر جدا بشیم خاستگاری نمیام
من فک میکنم حرفامو درست انتقال نمیدم که شما اینطوری بد برداشت میکنید!
اون اولش گفت خودخواه چونکه داشتم اصرار میکردم هرچه زودتر بیاد خواستگاری ولو اینکه شرایطش جور نباشه! ضمنا اون نگفته بود اگه رابطه نباشه به خواستگاری نمیاد!
آها و راستی من بهش گفتم در صورتی رابطهمون میتونست به شناخت خوب و مفید منجر بشه که احساسات توش نباشه و اون حرف آخرو به خاطر این زد.ضمنا چرا نباید باشه؟ باید باشه! مگه حق داره نباشه؟ قول داده!
اون میدونه من سنگدل تر و کله شق تر و مغرورتر از اونی هستم که برگردم چونکه همون اولش با هزارتا بدبختی راضی شدم باش رابطه داشته باشم و با کلی ترس و نگرانی مطرح کرده بود چونکه میدونست من چقد مغرور و دماغ سر بالام و اگه رگ بی احساسیم بزنه به سرم دیگه تبدیل به سنگ میشم!
خانم شما باز هم به پله اول بازگشتید.
یکبار دیگر مطالب را از اول مرور کنید.تمامی چراها در انها به تفضیل بیان شده است.
صبر و حوصله و امید و سرسختی شما بسیار مثال زدنی است.
برای شما ارزوی موفقییت میکنم.:72:
نقل قول:
صبر و حوصله و امید و سرسختی شما بسیار مثال زدنی است.
ابنو جدی می فرمایید؟ از چه نظر؟ حالا خوبه یا بد؟
دوستان و همراهان عزیزم...من با یکی از آشناهامون که آقا هستن صحبت کردم در این مورد و اون اینها رو به من گفت و منو به شک انداخته. میشه لطفا نظر بدید؟
نقل قول:
برادرانه ازت می خوام که چشماتو باز کنی و درست ببینی .
از من می شنوی سریعاً قرار ملاقات حضوری بذار . شاید اصلاً اون موقع نظرت عوض بشه . خودتون 2 تا یه جلسه با هم بذارید و بگو که مدارک استخدام شدن و ارسال به خارج و گواهینامش رو هم همراهش داشته باشه .
اگر اون انقدر با این قضیه منطقی برخورد کرده پس خیلی خوبه و ایراد از تو هست که آتیشت تنده !!!!!!!!
برای چی نمی خوای رابطه ادامه داشته باشه . مگه چه ایرادی داره که .... با هم در ارتباط باشین .
چرا اینقدر صغری کبرای الکی میچینی ؟ چرا اینقدر سخت می گیری ؟
یه جلسه حضوری بذارین شاید اصلاً از قیافه همدیگه خوشتون نیومد !! اینکه بحث و گریه و خودکشی نداره .
بهتره که رابطه رو ادامه بدین . تو این مدت هم با هم در ارتباط هستین و سلایق همدیگه رو بهتر متوجه میشید . اونوقت انتخاب و تصمیم راحت تر میشه .
تو چرا اینقدر صفر و یکی فکر می کنی . اینقدر خود آزاری نداشته باش .
یه جلسه حضوری بذارین و همدیگرو ببینید . بعد مثل دو تا آدم حسابی با هم قرار و مدارهاتونو بذارین و از هم قول اخلاقی بگیرید . در کل یه چیزیو برادرانه بهت بگم شاید ناراحت هم بشی .
یک ذره تو داری بچه بازی در میاری .
در ضمن سن این پسره الان به درد ازدواج نمی خوره . به نظر من حتی اگر میتونی تا 3 الی 4 سال صبر کن و رابطتتو قطع نکن تا اون پخته تر بشه و بهتر تصمیم بگیره .
پسرها توی این سن ( 20 سالگی ) خیلی وابسته به خانوادشون هستند و نمی تونن به تنهایی تصمیم بگیرن . این یه چیز طبیعیه . ولی در کل بهتره بذاری عاقلانه و با پختگی تصمیمشو بگیره نه از روی احساسات . این برای خودت هم بهتره . چون بعداً یهو بهت میگه من اون موقع سنم کم بود و نمی فهمیدم و الکی یه قولی بهت دادم .
خیلی حواستو جمع کن تا یه وقت خدای نکرده ضربه روحی نخوری .
باز هم تأکید می کنم که حتماً همدیگرو ببینید .
ولی کلاً جفتتون خیلی بچه هستید و سعی کنید به این رابطتتون یک مقدار زمان بخوره تا عاقل تر هم بشید .
از قدیم گفتن : عاقلانه تصمیم بگیر . عاشقانه زندگی کن .
من با حرف های این آقا کاملا گیج شدم!!!
کلا به هم ریختم! شما بدبینانه به قضیه نگاه میکنید و ایشون خوش بینانه! من واقعا قاطی کردم نم دونم تصمیمم درست بوده یا نه :302: حسابی نارراحتم گرچه اون(پسره) قبول کرده اما حرف های آقاهه فامیلمونم بیراه نیس! اما من میدونم اگه حرفمو عوض کنم خیلی بد میشه! خیلی! فقط به من بگید چطوری میتونم این مشکلاتی و که آقاهه بهم گفته حل کنم؟؟؟
شما همدیگه رو ندیدین؟20سالشه؟از شغلش مطمعن نیستی؟
راهی که فامیلت نشون می ده با کله رفتن چاهه.عزیزم ما واقع بینانه نگاه می کنیم.
ا
نقل قول:
ز من می شنوی سریعاً قرار ملاقات حضوری بذار . شاید اصلاً اون موقع نظرت عوض بشه . خودتون 2 تا یه جلسه
برادرانه ازت می خوام که چشماتو باز کنی و درست ببینی .
از من می شنوی سریعاً قرار ملاقات حضوری بذار . شاید اصلاً اون موقع نظرت عوض بشه . خودتون 2 تا یه جلسه با هم بذارید و بگو که مدارک استخدام شدن و ارسال به خارج و گواهینامش رو هم همراهش داشته باشه .
هرملاقاتی باید در حضور نفر سوم از طرف شما باشه.راجع به استخدامش تحقیقات راهشه نه اُوردن مدرک.
اگر اون انقدر با این قضیه منطقی برخورد کرده پس خیلی خوبه و ایراد از تو هست که آتیشت تنده !!!!!!!!
برای چی نمی خوای رابطه ادامه داشته باشه . مگه چه ایرادی داره که .... با هم در ارتباط باشین .
اگر یه گشتی تو تالار بزنی متوجه ایرادش می شی.دلایل عینی برای منع روابط دختر و پسر جستجو کن.
چرا اینقدر صغری کبرای الکی میچینی ؟ چرا اینقدر سخت می گیری ؟
یه جلسه حضوری بذارین شاید اصلاً از قیافه همدیگه خوشتون نیومد !! اینکه بحث و گریه و خودکشی نداره .
بهتره که رابطه رو ادامه بدین . تو این مدت هم با هم در ارتباط هستین و سلایق همدیگه رو بهتر متوجه میشید . اونوقت انتخاب و تصمیم راحت تر میشه .
مطمعنن وابستگی نمی ذاره به شناخت درست برسید.
تو چرا اینقدر صفر و یکی فکر می کنی . اینقدر خود آزاری نداشته باش .
یه جلسه حضوری بذارین و همدیگرو ببینید . بعد مثل دو تا آدم حسابی با هم قرار و مدارهاتونو بذارین و از هم قول اخلاقی بگیرید .
این قول هیچ تعهدی نمیاره.
در کل یه چیزیو برادرانه بهت بگم شاید ناراحت هم بشی .
یک ذره تو داری بچه بازی در میاری .
اگر نداشتن ارتباط تا بعد از خاستگاری بچه بازیه همون بهتر بچه بازی در بیاری.
در ضمن سن این پسره الان به درد ازدواج نمی خوره . به نظر من حتی اگر میتونی تا 3 الی 4 سال صبر کن و رابطتتو قطع نکن تا اون پخته تر بشه و بهتر تصمیم بگیره .
پسرها توی این سن ( 20 سالگی ) خیلی وابسته به خانوادشون هستند و نمی تونن به تنهایی تصمیم بگیرن . این یه چیز طبیعیه . ولی در کل بهتره بذاری عاقلانه و با پختگی تصمیمشو بگیره نه از روی احساسات . این برای خودت هم بهتره . چون بعداً یهو بهت میگه من اون موقع سنم کم بود و نمی فهمیدم و الکی یه قولی بهت دادم .
خیلی حواستو جمع کن تا یه وقت خدای نکرده ضربه روحی نخوری .
باز هم تأکید می کنم که حتماً همدیگرو ببینید .
ولی کلاً جفتتون خیلی بچه هستید و سعی کنید به این رابطتتون یک مقدار زمان بخوره تا عاقل تر هم بشید .
از قدیم گفتن : عاقلانه تصمیم بگیر . عاشقانه زندگی کن .
به هیچ وجه به حرف فامیلتون گوش ندید.اگر اون رو میخواهید گوش بدید پس این یکی را گوش دهید که من میگم : برو یواشکی باهاش ازدواج کن و فرار کن !
یعنی چی 4 سال باهم ارتباط داشته باشید و......؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا شما دور این فامیلتون نگردید زیاد.
به هر حال به نظرم رابطه کاملا با آقا پسر قطع بشه.شما به یچ وجه برای شغلتون و درستون و هر چیزی هست تماس نگیرید.این حرف خواستگار غیر رسمیتون یعنی از تو به یک اشاره از من به سر دویدن ( اگه درست گفته باشم)
به قول یکی توی همدردی روی دیوار کسی دیگه یادگاری ننویسید
عشق پرواز عزیز سلام
با این همه نظرات خوب نمیدونم نظر من بدردت میخوره یا نه؟
شما الان به اون اقا موضعت رو مشخص کردی دیگه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش و در دسترسش نباش
میدونی حقیقت اینه که پسر اگر عاشق باشه همون اوایل کار رو تموم می کنه و زمین و زمان رو به هم می دوزه تا برسه به خواسته اش شما انتظار عجیبی ازش نداشتی یه خواستگاری ساده و بعدش در عین دوره شناخت به کارای نیمه تماش برسه
تنها راهی که میتونه انگیزه قدم اولیه این اقا باشه قطع ارتباطه و در این قطع ارتباط شدیدا مصر باش عزیزم
امیدوارم موفق و شاد باشی دوست عزیز:72: